Critter Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Παιδια ξέρει κανεις στην Αθηνα κανα μαγαζι (μοδιστρα ισως) που να τους δινεις ενα τζην και να στο φτιαχουν οπως θες?Μιλαω σχετικα με ξεφτισματα ακρων (και οχι μονο), σκισιματα (το συγκεκριμενο δεν με ενδιαφερει βασικα) κτλ? Εχω κάποια τζην τα οποια εχουν πολυ καλη γραμμη αλλα κλασικό look και με ΛΙΓΟ πειραγμα μπορουν να γινουν σουπερ. Ιδιαιτερα τα ξεφτισματα που θελω να κανω εγω, ξερω οτι γινονται με γυαλοχαρτο...δεν θελω ομως να το κανω μονος μου. Η μοδιστρα της γειτονιας μου πάντως δεν αναλαμβανει. Καμμια ιδέα κανείς? Ευχαριστώ!
ilona Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 παρε ξυραφακι κ καντο μονος σου!!!! το αποτελεσμα θα ειναι καλυτερο γιατι θα το κανεις με πιο πολυ προσοχη απ' οτι θατο εκανε καπια μοδιστρα γιατι ειναι δικο σ!!!! δεν ειναι δυσκολο! απλα ξυστο με το ξυραφι στην περιοχη που θελεισ κ θα δεισ!!!
Critter Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 τι ξυράφι όμως? θέλει αυτα που είναι σαν κοπίδια? Ευχαριστώ για την απάντηση.
ilona Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 οχι!αυτα που ξυριζονταν κααααποτε!!! λεπιδες εχει στα σουπερ 50 λεπτα εχουν... (δεν κανει τιποτα )
De@th L0rd Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 κ με τριφτη γινεται . Θα συμφωνήσω με αυτό.Αλλά εξασκήσου σε ένα παλιότερο τζίν πρώτα.Α και με τα ξυραφάκια που είπε η ilona και προφανώς εννοεί τα Astor πρόσεχε γιατί σπάνε με το παραμικρό και εκτός από σκισίματα θα βάλεις και λεκέδες στα παντελόνια
skywritergr Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Είπε ο Calvin Klein και αποσύρθηκε στο ατελιέ του πάλι.
Iron_man21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 τι ξυράφι όμως? θέλει αυτα που είναι σαν κοπίδια? Ευχαριστώ για την απάντηση. και με νυστέρι μια χαρά γίνεται η δουλειά:lol:
subdee Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Τράβα δούλεψε σε καμια οικοδομή για ένα μήνα με το τζήν...
-WISE- Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 χαχα! το ποστ του απο πανω ολα τα λεφτα! ειχα δοκιμασει με 3υραφι καποτε ...και μπορω να πω οτι εκανε δουλεια...μετα απο 1 ωρα!!μου φυγε το χερι!
kosmasgr Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Εγώ σε ένα ακριβό τζιν που αγόρασα είχε δωρο ενα μεταλικό ειδικό βουρτσάκι για να το κάνεις μόνος σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.