nikos1982 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 τι λετε που θα εχω καλυτερες επηδοσεις?? η 9600 που εχω βρει ειναι αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516164 αν για σλι ποια μητρικη ως 100 ευρο μου προτηνετε?online καταστηματα οπως skroytz δεν θα ηθελα..ευχαρηστω.το συστημα ειναι αυτο της υπογραφεις.
knightmaregr Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 τι λετε που θα εχω καλυτερες επηδοσεις?? η 9600 που εχω βρει ειναι αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516164 αν για σλι ποια μητρικη ως 100 ευρο μου προτηνετε?online καταστηματα οπως skroytz δεν θα ηθελα..ευχαρηστω.το συστημα ειναι αυτο της υπογραφεις. Φίλε μου, η κάρτα που έχεις παραπάνω είναι GDDR3 που σημαίνει πως πρπ να πάρεις μητρική κάρτα που να υποστηρίζει GDDR3! Αλλά, επειδή μέχρι 100€ είναι δύσκολο να βρεις μια τέτοια μητρική προσπάθησε να ρίξεις λίγο τις απαιτήσεις σου! Εκτός αυτού, GDDR3 οι περισσότερες υποστηρίζουν κ διάταξη SLI!!! Ελπίζω να σε βοήθησα!
nikos1982 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Φίλε μου, η κάρτα που έχεις παραπάνω είναι GDDR3 που σημαίνει πως πρπ να πάρεις μητρική κάρτα που να υποστηρίζει GDDR3! Αλλά, επειδή μέχρι 100€ είναι δύσκολο να βρεις μια τέτοια μητρική προσπάθησε να ρίξεις λίγο τις απαιτήσεις σου! Εκτός αυτού, GDDR3 οι περισσότερες υποστηρίζουν κ διάταξη SLI!!! Ελπίζω να σε βοήθησα! η καρτα 7900 gs οχι sli αυτη δουλευη στο συστημα χωρεις προβλημα με της μνημες που εχω απλα ρωτησα που θα εχω καλυτερες επηδοσης
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 πάρε μια Radeon 4770 και καθάρισες, καλύτερη και από τις 2 λύσεις που σκέφτεσαι... Φίλε μου, η κάρτα που έχεις παραπάνω είναι GDDR3 που σημαίνει πως πρπ να πάρεις μητρική κάρτα που να υποστηρίζει GDDR3!Εκτός αυτού, GDDR3 οι περισσότερες υποστηρίζουν κ διάταξη SLI!!! Ελπίζω να σε βοήθησα! δεν ισχύει κανένα από τα 2, προσοχή με την παραπληροφόρηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.