-nick- Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 πράισλες... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:23 ---------- δε διαφωνώ, απλά προσθέτω: εθνικισμός στην ελλάδα; check (που βασικά ξαναδιαβάζοντας το ποστ σου αυτό ακριβώς λες με το "και") τσάμπα τα γράφω εχω την αισθηση πως στα σκοπια ειναι αρκετα εντονοτερος ο εθνικισμος τους
@@sos@@ Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Tο ότι και οι γείτονές μας έχουν ακραίους εθνικιστές δεν είναι κάτι καινούριο που πρέπει να μας ρίξει από τα σύννεφα . Εχουν και αυτοί τα δικά τους "μπουμπούκια ".
Teaser Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Εγώ θα ήθελα να πω μια μόνο κουβέντα, απλή, κατανοητή και εύλογη. "Μην πηγαίνετε στα Σκόπια" Δεν το λέω με καμία δόση μίσους η αντιποίνων, αλλά αφού η χώρα αυτή για τον α ή τον β λόγο δεν είναι σε θέση να μου παρέχει σωστές υπηρεσίες ανάλογες του χρόνου και του χρήματος που ξοδεύω...δεν πηγαίνω. Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττολογίες. Άλλωστε δεν είναι η χώρα που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει κάτι ξεχωριστό στον επισκέπτη που δεν διαθέτουν τα υπόλοιπα βαλκάνια. Προτιμώ τη Βουλγαρία επομένως. Συνοψίζοντας...για την ΠΓΔΜ:
Radiatedsoul Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Εγω λεω να κανουμε ενα ντου να παρουμε το ΠΓΔΜ και να ριχνουμε εκει τα σκουπιδια μας, ξερετε ποσα πληρωνουμε προστημο για παρανομες χωματερες? (πλακα κανω φυσικα. Το διευκρινιζω γιατι σιγουρα καποιοι θα το παρουν στα σοβαρα χαχαχα)
grimpr Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Και τα Σκόπια θα φάτε στην μάπα και το όνομα Μακεδονία θα αποχαιρετήσετε. Όσα έσπειραν οι ανίκανες ελληνικές κυβερνήσεις και ένας λαός που ζεί στην φαντασίωση του κοσμοπολιτισμού με σχιζοφρενικές αντιλήψεις και συμπλέγματα περιούσιου λαού δίχως να τα έχει κατακτήση, αυτά θερίζει και ακόμη περισσότερα στο προσεχές μέλλον. Από το 1970 λέγανε ότι οι Έλληνες θα καταντήσουν γκαρσόνια, το μέλλον αυτοεκπληρώνεται.
fullon Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Και τα Σκόπια θα φάτε στην μάπα και το όνομα Μακεδονία θα αποχαιρετήσετε. Όσα έσπειραν οι ανίκανες ελληνικές κυβερνήσεις και ένας λαός που ζεί στην φαντασίωση του κοσμοπολιτισμού με σχιζοφρενικές αντιλήψεις και συμπλέγματα περιούσιου λαού δίχως να τα έχει κατακτήση, αυτά θερίζει και ακόμη περισσότερα στο προσεχές μέλλον. Από το 1970 λέγανε ότι οι Έλληνες θα καταντήσουν γκαρσόνια, το μέλλον αυτοεκπληρώνεται. κρατα ενα σφυρι και ενα δρεπανι και εισαι ολοκληρωμενος . ολα αυτα τα τρωμε στη μαπα που ειπες επειδη καποιοι σαν εσενα βλεπουν "φιλους" εκει που ειναι οι "εχθροι" εσυ μιλας για παγκοσμιους λαους την ιδια στιγμη που οι "γειτονες" σου με την βοηθεια εβραιων (βλ. Σορρος) θελουν την δικη σου γη.
fullon Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Oh, it's that kind of thread again... oh its that kind of "posters".. again ..
liopyr Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 fullon θα σου απαντούσα, πραγματικά. Αλλά λέω να χαραμίσω τον χρόνο μου βλέποντας eurovision σε τριπλή επανάληψη καλύτερα.
fullon Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 fullon θα σου απαντούσα, πραγματικά.Αλλά λέω να χαραμίσω τον χρόνο μου βλέποντας eurovision σε τριπλή επανάληψη καλύτερα. μπραβο σου μεγαλε.. το μελλον σου ανηκει..!
grimpr Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Ο στραβός υπερεθνικισμός σου τυφλώνει την λογική και την κριτική σκέψη σου. Αν βλέπεις φαντάσματα του Σόρος "δεξιά" και "αριστερά", νεοτροτσκιστές του Αρχιραββίνου Αλαβάνου παντού και το ζόμπι του Στάλιν κάθε βράδυ, τότες λυπάμαι, δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
fullon Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Ο στραβός υπερεθνικισμός σου τυφλώνει την λογική και την κριτική σκέψη σου. Αν βλέπεις φαντάσματα του Σόρος "δεξιά" και "αριστερά", νεοτροτσκιστές του Αρχιραββίνου Αλαβάνου παντού και το ζόμπι του Στάλιν κάθε βράδυ, τότες λυπάμαι, δεν μπορώ να σε βοηθήσω. οχι απλα βλεπω τους φιλησυχους γειτονες μας που απο το πουθενα θελουν προσωπικη χρηση του ονοματος "μακεδονια" , βλεπουν μειονοτητες και απλα ονειρευονται την θεσσαλονικη ως ενα απλο καλοκαιρινο θερετρο μεσα στην επικρατεια τους.. το οτι τους περνει και το κανουν λεει πολλα.. εσυ φυσικα αμφισβητεις την εμπλοκη του Σορρος ε?
@@sos@@ Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 εσυ μιλας για παγκοσμιους λαους την ιδια στιγμη που οι "γειτονες" σου με την βοηθεια εβραιων (βλ. Σορρος) θελουν την δικη σου γη.Εχεις κάποια πηγή των γειτόνων που αναφέρεται σε αυτό ;
grimpr Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Αμφισβητώ την κρίση σου που δίχως καν να διαβάσεις το post μου και να σκεφτείς λιγάκι, μου έβγαλες την ταμπέλα του κλασσικού συνωμότη κομμουνιστή.
fullon Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Εχεις κάποια πηγή που αναφέρεται σε αυτό ; google Σορος εδω εδω εδω και πολλα πολλα αλλα. μιλαμε για τον νουμερο 1 ανθελληνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.