Evgenios1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 μου τη δινει η αλβανοφατσα τους, μου τη δινει το καθυστερημενο μυαλο τους, μου τη δινει η βρωμια τουςειθε να πεσει βομβα και να τους αφαιρεσει απο το χαρτη, θελουν να λεγονται και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ :mad::mad::mad::mad: Απλο πραμα. Πας Ομονοια, παιρνεις κανα καλασνικοφ, και αρχιζεις να κοβεις (5αδες ) Εγω παντως θεωρω τον εαυτο μου ελληνα και ΕΛΠΙΖΩ γνησιο απογονο των αρχαιων Ελληνων.. 400 Οφ τοπικ Ρε μαγκες, ο κατελης παει για ευρωεκλογες?
elven Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Θα μπορούσα να αποφύγω να γράψω και την άποψή μου, αλλά δε τη γράφω για όλους όπως φαίνεται. Αν η άποψη μου είναι ότι κάτω απο τη Λαμία αρχίζει η Αλβανία θα έσβηνες το ποστ ή θα το δεχόσουν;
fullon Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Θα μπορούσα να αποφύγω να γράψω και την άποψή μου, αλλά δε τη γράφω για όλους όπως φαίνεται. και που τη γραφεις τι εγινε ? νομιζεις οτι παρεδωσες κοινωνικο εργο η μας κανεις καποιο χατηρι ? το οτι εχεις δικαιωμα να γραφεις δε σημαινει οτι εισαι και σωστος σε καποιες αποψεις.
Lucifer Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 θα το δεχόμουν, δε θεωρώ το "Αλβανός" υβριστικό χαρακτηρισμό. Απλώς θα ήταν κάπως αστείο ποστ. Σοβαρά τώρα πάντως, δεν έγραψα "Μακεδονία" για να προκαλέσω. Η χώρα έτσι λέγεται, έτσι είναι η επίσημη ονομασία της -και όσο και αν δε μου αρέσει, μου φαίνεται σα να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου όταν εγώ και 5 φίλοι μου νομίζουμε πως άμα τη λέμε ΠΓΔΜ, έτσι θα λέγεται. Το ποστ το διάβασες τουλάχιστον; Διαφωνείς κάπου; εντιτ, πχ ο αποπάνω διάβασε 1955 (επειδή ξέρει να διαβάζει) και μετά λέει πως θεωρώ πως είμαι "σωστός" (επειδή ξέρει και να καταλαβαίνει). Μετά από μια σελίδα της τάξης "δεν υπάρχει σωστό εδώ". Ξενέρωσα, πάω να πω καμιά κουβέντα με κάναν άνθρωπο.
fullon Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 το "σωστος" το ανεφερα για τα ποστ σου γενικα, οχι για την τελευταια αναφορα σου στο πρωτοκολλο και η χωρα ΔΕΝ λεγεται μακεδονια αλλα ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ η οποια ειναι και η προσωρινα επισημη ονομασια της μεχρι να βρεθει κοινα αποδεκτη ονομασια..
Lucifer Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Ωραία, ας αφήσουμε το κακό παρελθόν μας πίσω. Θες να μου πεις που διαφωνείς; Πιάσε επιγραμματικά τα 3 πορίσματα που έγραψα, δε χρειάζεται να πιάσεις και τους συνειρμούς ως εκεί. Ποιο δε σου κάθεται;
elven Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 θα το δεχόμουν, δε θεωρώ το "Αλβανός" υβριστικό χαρακτηρισμό.Απλώς θα ήταν κάπως αστείο ποστ. Σοβαρά τώρα πάντως, δεν έγραψα "Μακεδονία" για να προκαλέσω. Η χώρα έτσι λέγεται, έτσι είναι η επίσημη ονομασία της -και όσο και αν δε μου αρέσει, μου φαίνεται σα να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου όταν εγώ και 5 φίλοι μου νομίζουμε πως άμα τη λέμε ΠΓΔΜ, έτσι θα λέγεται. Το ποστ το διάβασες τουλάχιστον; Διαφωνείς κάπου; εντιτ, πχ ο αποπάνω διάβασε 1955 (επειδή ξέρει να διαβάζει) και μετά λέει πως θεωρώ πως είμαι "σωστός" (επειδή ξέρει και να καταλαβαίνει). Μετά από μια σελίδα της τάξης "δεν υπάρχει σωστό εδώ". Ξενέρωσα, πάω να πω καμιά κουβέντα με κάναν άνθρωπο. Δεν θα το λεγα για να σε βρίσω,απλά ήταν παράδειγμα για δύο πράγματα που δεν υφίστανται. Κράτος Μακεδονία υπάρχει ας πούμε στον ΟΗΕ; Η Ενδιάμεση Συμφωνία έχει καταγγελθεί πολλάκις και απο τους δύο κι επίσης δεν σημαίνει ότι παύουν οι αλυτρωτικές διαθέσεις. Τέλος δεν θα ισχύει για πάντα,το λέει και το όνομα. Το θέμα δεν είναι αν θα κάνουν ντου να πάρουν τα εδάφη,δεν μπορούν άλλωστε Το θέμα είναι αν ονειρεύονται χαμένες πατρίδες και κατα πόσο θεωρούν αυτά τα εδάφη δικα τους
@@sos@@ Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 και η χωρα ΔΕΝ λεγεται μακεδονια αλλα ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ η οποια ειναι και η προσωρινα επισημη ονομασια της μεχρι να βρεθει κοινα αποδεκτη ονομασια..Έξι δισεκατομμύρια άνθρωποι δέχονται ότι υπάρχει έθνος , γλώσσα και κράτος Μακεδόνων. Αν εσύ δεν το δέχεσαι. Δεν μπορείς να επηρεάσεις τίποτα. Καλό είναι να κατέβεις από το καλάμι που έχεις καβαλήσει και να δεις κατάματα την πραγματικότητα. Όσα βιβλία ιστορίας και αν διαβάσεις, αυτά μιλάνε για το παρελθόν. Το παρόν δεν αλλάζει. Και το παρόν λέει ότι η Μακεδονία είναι Μακεδονία. κοινά αποδεκτή μεταξύ τους ονομασία
elven Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Έξι δισεκατομμύρια άνθρωποι δέχονται ότι υπάρχει έθνος , γλώσσα και κράτος Μακεδόνων. Αν εσύ δεν το δέχεσαι. Δεν μπορείς να επηρεάσεις τίποτα. Καλό είναι να κατέβεις από το καλάμι που έχεις καβαλήσει και να δεις κατάματα την πραγματικότητα. Όσα βιβλία ιστορίας και αν διαβάσεις, αυτά μιλάνε για το παρελθόν. Το παρόν δεν αλλάζει. Και το παρόν λέει ότι η Μακεδονία είναι Μακεδονία. Φαντάζομαι αυτά τα 6 δις αλλά κι εσύ βιβλίο ιστορίας έχετε δει μόνο πάνω σε ράφι; whatever κάνουμε ποστ μόνο για να προκαλέσουμε,keep walking
Teaser Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Lucifer για τα ιστορικά που έγραψες συμφωνώ! Όμως, δεν με εκφράζει καθόλου το "αφού έτσι λέγεται η ΠΓΔΜ επίσημα και έτσι έχουν αποφασίσει κάποιοι θα πρέπει και εμείς να προσαρμοζόμαστε στα παιχνίδια τους" Επίσης το βασικότερο. Λες ότι τα Σκόπια κάνουν ότι κάνουν για να αποκτήσουν ταυτότητα, για να βγουν από τη μιζέρια και τη αφάνεια. Αυτό όμως δεν θεωρώ ότι είναι κάτι που πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους, με λίγα λόγια δεν μας ενδιαφέρει ο λόγος που κάνουν ότι κάνουν αλλά το αποτέλεσμα και ο κίνδυνος των πράξεων τους. Αν εμείς αφήσουμε το θέμα στην τύχη του, θα καταφέρουν τελικά αυτό που επιζητούσαν λόγω της αδιαφορίας και της σιγουριάς μας. Τρανή απόδειξη είναι το όνομα. Ήθελαν να βγουν από την αφάνεια αλλά τσίμπησαν το ονοματάκι. Ελπίζω να μην υπάρξει συνέχεια και κυρίως να μην υπάρξουν ανίκανοι ηγέτες στο μέλλον, αλλά όπως όλα δείχνουν αυτο είναι αναπόφευκτο.
@@sos@@ Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Φαντάζομαι αυτά τα 6 δις αλλά κι εσύ βιβλίο ιστορίας έχετε δει μόνο πάνω σε ράφι; Και στο πόδι της καρέκλας
Evgenios1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Φαντάζομαι αυτά τα 6 δις αλλά κι εσύ βιβλίο ιστορίας έχετε δει μόνο πάνω σε ράφι; Λολ Απλα Δεν...
fullon Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Έξι δισεκατομμύρια άνθρωποι δέχονται ότι υπάρχει έθνος , γλώσσα και κράτος Μακεδόνων. μπα εσυ τους μετρησες εναν εναν? ΤΙ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ?? εσυ τι δεν καταλαβαινεις? Μακεδονια υπαρχει και το μεγαλυτερο τμημα της βρισκεται υπο ελληνικη κτηση, Μακεδονια λεγεται το γεωγραφικο τμημα στην Ελλαδα. για ποια γλωσσα μακεδονων μιλας? για ποιο κρατος ? Δωσε λινκ για τα 6 δις κοσμου που δεχονται κατι τετοιο η αλλιως σβηστο μιας και ειπαμε οτι χωρις λινκ δεν θα πεταμε οτι μας κατεβαινει! αντε μπρος!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Η Αθήνα και τα Σκόπια έχουν υπογράψει σύμφωνο το 1995 το συμφωνο του 55 που υπαρχει να το δουμε ? Θα στο δείξω μόλις μάθεις να διαβάζεις σωστά. μια χαρα ξερω να διαβαζω μη φοβασαι. για δωσε λινκ στον λαο "Μια χαρά." Υπάρχει κανείς με αμφιβολίες; yeap, εγώ... Το ποστ το διάβασες τουλάχιστον; Διαφωνείς κάπου; εντιτ, πχ ο αποπάνω διάβασε 1955 (επειδή ξέρει να διαβάζει) και μετά λέει πως θεωρώ πως είμαι "σωστός" (επειδή ξέρει και να καταλαβαίνει). Μετά από μια σελίδα της τάξης "δεν υπάρχει σωστό εδώ". Ξενέρωσα, πάω να πω καμιά κουβέντα με κάναν άνθρωπο. κακίες...
afentiko7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 @teo, εμένα δε μ' αρέσουν οι εντυπωσιακές γυναίκες όπως η μόνικα μπελούτσι, είμαι περισσότερο φαν της χαθαγουει για παράδειγμα. Αλλά όταν διαβάσω μια έρευνα που βγάζει τη μπελούτσι σεξοβόμβα στη συνέχεια θα τη χρησιμοποιήσω ως τεκμήριο για να υποστηριξω πως οι άντρες γουστάρουν μελαχρινές. Για αυτό τον λόγο ακριβώς δημιουργούνται αυτά τα ζητήματα σαν το μακεδονικό ,για να εκφασίζεται η κοινωνία. Αυτό το ζήτημα ήταν τεχνητό και δεν έχει καμία ιστορική και άλλη βάση. Δημιουργήθηκε από τα υπολλείματα των παρακρατικών προκειμένου να συντηρηθεί ο από βορράν κίνδυνος και να διατηρήσουνε το ρόλο που παίζανε στην κοινωνία από την εποχή του ψυχρού πολέμου. Και το πετύχανε. Δε θα υπήρχανε οι ανθιμοι, οι παπαθεμελήδες και οι ψωμιάδηδες και οι καρατζαφέρηδες αν δεν υπήρχε αυτό το θέμα. Το ζήτημα δημιουργήθηκε από τον επεκτατισμό των σκοπιανών. Το πρόβλημα είναι ότι η περιόδος των εθνικισμών πέρασε ανεπιστρεπτί μετά το 1900, οπότε αυτοί άργησαν. Και δεν έχει κανείς τη διάθεση να ασχολείται με τις βλακείες του γκρουέφσκι. Οταν όμως ο ίδιος ο γκρουέφσκι κάνει σαν τρελλός να συναντήσει το σαρκό για να του πει τα περί ονόματος, όταν κάθεται και στέλνει γράμματα σε υπεξ για μειονότητες κάπου σου τη σπάει κι εσένα. Γιατί αυτός αν δεν είχε τις πλατες των αμερικάνων γκανγκστερ, θα κάνε τουμπεκί. Το ότι οι άνθρωποι εκεί πάνω είναι αγροίκοι και απολίτιστοι (σαν να δω εγώ ένα κρητικό στο δρόμο και να αρχίσω να το φτύνω) δε σημαίνει πως πρέπει να κάνω τα στραβά μάτια. Επίσης φαντάζομαι πως οι ελληνόψυχοι οι δικοί μας (4-5%), φαντάζονται μια μέρα να ξυπνήσουν και να δουν τη Βασιλεύουσα ελληνική. Ε και οι "μακεδονόψυχοι" θα φαντάζονται τη θεσσαλονίκη μακεδονική. Μόνο που αυτοί κυβερνάνε, ενώ εδώ τους πέρνουμε στο ψιλό. Και πέρα από την αισθητική του πράγματος, τα άτομα που ανέφερες πως επηρεάζουν την εξωτερική πολιτική του ελλ. κράτους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.