Critter Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Παιδια καλησπέρα. Το Destinator μου με οδηγει απο οτι κολοστενο βρει αγνωοντας επιδεικτικα τους μεγάλους δρομους. Εχω ψαξει ολες τις ρυθμισεις και δεν βλεπω φως (το να περναει απο διοδια το εχω στο ΝΑΙ). Ξερει κανεις τι παίζει? Πιο παλιά δεν είχα πρόβλημα πάντως. Ευχαριστω.
orck Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 μολις διαλεξεις πολη και οδο και πριν κανεις κλικ για να υπολογισει την διαδρομη σου εχει δυο κουμπακια που λεγονται Γρηγορα και Συντομα το πρωτο ειναι απο κεντρικους δρομους και το δευτερο η μικροτερη αποσταση ειτε ειναι απο στενα ειτε απο κεντρικους Παιδια καλησπέρα.Το Destinator μου με οδηγει απο οτι κολοστενο βρει αγνωοντας επιδεικτικα τους μεγάλους δρομους. Εχω ψαξει ολες τις ρυθμισεις και δεν βλεπω φως (το να περναει απο διοδια το εχω στο ΝΑΙ). Ξερει κανεις τι παίζει? Πιο παλιά δεν είχα πρόβλημα πάντως. Ευχαριστω.
simossays Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 αυτό είναι που λέει ο orck δεν έχει άλλωστε άλλες ρυθμίσεις το destinator για να έχεις αλλάξει....
mentoras99 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 ειχα κι εγω αυτο το προβλημα, μου ειπαν να εχω παντα ενεργη τη 'γρηγοροτερη' διαδρομη. η συντομοτερη σε παει απο στενα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.