pgmank Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Γεια σας παιδιά, το προβλημά μου είναι ότι έχω πάρει μία κάρτα γραφικών TwinTech Cuda GTS 250 SVGA από το Πλαίσιο και θα ήθελα να σας ρωτήσω (αν και λίγο αργά) αν είναι συμβατή με την motherboard P5K της Asus. Αν ξέρεται πείτε μου αν όντως κάνει και έχει καλές επιδόσεις σε αυτήν με μνήμες DDR2 800 MHz και επεξεργαστή Intel Core 2 Duo E6420, στα 2133 MHz. Εδώ είναι το link της κάρτας που αγόρασα ( http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1272713&HYKARTAGRAFIKONMONTELO=GTS250+Cuda&category=69977735&catalog=20 ).Ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε το μήνυμα μου και θα το εκτιμούσα πάρα πολύ αν μου βρίσκατε μία λύση γι' αυτό το πρόβλημα!!!:shifty:
liopyr Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Για να βρούμε λύση, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη του προβλήματος.
pgmank Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Το πρόβλημα αφορά την συμβατότητα της motherboard και των υπολοίπων (CPU,RAM κ.τ.λ.) με την καινούρια κάρτα γραφικών μου.
liopyr Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Είναι όλα συμβατά μεταξύ τους. Πιθανόν σε κάποια εξαρτημενα από cpu παιχνίδια η κάρτα να μην αποδίδει τα αναμενόμενα, τίποτα παραπάνω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 ελάχιστο bottleneck, με λίγο overclocking διορθώνεται
coreygaylas Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 εφοσον το παιδι δεν ξερει αν μια απλη pci-e μπενει η δεν μπενει σε μια απλη pci-e () που να ξερει τι θα πει Βottleneck Και Overclock??? pgmank, ΟΛΕΣ οι pci-e ειναι συμβατες. και οι επιδοσεις θα ειναι μια χαρα.
pgmank Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Παιδιά ξέρω τι είναι και το overclocking και το bottleneck αλλά η motherboard μου δεν σηκώνει και πολύ καλά overclocking αν και το cpu μου το κρατάω με μία υδρόψυξη εσωτερική στους 13 βαθμούς Κελσίου. Πάντως ευχαριστώ πολύ για τισ πληροφορίες σας παιδιά !!! Επίσης κάτι άλλο που ξέχασα να σας πώ είναι ότι έχω στην motherboard μου PCI 1.1 και η καινούρια κάρτα γραφικών μου PCI 2.0 .Ώσον αφορά τώρα το bottleneck θα αγοράσω έναν τετραπήρινο τον Q6600 της Intel (αν τον ξέρεται). Οπότε από εδώ δεν θα έχω μεγάλο πρόβλημα. Πάνρως και πάλι ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας !!!
liopyr Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Mια χαρά o/c σηκώνει η P5K για τα δεδομένα της. Το PCi 2.0 ειναι backwards compatible, οπότε δεν υπάρχει θέμα. Η CPU σου btw, αποκλείεται να παίζει στους 13C
caution Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Mια χαρά o/c σηκώνει η P5K για τα δεδομένα της. ...μια χαρά indeed
Alexisssss Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Η CPU σου btw, αποκλείεται να παίζει στους 13C Οντως,αδυνατον. Θα υπηρχε το φαινομενο της υγροποιησης...οποτε κατι παιζει με τους σενσορες....
pgmank Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Το φαινόμενο της υγροποίησης; δεντο έχω καθόλου ακουστά. Εγώ πάντως το δοκίμασα με το Everest τις θερμοκρασίες αφού πρωτού βάλω την υδροψυξη ήταν πιο ζεστός 30 με 35 βαθμούς κελσίου. Αν μπορείς κιόλας εξήγησε μου λίγο αυτή την υγροποίηση. Ευχαριστώ !!!
Alexisssss Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Υγροποιηση εχουμε οταν ο αερας ερθει σε επαφη,με ενα σωμα το οποιο ειναι σε χαμηλωτερη θερμοκρασια απο αυτη του ΔΡΟΣΟΥ(για τον δροσο δες εδω http://el.wikipedia.org/wiki/Δρόσος ) Ο δροσος μπορει να ειναι απο 6-7 εως 20 βαθμους και εξαρταται απο αρκετους παραγοντες(θερμοκρασια,πιεση,υγρασια). Ετσι ο αερας σιγα σιγα αρχιζει να υγροποιηται. Οπως π.χ γινεται στα τζαμια των αυτοκινητων τον Χειμωνα. Ελπιζω να βοηθησα λιγο.....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Τελικα ποιο ακριβως ειναι το προβλημα δεν εχω καταλαβει ακομα...
Alexisssss Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Τελικα ποιο ακριβως ειναι το προβλημα δεν εχω καταλαβει ακομα... Ελα βρε.... Ειναι η απορια του παιδιου αν η καρτα του ταιριαζει με το υπολοιπο συστημα του. Και εμεις οπως παντα μειναμε εντος θεματος
blaxos Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 τυχον αμφιβολιες,πιστευω ρωτουν πριν καν μπεις στην διαδικασια παραγγελιας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.