Προς το περιεχόμενο

Δεν υπαρχει εικονα στην οθονη

balakan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Alex89 εισαι " τσακαλι " !!!! Αυτο ακριβως . Αλλα ( πρεπει να δικαιολογηθω , ειναι χοντρη βλακεια μου ) ειχε το 4πινο το τροφοδοτικο σε ενα 8πινο που απλα το χωριζες και δεν μπορουσα να το βρω και..... η υποδοχη του 4πινου ηταν κατω και προς τα μεσα του κατω απο τον επεξεργαστη και τροφοδοτικο και δεν ηταν ευδιακριτο . εκει που την πατησα ομως ηταν οτι δεν " υπηρχε " 4πινο στο τροφοδοτικο .

Απλα εκατσα και συγκεντρωθηκα λιγο και βρηκα το προβλημα ( προβλμημα ?? ναι καλα .. βλακεια δηλαδη )

Αν υπαρχει καποιο θεμα με τις βλακειες που καναμε ...σιγουρα ειμαι πρωτος .

Αν δεν πάθουμε δεν μαθαίνουμε :) Εγώ πάνω στη φούρια μου είχα ξεχάσει να βάλω την τροφοδοσία στο οπτικό και καθόμουν στα win και ψαχνόμουν γιατί δεν το εμφάνιζαν......

Δημοσ.

Λοιπόν.. Όταν πατάω το power ανάβει μόνο το κοκκινο λαμπάκι συνεχόμενα και όχι το πράσινο.. Έλεγξα και τα καλώδια και είναι όλα σωστά συνδεδεμένα. Μια - δυο φορές που άναψε το πράσινο λαμπάκι (μετά από πειράματα) ο υπολογιστής άνοιξε κανονικά, έκανε restart και μετά δεν ξανα άναψε το λαμπάκι...

Δημοσ.

εγω το χα παθει παλια αυτο με το κοκκινο λαμπακι..στην περιπτωση μου ητανε πως δεν ειχε ακουμπησει καλα ο cpu..αν δεν ειναι αυτο πιστευω ή με το 12πινο ή με το 4πινο θα χει να κανει

Δημοσ.
εγω το χα παθει παλια αυτο με το κοκκινο λαμπακι..στην περιπτωση μου ητανε πως δεν ειχε ακουμπησει καλα ο cpu..αν δεν ειναι αυτο πιστευω ή με το 12πινο ή με το 4πινο θα χει να κανει

όμως το τροφοδοτικό είναι ολοκαίνουργιο!της Enermax είναι...και είναι μια χαρά συνδεδεμένω...:fear::-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...