poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 μαλλον το modemaki ειναι και εγω τα ιδαι τραβαγα καμια φορα αλλα ετρωνε. μετα απο χιλιαδες δοκιμες σε συνεργασια με τους τεχνικουςμου εδωσαν ενα d-link dsl2640b και σε αυτο τωρα τελευτεα δεν αναβε το λαμπακι του internet κατευθειαν. Ομως επιδη ειμαι πραγματικα κωλοφαρδος :-P μου εδωσε ενας φιλος το speedtouch 585v7 που του εεδωσαν και εδω και 2 μερες ειναι μια χαρα...δεν εχει βγαλει κιχ.. γιια το 2640 υπαρχει και firmware update Το πιθανοτερο ειναι να ειναι προβλημα της κωλοforth. Αν μπορεις βολεψου κανα δυο μερες με κανα αλλο και θα δειξει σιγουρα ποιος εχει τι απο σενα περιμενω μια απαντηση στο θεμα του wds:PPPP παντως επειδη και εγω το siemens εχω, εχω παρατηρησει οτι οταν καμια φορα γινεται αποσυνδεση και μετα συνδεση, το ppp αργει να αναψει. καμια φορα δεν αναβει και ποτε... οποτε μονο με ανοιγμα/κλεισιμο φτιαχνει ναι το κανεοι αυτο και το λενε και αυτοθ ποθ κανουν αποσυνδεση για rapid
nick#18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 γιια το 2640 υπαρχει και firmware update το ξερω αλλα το μονο που αλαζει ειναι αυτο το προβλημα με τα ονοματα...(νομιζω) για αυτο δεν το αλαξα....θα το δοκιμασω
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 ναι αθτο ειναι το μεγαλο θεμα που διορθωνει .αλλα δεν εχεις και τιποτα να χασεις.δεν ξερω αν στο site υπαρχει κανα αλλο firmware ακομα πιο νεο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.