Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Ξερετε καποιο καλο στο κεντρο της Αθηνας για τις σχολες αξιωματικων της αστυνομιας ?? Ενδιαφερεται ενας γνωστος .Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Ρε παιδια δεν ξερει κανεις καποιο καλο φροντηστηριο στο κεντρο της Αθηνας ????
Alchemist` Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Ρε παιδια δεν ξερει κανεις καποιο καλο φροντηστηριο στο κεντρο της Αθηνας ???? Πάνε στη νομική μήπως βρεις κάνα διαφημιστικό για φροντηστήρια με σχετικά μαθήματα (ποινικό δίκαιο-δικονομία κτλπ)... Δεν ξέρω πάντως κάτι συγκεκριμένο, στο κέντρο έχω δει κυρίως φροντηστήρια για ΑΣΣΟΕ (οικονομικά κτλπ)...
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Ευχαριστω.Αν δεν κανω λαθος πανε συνηθως μεσω τεχνολογικης κατευθυνσης για αστυνομια . Ειναι δυνατον να μην υπαρχουν φροντηστηρια στο κεντρο ??? Εχω χασει βεβαια επεισοδια γιατι στην εποχη μου το φροντηστηριο στο κεντρο ηταν μονοδρομος.
Alchemist` Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Ευχαριστω.Αν δεν κανω λαθος πανε συνηθως μεσω τεχνολογικης κατευθυνσης για αστυνομια . Ειναι δυνατον να μην υπαρχουν φροντηστηρια στο κεντρο ??? Εχω χασει βεβαια επεισοδια γιατι στην εποχη μου το φροντηστηριο στο κεντρο ηταν μονοδρομος. Παρά το ότι πας εκεί από τεχνολογική κατεύθυνση, τα μαθήματα είναι κυρίως νομικής φύσεως, τουλάχιστων στην σχολή αστυφυλάκων που βρίσκομαι κάνουμε κυρίως "δίκαια" (συνταγματικό, ποινικό, αστικό)... Στην σχολή αξιωματικών δεν ξέρω ποια είναι ακριβώς τα μαθήματα, αλλά φαντάζομαι θα είναι παρόμοια... Θα ήταν πιστεύω καλύτερο, να μπαίνει κανείς απο θεωρητική κατεύθυνση...
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Παρά το ότι πας εκεί από τεχνολογική κατεύθυνση, τα μαθήματα είναι κυρίως νομικής φύσεως, τουλάχιστων στην σχολή αστυφυλάκων που βρίσκομαι κάνουμε κυρίως "δίκαια" (συνταγματικό, ποινικό, αστικό)... Στην σχολή αξιωματικών δεν ξέρω ποια είναι ακριβώς τα μαθήματα, αλλά φαντάζομαι θα είναι παρόμοια... Θα ήταν πιστεύω καλύτερο, να μπαίνει κανείς απο θεωρητική κατεύθυνση... Ευχαριστω. Να διευκρινησω οτι με ρωταει ενας γνωστος μου για δικο του γνωστο που ειναι ηδη αστυφυλακας αλλα θελει να παει για αξιωματικος.
kosmasgr Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Ευχαριστω. Να διευκρινησω οτι με ρωταει ενας γνωστος μου για δικο του γνωστο που ειναι ηδη αστυφυλακας αλλα θελει να παει για αξιωματικος. Ο μόνος τρόπος είναι να δώσει πανελλήνιες πάλι. Δεν υπάρχουν κατατακτήριες με μαθήματα νομικής φύσεως και δίκαια. Είναι ειδική κατηγορία στο μηχανογραφικό "Σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας" στην οποία διαγωνίζονται μόνο αστυνομικοί που ξαναδίνουν πανελλήνιες. Η βάση είναι περίπου ίδια 18+. Αν περάσει μπαίνει στο 2ο έτος της σχολής. Α και κάτι σημαντινκό , σε περίπτωση που περάσει και γίνει αξιωματικός ξανατοποθετείτε σε Υπηρεσία που σημαίνει ότι μπορεί και να αλλάξει πόλη κλπ κλπ ανάλογα με τον βαθμό και τα μόρια. Ας ανοίξει τους οργανικούς νόμους και κανονισμούς και θα τα βρεί όλα μέσα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Ο μόνος τρόπος είναι να δώσει πανελλήνιες πάλι. Δεν υπάρχουν κατατακτήριες με μαθήματα νομικής φύσεως και δίκαια. Είναι ειδική κατηγορία στο μηχανογραφικό "Σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας" στην οποία διαγωνίζονται μόνο αστυνομικοί που ξαναδίνουν πανελλήνιες. Η βάση είναι περίπου ίδια 18+. Αν περάσει μπαίνει στο 2ο έτος της σχολής. Α και κάτι σημαντινκό , σε περίπτωση που περάσει και γίνει αξιωματικός ξανατοποθετείτε σε Υπηρεσία που σημαίνει ότι μπορεί και να αλλάξει πόλη κλπ κλπ ανάλογα με τον βαθμό και τα μόρια. Ας ανοίξει τους οργανικούς νόμους και κανονισμούς και θα τα βρεί όλα μέσα. Ευχαριστω.Απο ποια κατευθυνση κυριως δινουν πανελληνιες ?
gerr Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Ευχαριστω.Απο ποια κατευθυνση κυριως δινουν πανελληνιες ? Από οποιαδήποτε. Αν δεν κάνω λάθος, οι αξιωματικοί είναι στο 5ο πεδίο, έχουν δηλαδή βαρύτητας στατιστική και αοθ οπότε μπορούν από όλες τις κατευθύνσεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Από οποιαδήποτε. Αν δεν κάνω λάθος, οι αξιωματικοί είναι στο 5ο πεδίο, έχουν δηλαδή βαρύτητας στατιστική και αοθ οπότε μπορούν από όλες τις κατευθύνσεις. Ευχαριστω.
Alchemist` Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Ξερετε καποιο καλο στο κεντρο της Αθηνας για τις σχολες αξιωματικων της αστυνομιας ?? Ενδιαφερεται ενας γνωστος .Ευχαριστω. Έτσι οπως το είπες κατάλαβα πως είναι ήδη μέσα στην σχολή αξιωματικών και θέλει βοήθεια σε κάποιο μάθημα, μην λάβεις υπόψην αυτά που είπα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Έτσι οπως το είπες κατάλαβα πως είναι ήδη μέσα στην σχολή αξιωματικών και θέλει βοήθεια σε κάποιο μάθημα, μην λάβεις υπόψην αυτά που είπα... Οχι...Ειναι ηδη αστυφυλακας και θελει να παει στη Σχολη αξιωματικων . Οποτε μαλλον καλα τα ειπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.