Προς το περιεχόμενο

Toshiba: «Εγγύηση» ό,τι και αν συμβεί

vrodinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κι εγω ειχα παρει το A500-1GH και μου παρουσιασε καποια προβληματα (ειχα ανοιξει θεμα ξεχωριστο τοτε). Το ειχα δηλωσει απο την 1η μερα στην εγγυηση ο,τι κι αν συμβει, το επεστρεπσα στις 12 μερες και 8 μερες μετα τα χρηματα πιστωθηκαν στο λογαριασμο μου. Χωρις ερωτησεις και δυσκολιες.

Στη φορμα που συμπληρωσα κατα την επιστροφη ειχε ακομα και επιλογη "Ηθελα απλως να δοκιμασω το φορητο". +1 στην Toshiba γι αυτη την εγγυηση (αν και εγω τελικα πηρα ενα Vaio F)

Να δηλωσεις ψευδη ημερομηνια αγορας online μπορεις... αλλα αν χρειαστει να κανεις χρηση της εγγυησης θα σου ζητησουν την αποδειξη αγορας στην οποια αναγραφεται η πραγματικη ημερομηνια αγορας. Οποτε δυστυχως δεν καλυπτεσαι...

Κι εγω απο το Πλαισιο ειχα παρει το laptop και σε διπλα σε καθε toshiba ειχε το καρτελακι της εγγυησης ο,τι κι αν συμβει (αυτο με ενα φλυτζανι καφε)

και εγω το επεστρεψα.τον πηραν πισω και περιμενω να μου βαλουν τα χρηματα στο λογαριασμο.αν θελεις πες μου,ποιο μοντελο F της sony πηρες και τις εντυπωσεις σου.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το δικό μου Toshiba, παρουσίαση 3-4 καμμένα pixels, ίσως και από δική μου ευθύνη, μιας και κάθισα επάνω μπαίνοντας στο αυτοκίνητο (το είχα στη θέση του οδηγού). Το παρατήρησα την επόμενη μέρα (τυχαίο;;).

Το γύρισα πίσω και μου έδωσαν άλλο, χωρίς καμία ερώτηση (2 εβδομάδες πριν η αγορά).

Με ξάφνιασαν υπέροχα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και εγώ πήρα ένα laptop από την Toshiba και το έστειλα πίσω μέσα σε 14 μέρες από την αγορά κάνοντας χρήση την εγγύηση ''ότι συμβεί''. Βέβαια εμένα με καθυστερήσαν λίγο καθώς μου έστειλαν την επιταγή με τα χρήματα της επιστροφής μετά από 1 μήνα από την ημέρα που το επέστρεψα. Πήρα όμως τα λεφτά μου πίσω και έτσι όλα καλά. Μπράβο στην toshiba που έχει τέτοια εγγύηση. Λίγο πιο γρήγοροι να ήταν στην δική μου περίπτωση και θα έπαιρναν άριστα.

Δημοσ.
Και εγώ πήρα ένα laptop από την Toshiba και το έστειλα πίσω μέσα σε 14 μέρες από την αγορά κάνοντας χρήση την εγγύηση ''ότι συμβεί''.

Γιατί το έστειλες πίσω?

Δημοσ.
Γιατί το έστειλες πίσω?

Κάτι με ενοχλούσε στην οθόνη του και με κούραζε κυρίως όταν δούλευα word. Άσε που βγήκαν και τα καινούρια vaio σειρά E και είπα να πάω προς sony μεριά. Το Toshiba πάντως ήταν καλό value for money , πολύ δυνατό μηχάνημα για τα λεφτά του. Αν μου πεθάνει το vaio θα ξαναπάρω toshiba ειδικά αν έχει ακόμα αυτήν την εγγύηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...