Προς το περιεχόμενο

Western Union και mobileshopping.page.tl/Home.htm

alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

και πάλι όμως αναρωτιέται αν έκανε βλακεία ή όχι...

seriously σε μερικούς τα θέλει ο κώλος τους... :o

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και πάλι όμως αναρωτιέται αν έκανε βλακεία ή όχι...

seriously σε μερικούς τα θέλει ο κώλος τους... :o

Kαλα ντε μη κανετε κι ετσι.

Ειμαι νεος σε αυτα εγω ρε σεις :-D

Αν ηξερα εσας θα ρωταγα? Δειξτε κατανοηση :P

• Super Moderators
Δημοσ.

η αντίδραση δεν είναι για την άγνοια αλλά για την επιμονή ότι ίσως να μην είναι απατεώνες...

Δημοσ.

Μακριά από ξένους απατεώνες. Στήριξη στους δικούς μας...Κέρκυρα, Κέρκυρα με το ποντικονηηηήσι...

Δημοσ.
η αντίδραση δεν είναι για την άγνοια αλλά για την επιμονή ότι ίσως να μην είναι απατεώνες...

Μαλον εχεις παλι δικιο αλλα οπως ειπα ειμαι νεος σε αυτα εγω ρε σεις.

Απλα επειδη δεν ξερω και πολλα γι'αυτο ακομα αναρωτιομουν.

Παντως σας ευχαριστω ολους που με βοηθησατε.:-)

Δημοσ.
Aφου στη γουεστερ ουνιον μου ειπαν πως μπορω να τσ παρω πισω οποτε θελω αν δεν τα εχει παρει αυτος.Kαι αφου δε θα εχει το ονομα του ως παραληπτη τοτε δε θα μπορει να τα παρει. Ή μπορει να τα παρει με τον κωδικο μονο?

E?? πειτε μου

Η ταυτοτητα δεν ειναι απαραιτητη για να παρει τα χρηματα ο απατεωνας, αρκει ο κωδικος... ασε που μπορει και να εχει δικο του υπαλληλο μεσα στην WU, οποτε τα πραματα απλοποιουνται για τον κλεφτη. Και επισης, η αναληψη μπορει να γινει ΑΠ' ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Πλακα-πλακα, τετοια θεματα πρεπει να γινονται sticky γιατι ΑΡΚΕΤΟΙ την εχουν πατησει ετσι.

Δημοσ.
Η ταυτοτητα δεν ειναι απαραιτητη για να παρει τα χρηματα ο απατεωνας, αρκει ο κωδικος... ασε που μπορει και να εχει δικο του υπαλληλο μεσα στην WU, οποτε τα πραματα απλοποιουνται για τον κλεφτη. Και επισης, η αναληψη μπορει να γινει ΑΠ' ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Πλακα-πλακα, τετοια θεματα πρεπει να γινονται sticky γιατι ΑΡΚΕΤΟΙ την εχουν πατησει ετσι.

THANX. Ησουν αρκετα κατατοπιστικος.;)

Ευτυχως δεν εχασα τα λεφτα μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...