Προς το περιεχόμενο

Western Union και mobileshopping.page.tl/Home.htm

alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
να μην παραγγειλεις απο εκει

ΟΚ.

Αυτο που ρωτησα γινεται?? Ξερει κανεις πως

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αυτά που σου λένε όλοι δεν είναι υποθέσεις....απλά βλέπουν το site και είναι εμφανές οτι είναι απάτη.....

πέρα από την wu.....βλέπεις στο site σου πετάει μια λίστα με τα προιόντα και μια τιμή δίπλα. αν έχεις δει site αγορών σε τέτοια δομή και μορφή..τι να πω...εγώ δεν έχω δει κανένα σοβαρό....

μην τρελαίνεσαι με τις τιμές που βλέπεις και παραγγείλεις....

Current Promo

Buy 3 Units Of Any Of Our Item And Get 1 Unit Free,In some Cases You Can Get An Apple Ipod Touch Free.

ελεος!!!!!

Δημοσ.
αυτά που σου λένε όλοι δεν είναι υποθέσεις....απλά βλέπουν το site και είναι εμφανές οτι είναι απάτη.....

πέρα από την wu.....βλέπεις στο site σου πετάει μια λίστα με τα προιόντα και μια τιμή δίπλα. αν έχεις δει site αγορών σε τέτοια δομή και μορφή..τι να πω...εγώ δεν έχω δει κανένα σοβαρό....

μην τρελαίνεσαι με τις τιμές που βλέπεις και παραγγείλεις....

Current Promo

Buy 3 Units Of Any Of Our Item And Get 1 Unit Free,In some Cases You Can Get An Apple Ipod Touch Free.

ελεος!!!!!

Toυ ειπα οτι θα περασει καποιος στη διευθηνση να τσεκαρει την εταιρια και δεχθηκε

Τι λετε?

Αυτο που ρωτησα γινεται?

Δημοσ.

αυτός δεν έχει να χάσει τπτ γι αυτό και δέχτηκε..

γι αυτό που λες δεν ξέρω αν γίνεται και πως...

μην περιμένεις πάντως να σου ρθει κάτι ώστε να το ελέγξεις κίολας που λες...

Δημοσ.
Ξερω γω ? Τι να πω? Αφου κανεις δεν εχει αγορασει ωστε να το διαπιστωσουμε.

Αυτα που λεμε ειναι υποθεσεις.

Κι αν δεν ειναι μουφα??

....

Βρες το φτηνότερο προϊόν εκεί, αγόρασε το και μετά βλέπεις αν είναι μούφα ή όχι.....;)

Πάντως να γίνω κ εγώ γραφικός....

Είναι μούφα, μακριά..............:-D:-D:-D

Δημοσ.

Eρωτηση:

Αν στη γουεστερν ουνιον δωσω λαθος ονομα απο αυτουνου υπαρχει τροπος να τα παρει αφου δεν θα λεει στην ταυτοτητα του το ονομα που θα δωσω στη γουεστερ ουνιον??

Αυτος θελει μονο το 10ψηφιο κωδικο για να τσεκαρει πως εγω τα κατεθεσα.

Υπαρχει τροπος να τα παραλαβει με τον κωδικο μονο??

Εγω δε θα του πω τιποτα αλλο μονο τον κωδικο. Και δε θα εχει το ονομα του κι ολας σαν παραληπτη στη γουεστερ ουνιον?

Τι λετε?

Δημοσ.

Δεν αγοράζουμε από eshop που έχουν σαν μόνο τρόπο πληρωμής Western Union. Δεν αγοράζουμε από eshop που έχουν σαν μόνο τρόπο πληρωμής Western Union. Δεν αγοράζουμε από eshop που έχουν σαν μόνο τρόπο πληρωμής Western Union. Δεν αγοράζουμε από eshop που έχουν σαν μόνο τρόπο πληρωμής Western Union. Δεν αγοράζουμε από eshop που έχουν σαν μόνο τρόπο πληρωμής Western Union. Δεν αγοράζουμε από eshop που έχουν σαν μόνο τρόπο πληρωμής Western Union.

Βάλε όπως θες τα λεφτά με όνομα Donald Duck, αφού θα τα χάσεις, το πολύ πολύ να τα χάσετε και οι δυο.

Δημοσ.
Δεν αγοράζουμε από eshop που έχουν σαν μόνο τρόπο πληρωμής Western Union. Δεν αγοράζουμε από eshop που έχουν σαν μόνο τρόπο πληρωμής Western Union. Δεν αγοράζουμε από eshop που έχουν σαν μόνο τρόπο πληρωμής Western Union. Δεν αγοράζουμε από eshop που έχουν σαν μόνο τρόπο πληρωμής Western Union. Δεν αγοράζουμε από eshop που έχουν σαν μόνο τρόπο πληρωμής Western Union. Δεν αγοράζουμε από eshop που έχουν σαν μόνο τρόπο πληρωμής Western Union.

Βάλε όπως θες τα λεφτά με όνομα Donald Duck, αφού θα τα χάσεις, το πολύ πολύ να τα χάσετε και οι δυο.

Aφου στη γουεστερ ουνιον μου ειπαν πως μπορω να τσ παρω πισω οποτε θελω αν δεν τα εχει παρει αυτος.Kαι αφου δε θα εχει το ονομα του ως παραληπτη τοτε δε θα μπορει να τα παρει. Ή μπορει να τα παρει με τον κωδικο μονο?

E?? πειτε μου

Δημοσ.

Και αν μπουν τα χρηματα στον Donald Duck και ξυπνησει ενα πρωι ο Donald απο την Λιμνουπολη παει στην Western Union τσιμπησει τα λεφτακια και νομιζει οτι του εκανε δωρακι ο θειος Σκρουτζ τοτε τι κανεις;

Δημοσ.

Δεν μπορεις να κοροιδεψεις εσυ τον απατεωνα παρε το αποφαση!

Θα μπορουσε απο την αρχη να ρωτησεις πως μπορουμε να κλεψουμε μια εταιρια μεσω Western Union και τελος.

:-P

Δημοσ.
Aφου στη γουεστερ ουνιον μου ειπαν πως μπορω να τσ παρω πισω οποτε θελω αν δεν τα εχει παρει αυτος.Kαι αφου δε θα εχει το ονομα του ως παραληπτη τοτε δε θα μπορει να τα παρει. Ή μπορει να τα παρει με τον κωδικο μονο?

E?? πειτε μου

Ξέρεις, σε μερικές χώρες δεν είναι πολύ δύσκολο να εκδόσεις ταυτότητα που να σε λένε όπως γουστάρεις. Με άλλα λόγια, μπορεί να στα πάρει τα λεφτά αν γουστάρει. Γιατί δεν τα κάνεις δωρεά τα χρήματα πουθενά αντί να τα στείλεις στο 'eshop'?

Δημοσ.

Oκ οκ οκ οκ οκ οκ οκ.

Mε πεισατε.Tον διαολοστειλα τον τυπο.

Mονο μην εκανα καμια βλακεια χαχα :P

Δημοσ.
Oκ οκ οκ οκ οκ οκ οκ.

Mε πεισατε.Tον διαολοστειλα τον τυπο.

Mονο μην εκανα καμια βλακεια χαχα :P

χρειάστηκαν 30 posts για να πειστείς...πάλι καλά...:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...