Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Αγορας για Κάρτα Γραφικών TwinTech GTS 250

pgmank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:-D Γεια σας παιδιά, το προβλημά μου είναι ότι έχω πάρει μία κάρτα γραφικών TwinTech Cuda GTS 250 SVGA από το Πλαίσιο και θα ήθελα να σας ρωτήσω (αν και λίγο αργά:-() αν είναι συμβατή με την motherboard P5K της Asus. Αν ξέρεται πείτε μου αν όντως κάνει και έχει καλές επιδόσεις σε αυτήν με μνήμες DDR2 800 MHz και επεξεργαστή Intel Core 2 Duo E6420, στα 2133 MHz.

Εδώ είναι το link της κάρτας που αγόρασα ( http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1272713&HYKARTAGRAFIKONMONTELO=GTS250+Cuda&category=69977735&catalog=20 ).Ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε το μήνυμα μου και θα το εκτιμούσα :-) πάρα πολύ αν μου βρίσκατε μία λύση γι' αυτό το πρόβλημα!!!:shifty::shifty::shifty:

Δημοσ.

Το πρόβλημα αφορά την συμβατότητα της motherboard και των υπολοίπων (CPU,RAM κ.τ.λ.) με την καινούρια κάρτα γραφικών μου.

Δημοσ.

Είναι όλα συμβατά μεταξύ τους.

Πιθανόν σε κάποια εξαρτημενα από cpu παιχνίδια η κάρτα να μην αποδίδει τα αναμενόμενα, τίποτα παραπάνω.

:-)

Δημοσ.

εφοσον το παιδι δεν ξερει αν μια απλη pci-e μπενει η δεν μπενει σε μια απλη pci-e (:lol:) που να ξερει τι θα πει Βottleneck Και Overclock??? :P

pgmank, ΟΛΕΣ οι pci-e ειναι συμβατες. και οι επιδοσεις θα ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

Παιδιά ξέρω τι είναι και το overclocking και το bottleneck αλλά η motherboard μου δεν σηκώνει και πολύ καλά overclocking αν και το cpu μου το κρατάω με μία υδρόψυξη εσωτερική στους 13 βαθμούς Κελσίου. Πάντως ευχαριστώ πολύ για τισ πληροφορίες σας παιδιά !!!

Επίσης κάτι άλλο που ξέχασα να σας πώ είναι ότι έχω στην motherboard μου PCI 1.1 και η καινούρια κάρτα γραφικών μου PCI 2.0 .Ώσον αφορά τώρα το bottleneck θα αγοράσω έναν τετραπήρινο τον Q6600 της Intel (αν τον ξέρεται). Οπότε από εδώ δεν θα έχω μεγάλο πρόβλημα. Πάνρως και πάλι ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας !!!

Δημοσ.

Mια χαρά o/c σηκώνει η P5K για τα δεδομένα της.

Το PCi 2.0 ειναι backwards compatible, οπότε δεν υπάρχει θέμα.

Η CPU σου btw, αποκλείεται να παίζει στους 13C :P

Δημοσ.
Η CPU σου btw, αποκλείεται να παίζει στους 13C :P

Οντως,αδυνατον.

Θα υπηρχε το φαινομενο της υγροποιησης...οποτε κατι παιζει με τους σενσορες....

Δημοσ.

Το φαινόμενο της υγροποίησης:rolleyes:; δεντο έχω καθόλου ακουστά. :mad:Εγώ πάντως το δοκίμασα με το Everest τις θερμοκρασίες αφού πρωτού βάλω την υδροψυξη ήταν πιο ζεστός 30 με 35 βαθμούς κελσίου. :-)Αν μπορείς κιόλας εξήγησε μου λίγο αυτή την υγροποίηση. Ευχαριστώ !!!:lol:

Δημοσ.

Υγροποιηση εχουμε οταν ο αερας ερθει σε επαφη,με ενα σωμα το οποιο ειναι σε χαμηλωτερη θερμοκρασια απο αυτη του ΔΡΟΣΟΥ(για τον δροσο δες εδω http://el.wikipedia.org/wiki/Δρόσος ;) )

Ο δροσος μπορει να ειναι απο 6-7 εως 20 βαθμους και εξαρταται απο αρκετους παραγοντες(θερμοκρασια,πιεση,υγρασια).

Ετσι ο αερας σιγα σιγα αρχιζει να υγροποιηται.

Οπως π.χ γινεται στα τζαμια των αυτοκινητων τον Χειμωνα.

Ελπιζω να βοηθησα λιγο.....:-)

Δημοσ.
Τελικα ποιο ακριβως ειναι το προβλημα δεν εχω καταλαβει ακομα...

Ελα βρε....:P

Ειναι η απορια του παιδιου αν η καρτα του ταιριαζει με το υπολοιπο συστημα του.

Και εμεις οπως παντα μειναμε εντος θεματος:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...