Lucifer Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 μου τη δινει η αλβανοφατσα τους, μου τη δινει το καθυστερημενο μυαλο τους, μου τη δινει η βρωμια τουςειθε να πεσει βομβα και να τους αφαιρεσει απο το χαρτη, θελουν να λεγονται και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ :mad::mad::mad::mad: Ε παιδιά, αυτός εδώ είναι με το μέρος σας!!!
..MementoMori.. Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Ε παιδιά, αυτός εδώ είναι με το μέρος σας!!! Ειναι αυτο που λεμε "Να τους χαιρεστε", "Αυτοι ειστε κυριοι" κτλ
Teaser Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Έχει πλάκα να έχει κάποιο σπόρι από κείνα τα μέρη και να μην το ξέρει...
kostetos Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Κοίτα και για την ναυμαχία του Ναυαρίνου ,τότε που η επανάσταση έπνεε τα λοίσθιά της και είχε σχεδόν κατασταλεί .Οπως και η ελλάδα έτσι και οι γειτονες ειναι προτεκτοράτα,το αστείο είναι ότι οι γείτονες είναι δικό μας προτεκτοράτο μιας και το 50% των επενδύσεων που έγιναν είναι της ελλάδας και ως γνωστόν το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα... Sorry κιολας αλλα μπορεις να τα πεις αλλη μια με πιο απλα λογια plz γιατι ειμαι 17 και δεν εχω τοσο ανεπτυγμενο λεξιλογιο..
kostetos Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Στο θεμα μας τωρα το μονο που εχω να πω απο προσωπικη εμπειρια ειναι οτι στο facebook δεν ειναι ο ελληνας αυτος που θα πει στον FYROMISTA να πα να γ@μ--θει..Αντιθετα ο αλλος και πουτ@αν@ θα σε πει και θα σου βρισει και την μανα θα σου βγαλει και τον Μ.Αλεξανδρο οτι δεν ηταν ελληνας..(προσωπικη εμπειρια παντα)! Αλλα αμα τους δινεις θαρρος και εχεις και την υποστηριξη απο αλλους αυτα συμβαινουν.Ξυπνησαν τωρα και μου θελουν να λεγονται μακεδονες..ΕΛΕΟΣ!!!:-( ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:12 ---------- Οκ, τώρα νομίζω έχουν ειπωθεί όλα. Εμενα περιμενατε ε?χαχαχα
slygeo87 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Σιγά τον Μ. Αλέξανδρο που είστε και περήφανοι. Πάντως από πότε το ΠΓΔΜ υπήρξε προκτετοράτο της Ελλάδας;Κάπου σας χάνω. =ρ Δηλαδή η Αμέρικα και η 2Ε τι ρόλο βαράει;
Chris_85 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 ..και ΕΛΠΙΖΩ γνησιο απογονο των αρχαιων Ελληνων.. Μην ελπιζεις και πολυ...θα απογοητευτεις
liopyr Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Κάποιοι έχουν αναγάγει την αδιαφορία, την έλλειψη εθνικής ταυτότητας και το σκύψιμο σε ιδανικό, ανοιχτομυαλοσύνη και προοδευτισμό. (coffee mode on) Kαποιοι αλλοι δε, έχουν αναγαγει τον φασισμό, τον ρατσισμό, τον κομπλεξισμό και την κοντόφθαλμη βλακώδη εθνικοφοβία τους σε πατριωτισμό. Βαλτα κάτω και πες μου ποιος ειναι ο επικίνδυνος της υπόθεσης. Προσπερνάμε τα αυτονόητα σαν να μην υπάρχουν και βρίσκουμε ένοχους τους "ψευτοπροοδευτικούς" τώρα...? Tι εξελιγμένο μοντέλο προπαγάνδας είναι αυτό? Έχουν πάρει φόρα γνωστοί (και μη) κομήτες, (δε αναφέρομαι σε εσένα, μη το πάρεις προσωπικα) και γράφουν ότι φαντασια τους κατέβηκε ή διάβασαν σε κάνα από τα γνωστά site που έχουν μπερδέψει την ιστορία με τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Και υποτίθεται πως κάποιος πρέπει να στηρίξει αντίλογο μετά. Ε, δεν γίνεται, πώς να το κάνουμε? Στην μαλακοφροσύνη μόνο με χαβαλέ μπορεί κάποιος να απαντήσει διατηρώντας την ψυχική του ηρεμία. Νταξ, διασκεδαστικά (στο βαθμό της ηλιθιότητας) κάποια σχόλια, αλλά κάπου να μπει και μία τελεία, ε, καταντάει καμμιά φορά ιδιαίτερα προκλητική η όλη φάση. (coffee mode off + Denny Crane) Denny Crane. Denny Crane
teo64x Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Έχουν πάρει φόρα γνωστοί (και μη) κομήτες, (δε αναφέρομαι σε εσένα, μη το πάρεις προσωπικα) Πώς μιλάς έτσι ρε ψευτοπροοδευτικέ. Οι εθνικιστές ήταν πάντα λαμπρές και φωτισμένες προσωπικότητες του τόπου. Denny Crane.
elven Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Λάθος που γενικεύουμε αλλά whatever Και η αντίθετη μεριά δεν έχει να επιδείξει και τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.