Προς το περιεχόμενο

ΠΓΔΜ απλά αίσχος

Voorhees

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και στο πόδι της καρέκλας :P

Περίεργο που σου φαίνεται;

Επίσης 6 δις λένε ότι υπήρξαν Ινδιάνοι και όχι ερυθρόδερμοι,που μάλλον εξαφανίστηκαν μόνοι τους και δεν σφαγιάστηκαν.

Έχεις διαβάσει πουθενά για γεννοκτονία;

Μαντεύω,εχμμμμμ δεν έγινε!

Τες πα,αφού ο καθένας λέει ότι του ρθει για να προκαλέσει,θα συμμετάσχω αναλόγως

• Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τες πα,αφού ο καθένας λέει ότι του ρθει για να προκαλέσει,θα συμμετάσχω αναλόγως

Λυπάμαι, όχι.

Η προειδοποίηση είναι γενική, με αφορμή την παραπάνω αποστροφή: η μία κουβέντα φέρνει την άλλη και είναι κρίμα να πέσει λουκέτο.

Μην προκαλείτε, εκφράστε τα επιχειρήματά σας κόσμια κι αν θεωρείτε πως κάποιος πάει να δημιουργήσει θέμα, υπάρχει το report, σίγουρα όμως όχι η εριστική ανταπάντηση και η προσωπική επίθεση.

Από τώρα και στο εξής, σποντίτσες και αναφορές του στυλ "οι τάδε που είναι έτσι" και "οι δείνα που είναι γιουβέτσι" κερδίζουν ένα θαυμάσιο πακέτο υποχρεωτικών διακοπών.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Λυπάμαι, όχι.

Η προειδοποίηση είναι γενική, με αφορμή την παραπάνω αποστροφή: η μία κουβέντα φέρνει την άλλη και είναι κρίμα να πέσει λουκέτο.

Μην προκαλείτε, εκφράστε τα επιχειρήματά σας κόσμια κι αν θεωρείτε πως κάποιος πάει να δημιουργήσει θέμα, υπάρχει το report, σίγουρα όμως όχι η εριστική ανταπάντηση και η προσωπική επίθεση.

Από τώρα και στο εξής, σποντίτσες και αναφορές του στυλ "οι τάδε που είναι έτσι" και "οι δείνα που είναι γιουβέτσι" κερδίζουν ένα θαυμάσιο πακέτο υποχρεωτικών διακοπών.

Ευχαριστώ.

ρε snoob αυτο κανουμε ψαχνουμε δινουμε στοιχεια μιλαμε και πεταγετε η αλλη με μια μπαρουφα και τα τιναζει ολα στον αερα! δλδ δεν καταλαβαινει τπτ? τοσο πικρα? και ο Λουσιφερ κολλαει στο οτι εγω αντι να γραψω 1995 εγραψα 1955 και WOW ουτε στοιχεια δινει και το ριχνει στην ειρωνια. ετσι ξερουν να κανουν συζητηση δλδ? οκ πασο

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:16 ----------

υπαρχει επισημη ονομασια και δεν την ξερω? ΥΠΑΡΧΕΙ ? γιατι το Ευρωκοινοβουλιο και ο ΟΗΕ τα σκοπια τα αναγνωριζει σαν ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, αλλο το πως το ξερει ο αγγλος τουριστας και ο γερμανος που εχει λιωσει στις μπυρες.. και πολυ που τους ενδιαφερει κιολας ε!

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε το άρθρο του kosmasgr διαβάστε το, όσο και να μην καταλαβαίνετε τι σας λέμε και γράφετε μόνο για να προκαλείτε, κάτι θα σας μείνει.

Δημοσ.

το τι ξερει ο καθε αγγλος δεν εχει καμμια σημασια, σε πολλες χωρες το ονομα Μακεδονια σημαινει φρουτοσαλατα (!!). Και γενικα επειδη οι ξενοι ειναι κωλοτουμπες αυτο ειναι ζητημα που αφορα εμας και τους Σκοπιανους μονο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κανονίστε την πορεία σας. Αμέσως μετά την προειδοποίηση δημοσιεύτηκε απαράδεκτο μήνυμα.

Δημοσ.

Οταν την φινλανδία άλλοι την γραφουν finland και άλλοι suomi αλλάζει η εθνικότητα του φινλανδού ;του ολλανδού ;holland ,netherlands , του έλληνα ; yunan και άλλα .

Δημοσ.
Οταν την φινλανδία άλλοι την γραφουν finland και άλλοι suomi αλλάζει η εθνικότητα του φινλανδού ;του ολλανδού ;holland ,netherlands , του έλληνα ; yunan

Σόρρυ αλλά πραγματικά μη γράφεις ότι να ναι.

Yunan σημαίνει Ίωνας το οποίο είναι ελληνικό φύλλο,δεν είναι το ίδιο να σε πουν αντί για Έλληνα Ίωνα ή Γραικό με το να σε πουν αντί για Έλληνα Σλάβο.

Απο τη στιγμή που είναι Σλάβοι δλδ ήρθαν στην Ευρώπη τον 8ο αιώνα μχ τότε το να αυτοπροσδιορίζονται ως Μακεδόνες σκέτο είναι αλλαγή εθνικότητας.

ΣΤο παράδειγμα σου είναι σαν ο ένας να έγραφε Finland και ο άλλος Russia

Τόσο δύσκολο;

Δημοσ.
Οταν την φινλανδία άλλοι την γραφουν finland και άλλοι suomi αλλάζει η εθνικότητα του φινλανδού ;του ολλανδού ;holland ,netherlands , του έλληνα ; yunan και άλλα .

οχι δεν αλλαζει, και ουτε ενδιαφερονται τα αλλα κρατη πως ονομαζονται οι σκοπιανοι, γι΄αυτο το επιχειρημα οτι επειδη αυτοι τους λενε μακεδονια πρεπει να το λεμε και εμεις ειναι εντελως ακυρο.

Δημοσ.
οχι δεν αλλαζει, και ουτε ενδιαφερονται τα αλλα κρατη πως ονομαζονται οι σκοπιανοι, γι΄αυτο το επιχειρημα οτι επειδη αυτοι τους λενε μακεδονια πρεπει να το λεμε και εμεις ειναι εντελως ακυρο.
Δεν κατάλαβες νομίζω καλά ...:-)

Για μένα σύνορα δεν υπάρχουν .

Αλλά η γνώμη μου είναι πως όσο δικαίωμα έχουν να ονομάζονται έλληνες οι κάτοικοι του σημερινού ελληνικού κράτους άλλο τόσο έχουν δικαίωμα να ονομάζονται μακεδόνες οι κάτοικοι της μακεδονίας (καθώς και οι μειονότητες που αυτοπροσδιορίζονται μακεδόνες στα γειτονικά κράτη).

Τόσο απλά .

Δημοσ.
Lucifer για τα ιστορικά που έγραψες συμφωνώ!

Όμως, δεν με εκφράζει καθόλου το "αφού έτσι λέγεται η ΠΓΔΜ επίσημα και έτσι έχουν αποφασίσει κάποιοι θα πρέπει και εμείς να προσαρμοζόμαστε στα παιχνίδια τους"

Εντάξει, απόψεις είναι αυτές, απλώς εμένα μου φαίνεται υποκριτικό.

Επίσης το βασικότερο. Λες ότι τα Σκόπια κάνουν ότι κάνουν για να αποκτήσουν ταυτότητα, για να βγουν από τη μιζέρια και τη αφάνεια. Αυτό όμως δεν θεωρώ ότι είναι κάτι που πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους, με λίγα λόγια δεν μας ενδιαφέρει ο λόγος που κάνουν ότι κάνουν αλλά το αποτέλεσμα και ο κίνδυνος των πράξεων τους. Αν εμείς αφήσουμε το θέμα στην τύχη του, θα καταφέρουν τελικά αυτό που επιζητούσαν λόγω της αδιαφορίας και της σιγουριάς μας. Τρανή απόδειξη είναι το όνομα. Ήθελαν να βγουν από την αφάνεια αλλά τσίμπησαν το ονοματάκι. Ελπίζω να μην υπάρξει συνέχεια και κυρίως να μην υπάρξουν ανίκανοι ηγέτες στο μέλλον, αλλά όπως όλα δείχνουν αυτο είναι αναπόφευκτο.

Δε διαφωνώ, με την έννοια πως δεν επικρίνω την τακτική της Ελλάδας στο ζήτημα. Ο καθένας κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, αυτό με το οποίο διαφωνώ είναι να το παίρνουμε το ζήτημα στα σοβαρά σε κοινωνικό (και όχι πολιτικό) επίπεδο.

Επίσης @@ςος@@, νομίζω ούτε εσύ διάβασες το μεγάλο μου ποστ, αν αυτό ήταν το μόνο που ζητούσαν δε θα 'χε κανείς πρόβλημα.

Δημοσ.

Επίσης @@ςος@@, νομίζω ούτε εσύ διάβασες το μεγάλο μου ποστ, αν αυτό ήταν το μόνο που ζητούσαν δε θα 'χε κανείς πρόβλημα.

Eγώ το διάβασα πολλές φορές και για περισσότερους λόγους από όσους νομίζεις :-)

Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ "εκ των θεμελίων" του .

Δημοσ.
Δεν κατάλαβες νομίζω καλά ...:-)

Για μένα σύνορα δεν υπάρχουν .

Και στο δικό μου κόσμο οι γυναίκες δεν έχουν κυτταρίτιδα μετά τα 17. Αλλά από τη στιγμή που έχουν είτε πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια είτε να τους τονίζουμε να μην πίνουν κοκα κόλα και να κάνουν υγιεινή διατροφή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...