Προς το περιεχόμενο

ΠΓΔΜ απλά αίσχος

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δε σου πα να πάρεις φ-16 και να καταταγείς εθελοντής

Το F16 ειναι αεροπλανο.

Μαλλον M16 εννωεις που ειναι πολυβολο οπλο μικρου διαμετρηματος 5.56mm. Εχει δυνατοτητα μονης βολης, τριπλης βολης και κατα ριπας. Αμερικανικης κατασκευης και αδιαβροχο, ριχνει και κατω απο το νερο, παιρνει αναβαθμιση οβιδας, διοπτρας νυχτος και ζυγιζει 2.5 κιλα χωρις τις αναβαθμισεις.

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εσυ καλα εισαι. Οι αλλοι που σε βλεπουν σαν πρακτορα των σιωνιστων δεν ειναι καλα.

Εβραιος δεν ειναι? Η μαλλον καλυτερα, πλουσιος Εβραιος δεν ειναι? Μιλας με εναν Μπακουνικο και οχι με καποιο τυχαρπαστο διεθνιστη αναρχικο. Παντως εχεις δικιο, οι εθνικιστες δεν ειναι απειλη για τους εξουσιαστες. Τα τελευταια 20 χρονια αρχισαν να ψαχνονται και αυτοι και να στεκονται εναντιον της μαμας Αμερικης. Πριν πεσει η Σοβιετικη Ενωση, ολοι αυτοι οι σωβινιστες πατριωτες ηταν καθαρα φιλο-Αμερικανοι και υπερ του "ελευθερου κοσμου". Ασε που και ο Γεωργακης της "Επαναστασις" ηταν πρακτορακος των Αγγλων. Σημερα, διαβαζουν, ψαχνονται αλλα ακομα το κομπλεξ της αντι-αριστερας καλα κρατει ανεξαρτητα αν οι αριστεροι ειχαν δικιο που ηταν εναντιον των Αγγλο-Αμερικανων τα τελευταια 60 χρονια. Ο εθνικιστης του σημερα διαφερει με τον παπου του. Βλεπει, αλλα λογω κακης διαπαιδαγωγησης, εχει μεγαλο βαθμο μυωπιας.

Τωρα ειδα την απαντηση σου... και μαλλον με καλυψες...αρκετα θα μπορουσα να πω:-)

Δημοσ.
Ελλάδα

+ήλιος

-επεισόδια, κλοπές, δεν μπορείς να πας στην ομόνοια

Τουρκία

+ήλιος

+φθηνή χώρα

-λίγο βρωμοκοπάει εκεί πέρα. Ε ο άλλος προτιμάει να πάει στην Τουρκία παρά να βρεθεί δαρμένος από κάποιον "εξεγερμένο" αγιοπαρασκευιώτη.;)

Που λες.. εισαι αλλου?

ΡΕ με κοροιδευεις? Ειναι δυνατον να λες ΕΣΥ (Η ΕΓΩ) ο,τι η τουρκια βρωμαει?

Πρεπει να σκυβουμε το κεφαλι,ΟΛΟΙ ΜΑΣ, που ανεχομαστε να ζουμε σε ενα σκουπιδοτοπο λεγομενος Αθηνα (Δε ξερω αλλες, αλλα δε νομιζω ο,τι η αθηνα ειναι η εξαιρεση). Δε φτανει που το ανεχομαστε, το ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ και απο πανω.

Ασε μας ρε μαν, μεχρι και καποτες εχω δει στο δρομο, και μιλαω για κουκακι.

Περσι πηγα μαδριτη (ισπανια), ενα σου λεω, στους δρομους δεν εχει ουτε ΓΟΠΑ.

Αυριο θα βρω το cd με τοις φωτο, να δεις πως ειναι η ΚΑΘΑΡΗ πολη.

Δημοσ.
Που λες.. εισαι αλλου?

ΡΕ με κοροιδευεις? Ειναι δυνατον να λες ΕΣΥ (Η ΕΓΩ) ο,τι η τουρκια βρωμαει?

Πρεπει να σκυβουμε το κεφαλι,ΟΛΟΙ ΜΑΣ, που ανεχομαστε να ζουμε σε ενα σκουπιδοτοπο λεγομενος Αθηνα (Δε ξερω αλλες, αλλα δε νομιζω ο,τι η αθηνα ειναι η εξαιρεση). Δε φτανει που το ανεχομαστε, το ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ και απο πανω.

Ασε μας ρε μαν, μεχρι και καποτες εχω δει στο δρομο, και μιλαω για κουκακι.

Περσι πηγα μαδριτη (ισπανια), ενα σου λεω, στους δρομους δεν εχει ουτε ΓΟΠΑ.

Πήγαινε και στο κουσάντασι και θα με θυμηθείς. Και αν αντέξεις την μπόχα, τράβα γραμμή κάιρο, και θα σου φαίνεται η αθήνα παράδεισος. Και εσύ από όλα αυτά που είπα, κράτησες τη βρώμα. Οκ. Να μου πεις ο άλλος μου βαλε μονάδα στο μάθημα της οπλολογίας. :fear:

Μπαλσαμομένε άλλο πράμα ο υποστηριχτής της χούντας και άλλο πράγμα ο ναζιστής. Εχουν τεράστια διαφορά. Οι πρώτοι που αντιτάχθηκαν στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό που προωθούταν από τους Εβραίους ήταν οι ναζί. Η ΕΣΣΔ συμμάχησε μαζί του.

Δημοσ.
Πήγαινε και στο κουσάντασι και θα με θυμηθείς. Και αν αντέξεις την μπόχα, τράβα γραμμή κάιρο, και θα σου φαίνεται η αθήνα παράδεισος. Και εσύ από όλα αυτά που είπα, κράτησες τη βρώμα. Οκ. Να μου πεις ο άλλος μου βαλε μονάδα στο μάθημα της οπλολογίας. :fear:

Διαβασα ολα τα ποστ, και δεν εχω να προσθεσω κατι.

Κρατησα το βρωμαει γιατι πεταξες μαλακΨα

Δημοσ.

Μπαλσαμομένε άλλο πράμα ο υποστηριχτής της χούντας και άλλο πράγμα ο ναζιστής. Εχουν τεράστια διαφορά. Οι πρώτοι που αντιτάχθηκαν στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό που προωθούταν από τους Εβραίους ήταν οι ναζί. Η ΕΣΣΔ συμμάχησε μαζί του.

Ο Χίτλερ όμως ήταν πιονάκι του αμερικάνικου κεφαλαίου.

Δημοσ.

Τι λέτε μωρέ κι ο ένας κι ο άλλος;

Πιονάκι των ΗΠΑ η βιομηχανική Ναζιστική Γερμανία; Και άντε και πες πως κάτι πάει να γίνει αν χώσουμε τα διατλαντικά τραστ, αλλά εδώ ο άλλος μας λέει πως η ΕΣΣΔ υιοθέτησε Αμερικανικό μοντέλο ιμπεριαλισμού.

Δημοσ.
Διαβασα ολα τα ποστ, και δεν εχω να προσθεσω κατι.

Κρατησα το βρωμαει γιατι πεταξες μαλακΨα

Οταν πας στο κουσάντασι (τουριστικός προορισμός) και κάνεις βόλτα στα σοκάκια, θα με θυμηθείς.

nick[;2719613'']Ο Χίτλερ όμως ήταν πιονάκι του αμερικάνικου κεφαλαίου.

Και τότε τι στο καλό ζήταγε ο Ρόμμελ στη Β. Αφρική? Βεδουίνους και καμήλες για να βγουν αναμνηστική φωτογραφία?

αλλά εδώ ο άλλος μας λέει πως η ΕΣΣΔ υιοθέτησε Αμερικανικό μοντέλο ιμπεριαλισμού.

αφού συμμάχησαν στο Β ΠΠ, τι να κάνουμε τώρα?

Δημοσ.

Ε ναι ρε αδερφέ, συμμάχησαν για 3 (ουσιαστικά) χρόνια εναντίον ενός κοινού εχθρού και μετά τα δικά μου δικά μου, τα δικά σου δικά σου και πίσω και σ' έφαγα ναούμ.

Το "απελευθερωτικό" μοντέλο κατοχής δεν είναι Αμερικανική εφεύρεση.

Δημοσ.
20 χρόνια κοσμοπολίτικης προπαγάνδας, Κωστοπουλος Nitro Generation, Τόλμης και Γοητείας και Χτυποκάρδια στο Beverly Hills, μαζί με εκτεταμένη πλύση εγκεφάλου απο ψευτοπροοδευτικούς πρακτορίσκους τροτσκιστές, έλεγχο των πανεπιστημίων απο εθνομηδενιστές, την κυρίαρχη αστοτσιφλικάδικη Elite να ζει στον κόσμο της μεταξύ Politeia Tennis Club και Gdansk και το ποιο σημαντικό, την πλήρης αποτυχία της μέσης ελληνικής οικογένειας που μέθυσε στα μπουζούκια της δεκαετίας του 80, είναι αρκετά να διαμορφώσουν και να αποχαυνώσουν τις νέες γενιές, πάρτον απο μικρόν και οι πιθανότητες είναι μεγαλύτερες λέει ο σοφός προπαγανδιστής-μαρκετίστας.

Ενα κρατίδιο διαιρεμένο ανάμεσα σε αμόρφωτο βυζαντινολάγνο κλήρο, διεφθαρμένους πολιτικούς, κοσμοπολίτες lifestylers, πραιτωριανών δημόσιων υπαλλήλων, κομματικών σκυλιών, που χορεύει ανάμεσα σε ρυθμούς House και Σ.Καζαντζίδη, μαθηματικώς οδεύει προς την πλήρη πολιτιστική και εθνική αυτοκτονία του, αυξανόμενη με όλο και μεγαλύτερους ρυθμούς και καταλαγιάζοντας γύρω στο 2050 με τους Νεοελλαδίτες μια μειονότητα ανάμεσα σε ασύμβατους πολιτισμικά και ιδεολογικά οικονομικούς και μη μετανάστες σύμφωνα πάντα με τους παρόντες ρυθμούς υπογεννητικότητας που σημειωτέον είναι από τους χειρότερους παγκοσμίως.

Τείνω να συμφωνήσω με αυτά :-(

Δημοσ.

Γείτονες οι οποίοι ήταν φίλοι και σύμμαχοι για τόσα χρόνια βαφτίστηκαν σε μια νύχτα του 1992 εχθροί μας .

Τι διαφορά μπορεί να έχει ο γείτονας που παλεύει και αυτός, μέσα στην παγκοσμιοποίηση ,να ζήσει τα παιδιά του και να τα φέρει βόλτα στην ζωή με μας ;

KAMIA

Για αυτό έπρεπε ως πιο "εξελιγμένοι " να απλώσουμε χείρα βοηθείας στον γείτονα και να κλείναμε τα αυτιά στους δικούς μας εθνικιστές που με τον αντίχειρα στο στόμα πιπίλαγαν μια καραμέλα που δεν είχε γεύση λόγω της παλαιότητάς της .

Δημοσ.

κανενα χερι "βοηθειας" στον ψευτογειτονα δημιουργημα των εβραιο-αμερικανων.

ως πιο εξελιγμενοι θα επρεπε να μπουκαρουμε μεσα να τους ισιωσουμε να βαλουν μυαλο και τα γυρω "χωρια" μαζι τους , αλλα επειδη λογω ενωμενης ευρωπης και "δημοκρατικων νομων" κατι τετοιο δεν μπορει να γινει αυτη τη στιγμη, ας καθησουμε να απολαυσουμε σε DVD το Ισραηλ να μπουκαρει και να σκοτωνει με τον νομο τους Παλαιστινιους και να γραφει στα αυτα του ολες τις αλλες χωρες που φωναζουν.

καμια ανοχη σε ψευτοχωρες που διεκδικουν την ιστορια και τα εδαφη μας.

ναι ρε SOS ολοι καημενοι ειναι σε αυτον τον πλανητη αλλα δεν σημαινει οτι θα στησουμε και κ**ο στον καθε πικραμενο. τραβα να τα πεις αλλου αυτα τα ποιηματακια .

Δημοσ.
Νοιάζει τους Τούρκους όμως που κάνουν παραβιάσεις. Δε σου πα να πάρεις φ-16 και να καταταγείς εθελοντής, αλλά το ότι δε σε νοιάζει εσένα δε σημαίνει πως δεν ενδιαφέρει κάποιους άλλους. Πχ λέω εγώ τώρα, πως αν διαβάσει καποιος το άρθρο του εκονομιστ για την πορεία της χώρας, θα δει πως υπάρχει διαφθορά κλπ αλλά γίνονται συχνά ταραχές κ επεισόδια. Ο σταλινικός θα πει πως οι Αμερικάνοι εξασκούν ιμπεριαλιστική πολιτική εις βάρος των λαών, εσύ δε θα δώσεις σημασία γιατί προφανώς δεν δουλεύεις ακόμα και δε σε νοιάζουν πως βγαίνουν τα φράγκα, ο πονηρός όμως θα σκεφτεί. Τι θα θεωρήσει ο Αγγλος μόλις δει το άρθρο? Ελλάδα

+ήλιος

-επεισόδια, κλοπές, δεν μπορείς να πας στην ομόνοια

Τουρκία

+ήλιος

+φθηνή χώρα

-λίγο βρωμοκοπάει εκεί πέρα. Ε ο άλλος προτιμάει να πάει στην Τουρκία παρά να βρεθεί δαρμένος από κάποιον "εξεγερμένο" αγιοπαρασκευιώτη.;)

Άλλα πράγματα είπα εγώ. Τέλος πάντων, μήπως και καταλάβεις, άλλο ιμπεριαλιστικές πολιτικές, πρακτικές παρεμβάσεις αλλων, και άλλο να έχω συναισθήματα μίσους ή ανωτερότητας.

Τι λέτε μωρέ κι ο ένας κι ο άλλος;

Πιονάκι των ΗΠΑ η βιομηχανική Ναζιστική Γερμανία; Και άντε και πες πως κάτι πάει να γίνει αν χώσουμε τα διατλαντικά τραστ, αλλά εδώ ο άλλος μας λέει πως η ΕΣΣΔ υιοθέτησε Αμερικανικό μοντέλο ιμπεριαλισμού.

Μη μου το τρίτο ράιχ τάρατε

Δημοσ.
κανενα χερι "βοηθειας" στον ψευτογειτονα δημιουργημα των εβραιο-αμερικανων.

ως πιο εξελιγμενοι θα επρεπε να μπουκαρουμε μεσα να τους ισιωσουμε να βαλουν μυαλο και τα γυρω "χωρια" μαζι τους , αλλα επειδη λογω ενωμενης ευρωπης και "δημοκρατικων νομων" κατι τετοιο δεν μπορει να γινει αυτη τη στιγμη, ας καθησουμε να απολαυσουμε σε DVD το Ισραηλ να μπουκαρει και να σκοτωνει με τον νομο τους Παλαιστινιους και να γραφει στα αυτα του ολες τις αλλες χωρες που φωναζουν.

ναι ρε SOS ολοι καημενοι ειναι σε αυτον τον πλανητη αλλα δεν σημαινει οτι θα στησουμε και κ**ο στον καθε πικραμενο. τραβα να τα πεις αλλου αυτα τα ποιηματακια .

γεια σου ρε μεγαλε, πεστα για την ψευτοχωρα. αντε να παρουμε και την βασιλευουσα σε λιγο.

Δημοσ.

κάποια πηγή του επίσημου κράτους των γειτόνων ; or didnt happen

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...