elven Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Για το ποστ με τους πληθυσμούς έχω να πω:WOW(κι όχι το απλό αλλά το expansion),μη πω CS τσε βάλε. Η Ελλάδα θέλει να γίνει το αντίστοιχο που έγινε στην περίπτωση της Μ. Βρετανίας,μπήκε σε όλους σχεδόν τους διεθνείς οργανισμούς,με σημαντικότερο την Ε.Ε ως Ηνωμένο Βασίλειο,το ότι την αναγνωρίζουν στις διμερείς σχέσεις αλλά και το ότι έχει επικρατήσει ως Μ. Βρετανία είναι αδιάφορο,UK μπαίνει στα χαρτιά-UK βγαίνει. Τώρα αν κάποια κράτη ή και ΟΛΑ αναγνωρίσουν τα Σκόπια ως Μακεδονία ή ως Μπιρμπίλο ή ως Μαγδάλο ή Βαλάντη δεν ενδιαφέρει κανέναν,αν το όνομα στους οργανισμούς είναι άλλο Όσο πιο νωρίς καταλάβει κάποιος τις διαφορές τόσο νωρίτερα θα σταματήσει να γράφει μπούρδες και ηλίθια επιχειρήματα που στηρίζονται στον πληθυσμό της Ινδονησίας *Για την ιστορία και μόνο,ας δει κάποιος τις "υστερίες" της Γαλλίας στο θέμα του ονόματος Μ. Βρετανία,αλλά που να ξέρουν τα ζώα οι Γάλλοι,στο Ελλάντα είμαστε υπεράνω,ακόμα και των βιβλίων ιστορίας,κι εκτός πραγματικότητας αλλά το αφήνω απ έξω μη γκρεμίσω την κοσμοθέαση του κάθε "προοδευτικού"
Evgenios1 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Βλέποντας τα ως άνθρωπος, συνειδητοποιείς και τη θέση σου στον κόσμο : μπορείς άνετα να γίνεις έρμαιο μιας εξουσίας, που μπορεί να σε χρησιμοποιεί ως πρόβατο. Συγκεκριμένα : δουλεύουμε για καμμιά 600άρα βασικό, σ' ένα κράτος ανισοτήτων και μπόλικης διαφθοράς. Κάποιοι είναι βέβαια είτε λόγω ηλικίας βολεμένοι με συντάξεις, κάποιοι είναι βολεμένοι με τα ευεργετήματα του δημοσίου τομέα. Όσοι όμως είναι απ' έξω απ' το χορό, είτε είναι σε τρελλό ζόρι, είτε για να μην είναι στο ζόρι, δουλεύουν σα τρελλοί. Ένα τέτοιο λοιπόν κράτος, ή τέλος πάντων μια καθεστηκυία κατάσταση, δεν είμαι και πολύ διατεθειμένος να το ακολουθήσω τυφλά, αν μου πει "πάμε να κάνουμε ντου" (όχι πως το έχει κάνει βέβαια). Και σίγουρα δε μου αρέσει, έστω κι αν απλά "μου λέει" "προκαλούν οι Σκοπιανοί". Όμως, δεν πρόκειται να το ακολουθήσω, αν με στείλει όπως πχ έστειλε το αμερικάνικο τους πολίτες του πχ στο Βιετνάμ. Όχι δεν πρόκειται να πολεμήσω για αυτούς που παίρνουν τις επιχειρήσεις τους από εδώ, και τις κουβαλάν απέναντι, σακατεύουν εμένα, για να πλουτίσουν αυτοί, επειδή "έτσι είναι οι νόμοι της αγοράς". Δεν θα το κάνω, όταν ο "κοσμάκης" προσπαθεί να επιβιώσει στον κόσμο του 2009, και το δημόσιο είναι μια όαση, ενώ ο ιδιωτικός τομέας μια κόλαση. Και κυρίως δε θα το κάνω, αν παν να πατήσουν στο πατριωτικό μου συναίσθημα... Ησεγαμ τα... Απ τα 17 μου σκωτονομαι στη δουλεια (δανεια κλπ), και σημερα στα 23 μου λαμβανω pm "εισαι πολυ μαλακ/-\ς, με τα δικα σου μιαλα θα παμε πισω...". Τι να πω? Διαβαστε ιστορια, ετσι ωστε να μπορειτε να κρινετε ποια προβληματα ειναι μιζων, και ποια οχι. Ωραιο το ποστ σου . ΥΓ: Η Φετα ειναι ελληνικη.............................................................................
De@th L0rd Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Σόρρυ δε θέλω να θίξω τυχόν ορθογραφικά αλλά εννοείς Μείζων ή μιζών;Έχει πλάκα πάντος γιατί δεν αποκλείεται κανένα από τα 2.
Expendable Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 πρέπει να έχουμε πολλές επιχειρίσεις στα skopja απο οτι καταλαβένω
pavlinaki Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 30 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 30 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Μέχρι σήμερα δεν ήμουν ρατσιστής ή για να πω την αλήθεια ήμουν όμως μόνο με αυτούς που μου προκαλούσαν κάτι τέτοιο. Παλιότερα είχε γίνει ντόρος κιόλας στην τηλεόραση με την ΠΓΔΜ(FYROM). Σήμερα έτυχε να μπω στα Bitola(η πρώτη περιοχή μετά τα σύνορα της Νίκης(Φλώρινα) και ήταν πραγματικά ελεεινοί. Προχωρούσες στον δρόμο και αν έβλεπαν Ελληνικές πινακίδες έφτυναν τ’ αυτοκίνητα. Βάζω στοίχημα πως αν τολμούσε να κατεβεί κανείς τότε στην καλύτερη πήγαινε νοσοκομείο. Το κερασάκι στην τούρτα ποιο είναι; Κάντε μια αναζήτηση στο google και θα δείτε τις σχέσεις της χώρας μας μ’ αυτούς. Ειλικρινά πριν λίγο καιρό ήμουν φοιτητής στη Θεσσαλονίκη και άκουγα διαρκώς βρισιές γι’ αυτούς και μάλιστα είδα έντονο το φαινόμενο του ρατσισμού όσον αφορά αυτά τα άτομα και έλεγα τι τους κάνανε. Απλά αίσχος τους αξίζουν όσα λένε γι' αυτούς και ακόμα περισσότερα!!! κι εμεις οταν πηγαμε μας φτυνανε! χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.