Προς το περιεχόμενο

ΠΓΔΜ απλά αίσχος

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κάποια πηγή του επίσημου κράτους των γειτόνων ; or didnt happen

Δεν είναι ανάγκη να είναι όλα επίσημα για να καταλάβεις τα κίνητρα κάποιου. Φαίνεται από τη συμπεριφορά του.

Δηλαδή τι περιμένεις? Κάποιο μανιφέστο που θα γράφει τις αλυτρωτικές επιδιώξεις των γειτόνων και μόνο αν αυτό υπάρχει εσύ θα καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι "ναι οι γείτονες είναι διεκδικητικοί"?

Γιαυτό έχουμε την κρίση για να αντιλαμβανόμαστε πράγματα που δεν λέγονται και δεν γράφονται.(επίσημα ή ανεπίσημα)

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε άμα την ΑΝΘΙΖΟΜΑΣΤΕ τη δουλειά τι περιμένουμε, ντου, στα panzer όλοι.
Ρισπέκτ και σε ευχαριστώ πολύ , ανησύχησα πάντως ....:-);)
Δημοσ.
κανενα χερι "βοηθειας" στον ψευτογειτονα δημιουργημα των εβραιο-αμερικανων.

ως πιο εξελιγμενοι θα επρεπε να μπουκαρουμε μεσα να τους ισιωσουμε να βαλουν μυαλο και τα γυρω "χωρια" μαζι τους , αλλα επειδη λογω ενωμενης ευρωπης και "δημοκρατικων νομων" κατι τετοιο δεν μπορει να γινει αυτη τη στιγμη, ας καθησουμε να απολαυσουμε σε DVD το Ισραηλ να μπουκαρει και να σκοτωνει με τον νομο τους Παλαιστινιους και να γραφει στα αυτα του ολες τις αλλες χωρες που φωναζουν.

καμια ανοχη σε ψευτοχωρες που διεκδικουν την ιστορια και τα εδαφη μας.

ναι ρε SOS ολοι καημενοι ειναι σε αυτον τον πλανητη αλλα δεν σημαινει οτι θα στησουμε και κ**ο στον καθε πικραμενο. τραβα να τα πεις αλλου αυτα τα ποιηματακια .

Και σημερα εχουμε... 2009 και οχι 1821*, Αλλο ελληνας και αλλο νεο-ελληνας.

Καλα παιδι μου, πιστευεις ο,τι μια χωρα μπορει ετσι απλα να κλεψει την ιστορια μιας αλλης? Ποσο μαλλον, μια χωρα των 2,000,000 να κλεψει μια ιστορια των 2300 ετων? Ο Μ.Αλεξανδρος παει, πεθανε, ο,τι εκανε γραφτηκε στην ιστορια.

Προχθες που λες, μεσα στο νετ ηταν ενας αλβανος(δε το λεω ρατσιστικα..), και μου ελεγε ο,τι η αλβανικη γλωσσα ειναι αρχαια ελληνικα. Τι να κανουμε? Να παμε και να τους φαμε ολους? Αν ναι, τοτε ποσοι θελουνε να μας φανε με αυτα που λεει... ας πουμε ο λιακοπουλος? (ολος ο πλανητης και οι εξωγηινοι?).

Τελος, πιστευω ο,τι τα προβληματα που μας καινε ειναι εσωτερικα και οχι εξωτερικα. Και αν επιμενεις για εξωτερικα, σιγουρα το προβλημα ειναι η τουρκια και οχι η πγμδ.(ή οπως λεγετε τελος παντων)

Δημοσ.
Ρισπέκτ και σε ευχαριστώ πολύ , ανησύχησα πάντως ....:-);)

Γιατί με ευχαριστείς γλυκό μου κουρκουμπίνι;

Δημοσ.
Πάμε ρε να κάνουμε ντου να τους πάρουμε τα κεφάλια κι αφήστε τα φόρουμ. Πάμε ρε.

Αν ειναι στη βουλη.. ΠΑΜΕ ΜΕ ΟΣΑ!!

Δημοσ.

Κάποιοι έχουν αναγάγει την αδιαφορία, την έλλειψη εθνικής ταυτότητας και το σκύψιμο σε ιδανικό, ανοιχτομυαλοσύνη και προοδευτισμό.

Δεν πρέπει να είμαστε ακραίοι, αλλά όταν σε έναν γείτονα βλέπεις ακραίες συμπεριφορές που εκφράζονται όχι μόνο από το λαό αλλά και από την ηγεσία, αυτό που έχεις να κάνεις δεν είναι να πάρεις τα tanks και να επιτεθείς αλλά να γνωρίζεις τι πραγματικά συμβαίνει,(και όχι να αναζητάς μανιφέστα αλυτρωτικών επιδιώξεων) τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από κάθε ενέργεια και την αντιπαλότητα που εισπράττεις όταν εσύ προσπαθείς να είσαι όσο το δυνατόν πιο διαλλακτικός. <<<Αυτό συνέβη, αλλά ως απάντηση η Ελλάδα πήρε μια ελληνική σημαία που αντί για σταυρό είχε τη ναζιστική σβάστικα.

Είμαι υπέρ της συνεργασίας των λαών και ιδίως των γειτόνων, όταν αυτή είναι αδύνατη απλά το αποδεχόμαστε, δεν κάνουμε φτηνή προπαγάνδα εναντίον της χώρας μας για να μας θεωρήσουν δήθεν ανοιχτόμυαλους και προοδευτικά πνεύματα.

Και όποιος το παίζει διεθνιστής, κουλτουριάρης και προοδευτικός απαξιώνοντας τη χώρα του και μη στηρίζοντας την σε μια δύσκολη περίπτωση κάθε άλλο παρά ανοιχτόμυαλος είναι. Συνεπώς μην αυταπατάσθε μερικοί, είναι προφανής η αιτία της μόνιμης αμφισβήτησης οποιουδήποτε εθνικού θέματος η διαπραγμάτευσης.

Σε καμία περίπτωση αυτό δεν πρέπει να θεωρηθεί ως επιθετική στάση.

Δημοσ.

μου τη δινει η αλβανοφατσα τους, μου τη δινει το καθυστερημενο μυαλο τους, μου τη δινει η βρωμια τους

ειθε να πεσει βομβα και να τους αφαιρεσει απο το χαρτη, θελουν να λεγονται και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειμαι offtopic αλλα θα το ποσταρω(copy-pste ειναι)

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΑΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΟΛΗ!!!

ΤΟ 2050 ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 14 000 000

ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΙΝΕΣ 8 000 000!!! (ΠΑΝΤΕΙΟ )

ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΣΟΒΟ!!!

Δημοσ.
Δεν ξερω αν ειμαι offtopic αλλα θα το ποσταρω(copy-pste ειναι)

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΑΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΟΛΗ!!!

ΤΟ 2050 ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 14 000 000

ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΙΝΕΣ 8 000 000!!! (ΠΑΝΤΕΙΟ )

ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΣΟΒΟ!!!

Και ; Tι σημαίνουν αυτά που έγραψες ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...