elven Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 ποστ 31 η απάντησή μου . Έχουμε κάποια σύγχυση σχετικά με τα πολιτεύματα; Μεγαλύτερη μπούρδα απο το post31 δεν έχω ξαναδιαβάσει. Ο Γκρουέφσκι νομίζω έχει κερδίσει 2 συνεχόμενες εκλογές το οποίο μεταφράζεται ότι η πλειοψηφία του σκοπιανικού(σκοπιανού?) λαού συμφωνεί με τις απόψεις του και με την πολιτική του. Αν δεν έχουν τέτοιες βλέψεις ας ψηφίσουν τον άλλον
fullon Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 κάποια πηγή του επίσημου κράτους των γειτόνων ; or didnt happen no it didnt .. Η Θεσσαλονίκη θα γίνει και πάλι η πρωτεύουσα της "Μακεδονίας", γράφει το πανό. Διαδήλωση των Σκοπιανών στην Αυστραλία. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:52 ---------- Έχουμε κάποια σύγχυση σχετικά με τα πολιτεύματα;Μεγαλύτερη μπούρδα απο το post31 δεν έχω ξαναδιαβάσει. Ο Γκρουέφσκι νομίζω έχει κερδίσει 2 συνεχόμενες εκλογές το οποίο μεταφράζεται ότι η πλειοψηφία του σκοπιανικού λαού συμφωνεί με τις απόψεις του και με την πολιτική του. Αν δεν έχουν τέτοιες βλέψεις ας ψηφίσουν τον άλλον +++1 απλα καποιοι δεν θελουν να το χωνεψουν και ψαχνουν να βρουν δειγματα φιλιας των σκοπιανων. dream on δλδ Ο χάρτης -όπως φαίνεται στη φωτογραφία- συμπεριλαμβάνει ολόκληρη τη Μακεδονία μας, από Φλώρινα, Καστοριά και Κοζάνη, μέχρι τα Γρεβενά, τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική, το Άγιον Όρος, το Κιλκίς, τις Σέρρες, τη Δράμα, την Καβάλα έως και τη Θάσο! Ο ίδιος χάρτης σε τεράστιες διαστάσεις απλώνεται στις κερκίδες των γηπέδων της FYROM σε όλες τις διεθνείς αθλητικές αναμετρήσεις των ομάδων τους. Ο χάρτης της αρπαγής της Βορείου Ελλάδος και κυρίως το γεγονός ότι μπροστά του στάθηκαν προσοχή η πολιτική, η στρατιωτική αλλά και η θρησκευτική ηγεσία της FYROM συνιστά ευθεία απειλή και εχθρική ενέργεια κατά της Πατρίδας μας. Αποδεικνύει δε ότι το όνομα είναι το κλειδί που θέλουν οι Σκοπιανοί, ώστε αμέσως μετά να εγείρουν επισήμως εδαφικές διεκδικήσεις κατά της Ελλάδας.
@@sos@@ Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Έχουμε κάποια σύγχυση σχετικά με τα πολιτεύματα;Μεγαλύτερη μπούρδα απο το post31 δεν έχω ξαναδιαβάσει. Ο Γκρουέφσκι νομίζω έχει κερδίσει 2 συνεχόμενες εκλογές το οποίο μεταφράζεται ότι η πλειοψηφία του σκοπιανικού λαού συμφωνεί με τις απόψεις του και με την πολιτική του. Αν δεν έχουν τέτοιες βλέψεις ας ψηφίσουν τον άλλον Αν δεν υπήρχαν γκρουέφτσκηδες και οι δικοί μας οι ελληναράδες να συσπειρώνουν κόσμο δίπλα τους με εθνικιστικές κορώνες δεν θα υπήρχε το μακεδονικό ζήτημα, θα είχε τελειώσει εδώ και χρόνια , αλλά η εκμετάλλευση των δήθεν πατριωτικών συναισθημάτων αδαών και από τις δύο πλευρές κατάντησε πλέον επικίνδυνη και φόβος =συσπείρωση . Σηκώστε σύνορα και κλειστείτε μέσα .
Mika Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 με τη διαφορα οτι οι δικοι μας εθνικιστες ελληναραδες εχουν 10 εδρες στη βουλη και αυτες για να γελαει ο κοσμος ενω στους γειτωνες ειναι κυβερνηση
fullon Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 ναι ρε @@sos@@ ωραιος , θαταν καλυτερα εαν απανταγες κιολας και να αφηνεις στην ακρη τα παπαγαλιστικα που χρησιμοποιεις. τις φωτο τις ειδες . αμφιβαλεις ακομα για τις βλεψεις των σκοπιανων? φταιμε μεις να μπουκαρουμε ( λεμε τωρα ) να μη μεινει τπτ ορθιο εκει περα? ειναι αδικη η σταση μας. να τους πουμε μηπως και ευχαριστω ? επισης μαθε οτι στους σκοπιανους , οι "εθνικιστες" οπως τους λες εσυ , ειναι πλειοψηφια στην βουλη.. καταλαβαινεις ε?
elven Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Αν δεν υπήρχαν γκρουέφτσκηδες και οι δικοί μας οι ελληναράδες να συσπειρώνουν κόσμο δίπλα τους με εθνικιστικές κορώνες δεν θα υπήρχε το μακεδονικό ζήτημα, θα είχε τελειώσει εδώ και χρόνια , αλλά η εκμετάλλευση των δήθεν πατριωτικών συναισθημάτων αδαών και από τις δύο πλευρές κατάντησε πλέον επικίνδυνη και φόβος =συσπείρωση . Αν δεν υπήρχε οξυγόνο στον πλανήτη θα ζούσαμε αλλού,ωραίο επιχείρημα το αν δεν. Αν οι δεινόσαυροι δεν είχαν εξαφανιστεί θα είχα κατοικίδιο έναν βροντόσαυρο Συμφωνώ με την εκμετάλευση των πατριωτικών συναισθημάτων,επίσης συμφωνώ με το πολίτευμα της δημοκρατίας. Οι Σκοπιανοί ψηφίζουν τον Γκρουέφσκι,τα υπόλοιπα τι σημασία έχουν;Να πάμε να τους ρωτάμε έναν έναν και τους εθνικιστές δεν θα τους κάνουμε παρέα; Αν οι Σκοπιανοί δεν συμφωνούν με τις αλύτρωτες πατρίδες έχουν εκλόγές για να το πουν,απο τα αποτελέσματα σημαίνει συμφωνούν Αν είχαμε κι εμείς ακροδεξιά κυβέρνηση και διεκδηκούσαμε την Πόλη τότε οι διαφωνούντες θα έπρεπε να ψηφίσουν κάτι άλλο,αν η πλειοψηφία επι 2 συνεχόμενες εκλογές όμως τους έβγαζε κυβέρνηση τότε δεν παίζει κανένα ρόλο που ο Βαλάντης ο τσαγκάρης διαφωνεί, παίρνει ο καθένας ότι του αξίζει. Σηκώστε σύνορα και κλειστείτε μέσα . Δεν θα τσουβαλιάζεις τις απόψεις τις δικές μου αλλά και άλλων σε μία,είναι φανερό ότι διαφέρουν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Άντε γιατί όταν εμείς γράφαμε κώδικα σε C++ αυτοί τρώγαν βελανίδια.Πάμε ρε οι πολιτισμένοι να τους δείξουμε! ναι και όταν αυτοί ζούσαν πάνω στις βελανιδιές εμείς τις είχαμε κάψει και χτίζαμε μεζονέτες ναι ρε @@sos@@ ωραιος λάθος επιλογή φύλου...
@@sos@@ Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 με τη διαφορα οτι οι δικοι μας εθνικιστες ελληναραδες εχουν 10 εδρες στη βουλη και αυτες για να γελαει ο κοσμος ενω στους γειτωνες ειναι κυβερνησηΚαι , εμπρός πεδίο δόξας λαμπρό να βοηθήσουμε όλοι να φύγουν οι εθνικιστές και οι σκοταδιστές από την γειτονιά μας .
fullon Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 να τα λες πιο αργα elven γιατι τους μπερδευεις, βραχυκυκλωσαν τωρα γιατι τα "φιλαρακια" τους , τους βγαινουν αλλιως τωρα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:12 ---------- Και , εμπρός πεδίο δόξας λαμπρό να βοηθήσουμε όλοι να φύγουν οι εθνικιστές και οι σκοταδιστές από την γειτονιά μας . μπα δεν θα πανε πουθενα, αντιθετως ετοιμασου για εκπληξεις
Mika Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Και , εμπρός πεδίο δόξας λαμπρό να βοηθήσουμε όλοι να φύγουν οι εθνικιστές και οι σκοταδιστές από την γειτονιά μας . απο τη στιγμη που εχουν επεκτατικες τασεις μου φαινεται λογικο να μην επιθυμουμε την παραμονη τους
Chris_85 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 ναι και όταν αυτοί ζούσαν πάνω στις βελανιδιές εμείς τις είχαμε κάψει και χτίζαμε μεζονέτες λάθος επιλογή φύλου... Δε ντρεπομαστε ολοι λεω γω, που οι αλλοι ποσταρουν ολοκληρωμενες αποψεις με σοβαρα και εμπεριστατωμενα επιχειρηματα περι ''ντου και πολεμου'' και εμεις δεν απανταμε και δεν τους παιρνουμε στα σοβαρα?? Ντροπη μας...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δε ντρεπομαστε ολοι λεω γω, που οι αλλοι ποσταρουν ολοκληρωμενες αποψεις με σοβαρα και εμπεριστατωμενα επιχειρηματα περι ''ντου και πολεμου'' και εμεις δεν απανταμε και δεν τους παιρνουμε στα σοβαρα?? Ντροπη μας... ένα λεπτό πάω να φέρω το tanto για να κάνω seppuku
teo64x Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 elven Χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος κανενός, δε νομίζεις ότι, έχοντας απαξιώσει πλήρως την έννοια των κομμάτων (σε πρόσφατο thread), είναι κάπως αλλόκοτο να επικαλείσαι τυχόν πλειοψηφίες αυτών για να υποστηρίξεις αυτό που θέλεις να πεις; Για να γίνω πιο σαφής, δε διαφωνώ σε όλα όσα λες, για την ακρίβεια πιστεύω ότι πας να πεις κάτι που μπορεί και να στέκει - απλά επισημαίνω ότι, λαμβάνοντας κανείς υπ' όψιν τις απόψεις που έχεις διατυπώσει συνολικά, ακολουθείς λάθος δρόμο για να καταλήξεις εκεί που θες (χωρίς να έχω να προτείνω κάποιον σωστό, για να είμαι ειλικρινής).
elven Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δε ντρεπομαστε ολοι λεω γω, που οι αλλοι ποσταρουν ολοκληρωμενες αποψεις με σοβαρα και εμπεριστατωμενα επιχειρηματα περι ''ντου και πολεμου'' και εμεις δεν απανταμε και δεν τους παιρνουμε στα σοβαρα?? Ντροπη μας... Εγώ πάλι θεωρώ ότι δεν εξέφρασα γελοίες απόψεις ούτε ακραίες,οπότε περιμένω να μου απαντήσει κάποιος σοβαρά,αλλιώς έχει κι άλλα θέματα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:19 ---------- elven Χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος κανενός, δε νομίζεις ότι, έχοντας απαξιώσει πλήρως την έννοια των κομμάτων (σε πρόσφατο thread), είναι κάπως αλλόκοτο να επικαλείσαι τυχόν πλειοψηφίες αυτών για να υποστηρίξεις αυτό που θέλεις να πεις; Για να γίνω πιο σαφής, δε διαφωνώ σε όλα όσα λες, για την ακρίβεια πιστεύω ότι πας να πεις κάτι που μπορεί και να στέκει - απλά επισημαίνω ότι, λαμβάνοντας κανείς υπ' όψιν τις απόψεις που έχεις διατυπώσει συνολικά, ακολουθείς λάθος δρόμο για να καταλήξεις εκεί που θες (χωρίς να έχω να προτείνω κάποιον σωστό, για να είμαι ειλικρινής). Συγκρίνεις 2 άσχετα πράγματα. Είμαι κατά των κομμάτων στα πανεπιστήμια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.