Προς το περιεχόμενο

Ρουτερ για torrent???

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη δεν θελω να αφηνω ανοιχτο ολο το pc για να seedαρω torrents υπαρχει καποια αλλη λυση?

Εχω ακουσει για καποια ρουτερ που εχουν σκληρο δισκο και δεν χρειαζονται ανοιχτο υπολογιστη.

Γνωριζει κανεις τπτ?

Δημοσ.

Nαι ... Μακρυά και αγαπημένοι ... ακόμη τα κλαίω τα 300τόσο ευρό που έδωσα για το asus wl-700g. Ο λόγος είναι ότι κολλάνε , σχεδόν όλα είναι fat 32 και να μην είναι πάλι έχουν πρόβλημα με τα μεγάλα torrent, πολύ χαμηλές ταχύτητες και πάνω απόλα : NO PRIVATE TRACKERS!!!

Aπό εκεί και πέρα σου πουλάω το δικό μου με 500GB δίσκο με 200 αν θέλεις ;)

Δημοσ.

φτιαξε κανα pc μικρουλη για να το αφηνεις ανοιχτο αν σκεφτεσαι την καταναλωση.αν απο την αλλκη ειναι να δωσεις 300 ευρω παρε ενα mikro laptop οπως asus eepc και αφηνε το ανοιχτο.εγω αυτο ειχα κανει.τωρα αν φοβασε να το αφησεις ανοιχτο μην παθει κατι τοτε εισα υπερβολικος διοτι μεχρι να χαλασει κατι θα εχουν περασει χρονια.αρκει να ειναι σε κανα ups πανω γιατι αλλιως κινδινευει παντα.αρκει να μην σε νοιαζει και το θεμα δεη με το μεγαλο pc.

Δημοσ.

και γω σκεφτομαι το παλιο μου pc να το κανω κατεβαστηρι.

Υπαρχει περιπτωση να συνδεσω σκληρο over ethernet και να δουλεψει κατι τετοιο?

Δημοσ.

οχι γιατι πρεπει το ρουτερ να εχει μενου μεσα για τορρεντ.το να συνδεσεις απαλ ενα δισκο θα ειναι σαν δικτυακος δισκος.κατι πρεπει να του λεει απο που θα κατεβασει/ανεβασει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...