balakan Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Υπαρχει το εξης προβλημα . Μετα απο την συναρμολογηση ενος υπολογιστη ( καποιου φιλου ) και ενω ολα δειχνουν σωστα , στην συναρμολογιση , δεν υπαρχει εικονα στην οθονη , πιο μαυρο δεν μπορει να γινει . Τα μερη που συναρμιλογηθηκαν ειναι : Τροφοδοτικο . CORSAIR CMPSU-550VX 550W CPU . AMD ATHLON 64 X2 7750 2.7GH Μνημες ( 2 ) . KINGSTON KHX6400D2/1G HYPERX 1GB PC6400 800MHZ Μητρικη . MSI K9A2VM-F V2 Καρτα γραφικων . SAPPHIRE RADEON HD4830 512MB PCI-E RETAIL Παιρνει , δειχνει να παιρνει κανονικα εμπρος . Αναβει ανεμηστηρας CPU αναβει το λαμπακι τηνς μητρικης , λειτουργει ο ανεμηστηρας της καρτας γραφηκων , αναβει το λαμπακι της καρτας γραφικων , λειτουργει και το τροφοδοτικο . Αλλα εικονα δεν .... Δοκιμασα : Σε αλλη οθονη . Δεν..... Στην onboard καρτα γραφηκων ( με την PCI επανω και βγαλμενη ) δεν ..... Με ολα τα περιφερικα αποσυνδεδεμενα ( και σε onboard και σε PCI καρτα ) . Δεν ... Αλλο τροφοδοτικο . Δεν .... Αλλη CPU ( AMD 6000 x 2 ) . Δεν ..... Με εναλλαγη των θεσεων ( και μια , μια ) της RAM . Δεν ..... Αλλη μνημη ( KVR667D2N5/1G ) . Δεν .... Με μηδενισμο BIOS . Δεν ..... Δεν ακουω και κανενα ηχο " μπιπ " . Καμια βοηθεια παιδια !!!! Ολα τα μερη ηταν του κουτιου . Καποια ασυμβατοτητα μερους ? Το μονο που ειχα κατα νου ηταν CPU και RAM . Αλλα και αλλη CPU που εβαλα και αλλη RAM , τα ιδια .
alex89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Όταν διάβαζα το post σου το μυαλό μου πήγε στην cpu. Όταν είδα πως δοκίμασες και με άλλη cpu και δεν γινόταν τίποτα, το μυαλό μου πήγε στη μητρική. Η μητρική κανονικά έπρεπε να σφυρίζει όταν δεν είχες επάνω τις μνήμες ή την κάρτα γραφικών. Όμως δεν κάνει τίποτα.......Δοκίμασέ την έξω από το κουτί μήπως βραχυκυκλώνει πουθενά.
nickarmy Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 το μονο που σου μενει ειναι να τα δοκιμάσεις σε άλλη μητρικη αν δουλευουν στην άλληη μητρικη ειναι για πεταμα...
ser_x Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Κατά την εκκίνηση εκτός από την λειτουργία των ανεμιστήρων κάνει post (η κάνει μπιπ) η μπαίνει στο bios ??
balakan Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Κατά την εκκίνηση εκτός από την λειτουργία των ανεμιστήρων κάνει post (η κάνει μπιπ) η μπαίνει στο bios ?? Δεν κανει εκκινηση ( μαλλον ) . Δεν βλεπω τιποτα στην οθονη , το απολυτο μαυρο . Ουτε κανενα ηχο κανει .
balakan Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Τελικα το προβλημα λυθηκε . Κλασσικο λαθος , αντι να κοιταμε τα προφανες , βαζουμε το μυαλο μας να σκεφτεται πιο " extreme " καταστασεις . Το προβλημα ηταν στην τροφοδοσια της CPU . Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας .
alex89 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Τελικα το προβλημα λυθηκε . Κλασσικο λαθος , αντι να κοιταμε τα προφανες , βαζουμε το μυαλο μας να σκεφτεται πιο " extreme " καταστασεις . Το προβλημα ηταν στην τροφοδοσια της CPU . Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας . Μη μου πεις πως δεν έβαζες το 4πινο για τον επεξεργαστή!
pontios16 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μη μου πεις πως δεν έβαζες το 4πινο για τον επεξεργαστή! Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ ρε παιδιά αλλά είναι όλα κανονικά συνδεμένα... λέτε να κάηκε η μητρική? αλλα άνοιγε ο υπολογιστής κανονικά και ξαφνικά άρχισε να μην ανοίγει :/ :cry::cry: :-(:-( :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
alex89 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ ρε παιδιά αλλά είναι όλα κανονικά συνδεμένα...λέτε να κάηκε η μητρική? αλλα άνοιγε ο υπολογιστής κανονικά και ξαφνικά άρχισε να μην ανοίγει :/ :cry::cry: :-(:-( :mad::mad::mad::mad::mad::mad: Δηλαδή αν βγάλεις μνήμες και κάρτα γραφικών η μητρική δεν κάνει ένα επαναλαμβανόμενο μπιπ; Εκτός αν εννοείς πως δεν ανοίγει όταν πατας το κουμπί του κουτιού.
pontios16 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δηλαδή αν βγάλεις μνήμες και κάρτα γραφικών η μητρική δεν κάνει ένα επαναλαμβανόμενο μπιπ; Εκτός αν εννοείς πως δεν ανοίγει όταν πατας το κουμπί του κουτιού. Γεια σου και ευχαριστώ για το ενδιαφέρων...το κουμπί το πατάω αλλά ανάβει μόνο το κόκκινο led του Hard drive και το λαμπάκι τιμ μυτρικής, τίποτα άλλο δεν κάνει!
alex89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Κοίταξε αν στη μητρική είναι κανένα πυκνωτάκι μαυρισμένο ή έχει ανοίξει. Δες αν καμία κόληση είναι μαυρισμένη επίσης. Αν μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο άλλο τροφοδοτικό κανενός φίλου σου μήπως και φταίει το τροφοδοτικό (ποτέ δεν ξέρεις). Αλλιώς μάλλον μητρική ή επεξεργαστής (πιο σπάνιο). Κάνε και ένα bios reset μήπως εκεί είναι το πρόβλημα. Στη θέση σου θα δούλευα τη μητρική και έξω από το κουτί μήπως και βραχυκυκλώνει πουθενά στο κουτί. Δηλαδή θα προσπαθούσα να αποκλείσω όλες τις περιπτώσεις για να μην πάρω άλλη και το πρόβλημα δε λυθεί. Την έχω πατήσει νομίζοντας πως είναι η μητρική, πήγα αγόρασα καινουργια, την έβαλα επάνω και όλα μαύρα ήτανε πάλι. Έβαλα τον επεξεργαστή ενός γνωστού μου και όλα δούλεψανε. Είχε καεί ο επεξεργαστής....
pontios16 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Κοίταξε αν στη μητρική είναι κανένα πυκνωτάκι μαυρισμένο ή έχει ανοίξει. Δες αν καμία κόληση είναι μαυρισμένη επίσης. Αν μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο άλλο τροφοδοτικό κανενός φίλου σου μήπως και φταίει το τροφοδοτικό (ποτέ δεν ξέρεις). Αλλιώς μάλλον μητρική ή επεξεργαστής (πιο σπάνιο). Κάνε και ένα bios reset μήπως εκεί είναι το πρόβλημα. Στη θέση σου θα δούλευα τη μητρική και έξω από το κουτί μήπως και βραχυκυκλώνει πουθενά στο κουτί. Δηλαδή θα προσπαθούσα να αποκλείσω όλες τις περιπτώσεις για να μην πάρω άλλη και το πρόβλημα δε λυθεί. Την έχω πατήσει νομίζοντας πως είναι η μητρική, πήγα αγόρασα καινουργια, την έβαλα επάνω και όλα μαύρα ήτανε πάλι. Έβαλα τον επεξεργαστή ενός γνωστού μου και όλα δούλεψανε. Είχε καεί ο επεξεργαστής.... Λογικά είναι μυτρική ή επεξεργαστής, τροφοδοτικό είναι ολοκαίνουργιο της ENERMAX,όταν έβγαλα και ξανά έβαλα τον επεξεργαστή πάτησα να ανοίξει και δεν άνοιξε,πάτησα μετά το κουμπί του Reset και άνοιξε κανονικά αλλά για δεν ξανά άνοιξε ποτέ ξανά είναι και 4 χρονόν ο υπολογιστής pentium 4 475 pins
alex89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Και αυτός που γράφω τώρα P4 στα 2.4 είναι. Το socket είναι 478 Παλιός όμως έχει γράψει πολλές ώρες!
balakan Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μη μου πεις πως δεν έβαζες το 4πινο για τον επεξεργαστή! Alex89 εισαι " τσακαλι " !!!! Αυτο ακριβως . Αλλα ( πρεπει να δικαιολογηθω , ειναι χοντρη βλακεια μου ) ειχε το 4πινο το τροφοδοτικο σε ενα 8πινο που απλα το χωριζες και δεν μπορουσα να το βρω και..... η υποδοχη του 4πινου ηταν κατω και προς τα μεσα του κατω απο τον επεξεργαστη και τροφοδοτικο και δεν ηταν ευδιακριτο . εκει που την πατησα ομως ηταν οτι δεν " υπηρχε " 4πινο στο τροφοδοτικο . Απλα εκατσα και συγκεντρωθηκα λιγο και βρηκα το προβλημα ( προβλμημα ?? ναι καλα .. βλακεια δηλαδη ) Αν υπαρχει καποιο θεμα με τις βλακειες που καναμε ...σιγουρα ειμαι πρωτος .
100 010 00 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Τον δισκο τον δουλευει............ αν και με ολα αυτα που εχεις κανει διατρεχεις το κινδυνο περαιτερω ζημιας. Αν δουλευουν οι δισκοι και νομιζεις οτι το προβλημα σου ειναι η εικονα δοκιμασε με ρεσετ Bios και On board vga (η εχτρα εκτος). An o δισκος κανει ενα γρηγορο κλικ αλλα δε δουλευει μετα ειναι cpu, αν δε δουλευει καθολου ειναι μητρικη ή psu. Απο οτι διαβασα πιο πανω........ πιθανον να εκαψες τη cpu edit............. ok μετα το ειδα...... σορρυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.