Προς το περιεχόμενο

ΠΓΔΜ απλά αίσχος

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν ξερω αν ειμαι offtopic αλλα θα το ποσταρω(copy-pste ειναι)

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΑΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΟΛΗ!!!

ΤΟ 2050 ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 14 000 000

ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΙΝΕΣ 8 000 000!!! (ΠΑΝΤΕΙΟ )

ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΣΟΒΟ!!!

Ουαου!

Όπως λέει και ο μεγάλος φιλόσοφος Τζίμης Πανούσης,γ@μάτε γιατί χανόμαστε.

Μπορούμε συνέλληνες να τους προσπεράσουμε ως το 2050,μη παραιτείστε

Του Έλληνα ο μπιπ "σκουφί" δεν υποφέρει,δυνατά κι ελληνικά

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και ; Tι σημαίνουν αυτά που έγραψες ;

Οπως ειπα δεν παρακολουθω το topic απλως προσεξα οτι επεκταθηκε και περα απο το ζητημα για τα σκοπια..Α,κσι δεν τα εγραψα εγω(το ειπα κιολας) ε και δεν ειναι και λιγο πραγμα αυτο @@sos@@..Αν αληθευει δεν θα ηταν καλο για κανεναν ελληνα..η' κανω λαθος?

Δημοσ.
Οπως ειπα δεν παρακολουθω το topic απλως προσεξα οτι επεκταθηκε και περα απο το ζητημα για τα σκοπια..Α,κσι δεν τα εγραψα εγω(το ειπα κιολας) ε και δεν ειναι και λιγο πραγμα αυτο @@sos@@..Αν αληθευει δεν θα ηταν καλο για κανεναν ελληνα..η' κανω λαθος?
Mήπως γνωρίζεις να μου πεις ποιός νίκησε τους τουρκους το 1827 και η ελλάδα έγινε ανεξάρτητη ; Το διαίρει και βασίλευε είναι τακτική γνωστή από την εποχή των αρχαίων ελλήνων και δεν περίμενε κανείς τη νέα τάξη τάξη πραγμάτων για να το ανακαλύψει ... Άλλωστε και το ελληνικό κράτος έτσι δημιουργήθηκε.

Ισως και η χώρα μας να θέλει αστάθεια στην περιοχή των βαλκανίων για αυτό και αφήνει το θέμα αυτό ανοιχτό , ποιός ξέρει ...

Δημοσ.
Κάποιοι έχουν αναγάγει την αδιαφορία, την έλλειψη εθνικής ταυτότητας και το σκύψιμο σε ιδανικό, ανοιχτομυαλοσύνη και προοδευτισμό.

Και όποιος το παίζει διεθνιστής, κουλτουριάρης και προοδευτικός απαξιώνοντας τη χώρα του και μη στηρίζοντας την σε μια δύσκολη περίπτωση κάθε άλλο παρά ανοιχτόμυαλος είναι. Συνεπώς μην αυταπατάσθε μερικοί, είναι προφανής η αιτία της μόνιμης αμφισβήτησης οποιουδήποτε εθνικού θέματος η διαπραγμάτευσης.

+1

οι ψευτοπροοδευτικοι ηταν παντα αυτοι που οταν βρισκοταν η χωρα σε περιοδους αναγκης (πολεμους, χουντες, κτλ) την κοπαναγαν για το εξωτερικο. Και βεβαια μετα γυριζαν με τιμες ηρωων...

Δημοσ.
Mήπως γνωρίζεις να μου πεις ποιός νίκησε τους τουρκους το 1827 και η ελλάδα έγινε ανεξάρτητη ; Το διαίρει και βασίλευε είναι τακτική γνωστή από την εποχή των αρχαίων ελλήνων και δεν περίμενε κανείς τη νέα τάξη τάξη πραγμάτων για να το ανακαλύψει ... Άλλωστε και το ελληνικό κράτος έτσι δημιουργήθηκε.

Ισως και η χώρα μας να θέλει αστάθεια στην περιοχή των βαλκανίων για αυτό και αφήνει το θέμα αυτό ανοιχτό , ποιός ξέρει ...

Στο πρωτο θα σε γελασω αλλα με ενα γρηγορο search-google βρηκα μια μαχη το 1827 στο καστρο του βολου οπου ελληνες πολιορκησαν τους τουρκους και μαλιστα σε βοηθεια των τουρκων ηρθαν απο οτι λεει η πηγη καποιοι τουρκαλβανοι με αρχηγούς τους Νούρκα Σέρβανη και Δευρήμ Κονίτζμπεη.Συμπερασμα?Οι ελληνες με την βοηθεια βεβαια ορισμενων φιλελληνων..Εγω παντως θεωρω τον εαυτο μου ελληνα και ΕΛΠΙΖΩ γνησιο απογονο των αρχαιων Ελληνων..Οσο για την τακτικη της κυβερνησης δεν ξεω να απαντησω..Ισως αναγκαζονται απο ανωτερους και δυνατοτερους προφανως..

Δημοσ.

Νταξ κι εγώ μαζί σας δε λέω,αλλά μια που αναφέρεστε για τον σφετερισμό του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας απο τους Σκοπιανούς μπορώ να μάθω την άποψη σας για το αντίστοιχο της Θράκης;

Δημοσ.

αν και θα γινει πολιτικη κουβεντα αν πουμε ονοματα, οι περισσοτεροι που μετα την μεταπολιτευση κυβερνησαν, τα χρονια της χουντας ηταν στο Παρισι, στο Λονδινο, στο Μοναχο, στη Ρωμη, στον Καναδα, κτλ.

Το ιδιο και κατα τη διαρκεια του ΒΠΠ, και οσες φορες δυσκολεψαν τα πραματα.

Δημοσ.
Στο πρωτο θα σε γελασω [...]Οσο για την τακτικη της κυβερνησης δεν ξεω να απαντησω..Ισως αναγκαζονται απο ανωτερους και δυνατοτερους προφανως..
Κοίτα και για την ναυμαχία του Ναυαρίνου ,τότε που η επανάσταση έπνεε τα λοίσθιά της και είχε σχεδόν κατασταλεί .

Οπως και η ελλάδα έτσι και οι γειτονες ειναι προτεκτοράτα,το αστείο είναι ότι οι γείτονες είναι δικό μας προτεκτοράτο μιας και το 50% των επενδύσεων που έγιναν είναι της ελλάδας και ως γνωστόν το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...