Bakxos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Καλησπερα παιδια. θελω αν κανεις ξερει κανενα προαγραμμα (και αν ειναι free ακομη καλυτερα) που να μπορω να κανω πολυ απλα σχεδια αλλα να μπορω πχ να τα περιστρεψω οπως θελω, να εχει βελακια ετοιμα, κλπ απλα πραγματα. το paint για παραδειγμα δεν ειχει ετοιμα βελακια ή δεν μπορεις να περιστρεψεις το σχημα σε οποια γωνια θες. υπαρχει κατι? για παραδειγμα παλιοτερα ειχα δουλεψει autocad αλλα πολυ βαρυ να το βαλω τωρα για ενα απλο σχεδιο που θελω με 5 γραμμες ολες κι ολες και 2 βελακια
liopyr Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μία βελτιωμένη πρόταση του γνωστού paint, είναι το paint net. (freeware). Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο θα σε καλύψει.
Bakxos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 καλο φιλε το προγραμμα μεβολεψε και σε υχαριστω. ωστοσο εχω μια αποροια. οταν σβυνω με τη γομα κανει πισω γκρι και ασπρες διακεκομενες σαν το backgraound. εγω θελω αυτο να ξαναγινει ασπρο πως γινετα αυτο? ευχαριστω
nemos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 καλο φιλε το προγραμμα μεβολεψε και σε υχαριστω. ωστοσο εχω μια αποροια. οταν σβυνω με τη γομα κανει πισω γκρι και ασπρες διακεκομενες σαν το backgraound. εγω θελω αυτο να ξαναγινει ασπρο πως γινετα αυτο? ευχαριστω Είτε με τον κουβά, είτε με την προσθήκη ενός νέου λευκού layer κάτω από το layer του σχεδίου σου. Το paint.net είναι ο ορισμός της ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΡΑΣ! - με το Δίκτυο γεμάτο tutorials και την ευχρηστία του έχει πολύ απότομη καμπύλη εκμάθησης οπότε χωρίς να έχεις ιδέα μπορείς να φτιάξεις παπάδες πολύ πολύ γρήγορα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.