basilis5 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 επειδη ο φιλος στο τροκτικο ειναι λιγο noobas να σου πω πως αν ενεργοποιησεις την εγγυηση σου στα τοσιμπα,οπως και σε καθε κατασκευαστη (σοβαρο) λαπτοπ,υπαρχει παντα αντιστοιχη σελιδα που βαζοντας τον σειριακο κωδικο σου σου λεει μεχρι ποτε εχεις εγγυηση και τι εγγυηση κλπ γενικα, αξιζει,παρε τοσιμπα και δεν θα χασεις
GoldenEye Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 επειδη ο φιλος στο τροκτικο ειναι λιγο noobas να σου πω πως αν ενεργοποιησεις την εγγυηση σου στα τοσιμπα,οπως και σε καθε κατασκευαστη (σοβαρο) λαπτοπ,υπαρχει παντα αντιστοιχη σελιδα που βαζοντας τον σειριακο κωδικο σου σου λεει μεχρι ποτε εχεις εγγυηση και τι εγγυηση κλπ γενικα, αξιζει,παρε τοσιμπα και δεν θα χασεις υπαρχει θεμα εδω στο ινσομνια που ενας φιλος το γυρισε πισω γιατι δεν του αρεσε τις πρωτες μερες εδωσε κατι παραπανω και πηρε αλλο μοντελο απο την IDEAL. μια χαρα τα toshiba αλλα με χαλασε πολυ που ακολουθησαν οτι κανουν ολες οι εταιριες μειωσαν αρκετα την ποιοτητα κατασκευης πραγμα που φαινεται ειδικα με το πως ηταν μεχρι πριν ενα χρονο τα toshiba.
BritGreek Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 υπαρχει θεμα εδω στο ινσομνια που ενας φιλος το γυρισε πισω γιατι δεν του αρεσε τις πρωτες μερες εδωσε κατι παραπανω και πηρε αλλο μοντελο απο την IDEAL. μια χαρα τα toshiba αλλα με χαλασε πολυ που ακολουθησαν οτι κανουν ολες οι εταιριες μειωσαν αρκετα την ποιοτητα κατασκευης πραγμα που φαινεται ειδικα με το πως ηταν μεχρι πριν ενα χρονο τα toshiba. Εγώ είμαι αυτός που το επέστρεψα και πήρα άλλο. Όμως, δεν είμαι ευχαριστημένος πολύ από το laptop. Κολλάει σε βαθμό που πρέπει να βγάλω μπαταρία και ρεύμα για να κάνω reboot, τουλάχιστον 1 φορά την ημέρα στα καλά καθούμενα, χωρίς να ανεβάζει θερμοκρασία. Και η βάση του πληκτρολογίου του είναι υπερβολικά μαλακή με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι τα πλήκτρα θα μείνουν μέσα όταν γράφεις (το σασί πάει πάνω-κάτω). Πάντως μπροστά μου ήταν άνθρωπος γύρω στα 40 με notebook μικρό το οποίο είχε σπασμένη οθόνη εσωτερικά. Και είχε και την εγγύηση ό,τι κι αν συμβεί. Κατέβηκε μια υπεύθυνη και του είπε ότι δεν το κάλυπτε η εγγύηση γιατί εσωτερικά είναι αδύνατον να σπάσει λάπτοπ, εκτός αν ο χρήστης το έκανε σκόπιμα. Μπροστά μου όλα αυτά.
boymanos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Εγώ είμαι αυτός που το επέστρεψα και πήρα άλλο. Όμως, δεν είμαι ευχαριστημένος πολύ από το laptop. Κολλάει σε βαθμό που πρέπει να βγάλω μπαταρία και ρεύμα για να κάνω reboot, τουλάχιστον 1 φορά την ημέρα στα καλά καθούμενα, χωρίς να ανεβάζει θερμοκρασία. Και η βάση του πληκτρολογίου του είναι υπερβολικά μαλακή με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι τα πλήκτρα θα μείνουν μέσα όταν γράφεις (το σασί πάει πάνω-κάτω). Πάντως μπροστά μου ήταν άνθρωπος γύρω στα 40 με notebook μικρό το οποίο είχε σπασμένη οθόνη εσωτερικά. Και είχε και την εγγύηση ό,τι κι αν συμβεί. Κατέβηκε μια υπεύθυνη και του είπε ότι δεν το κάλυπτε η εγγύηση γιατί εσωτερικά είναι αδύνατον να σπάσει λάπτοπ, εκτός αν ο χρήστης το έκανε σκόπιμα. Μπροστά μου όλα αυτά. εγω παιδια πηρα το νεο A500-1GH το οποιο ειχε ενα καμμενο πιξελ.το γυρισα πισω και ζητησα τα λεφτα μου.τους εδωσα το λογαριασμο και θα μου τα βαλουν την αλλη εβδομαδα.το θεμα με την ποιοτητα κατασκευης ειναι αλλο πραγμα.ισως εχεται δικιο που λετε οτι εχουν ριξει την ποιοτητα κατασκευης.εσυ φιλε μου ποιο μοντελο πηρες?γιατι δεν το επεστρεψες παλι πισω και να ζητησεις τα λεφτα σου?
pctechgr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Η toshiba πραγματι έχει ρίξει την ποιότητα κατασκευής τα τελευταία 2 τουλάχιστπν χρόνια
GoldenEye Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Η toshiba πραγματι έχει ρίξει την ποιότητα κατασκευής τα τελευταία 2 τουλάχιστπν χρόνια ναι τοσο πολυ που μολις βρω κανενα tecra ή satellite A-300 με HDMI θα τα χτυπησω που φυσικα δεν εχουν καμμια σχεση με τα καινουργια...
boymanos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 ναι τοσο πολυ που μολις βρω κανενα tecra ή satellite A-300 με HDMI θα τα χτυπησω που φυσικα δεν εχουν καμμια σχεση με τα καινουργια... φιλε αν θελεις εχει στο side της toshiba μηχανηματα ελαφρως μεταχειρισμενα,με εγγυηση ενος ετους,σε πολυ χαμηλες τιμες.εχει Α-300 με 399 ευρω,για ριξε μια ματια.επισης κανεις δεν μιλησε για τα tecra ή για τα πολυ ακριβα μοντελα.λεμε για αυτα που αντεχει η τσεπη μας και μεχρι 1200 ευρω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 υπάρχει ήδη topic/είδηση για αυτό το θέμα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=315400&highlight=toshiba
irahara Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μήπως εννοείτε για την σειρά L γιατί η ποιότητα στα A μια χαρά μου φαίνεται.
pctechgr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 υπάρχει ήδη topic/είδηση για αυτό το θέμα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=315400&highlight=toshiba Σε αυτό είμαστε
christos_75 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μηπως, λεω εγω μηπως, μεταφερθηκε αυτο ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εγγύηση toshiba μέχρι 31-3-2010. Είναι δυνατόν, στο παρον?
mec123 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Μήπως εννοείτε για την σειρά L γιατί η ποιότητα στα A μια χαρά μου φαίνεται. Εγω προσοπικα που εχω τοσιμπα της σειρας L δεν εχω κανενα προβλημα δοξα το θεο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Σε αυτό είμαστε έπεσε merge στα topics, όταν το postαρα δεν είμασταν, δες αρχικό post http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3223560&postcount=23
BritGreek Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 εγω παιδια πηρα το νεο A500-1GH το οποιο ειχε ενα καμμενο πιξελ.το γυρισα πισω και ζητησα τα λεφτα μου.τους εδωσα το λογαριασμο και θα μου τα βαλουν την αλλη εβδομαδα.το θεμα με την ποιοτητα κατασκευης ειναι αλλο πραγμα.ισως εχεται δικιο που λετε οτι εχουν ριξει την ποιοτητα κατασκευης.εσυ φιλε μου ποιο μοντελο πηρες?γιατι δεν το επεστρεψες παλι πισω και να ζητησεις τα λεφτα σου? Γιατί φίλε μου μένω Αγγλία και Ελλάδα και είμαι υποχρεωμένος να έχω καθημερινά laptop στη δουλειά μου. Ήδη έχω πρόβλημα με τη δουλειά μου για το θέμα αυτό. Όταν είσαι επαγγελματίας δεν μπορείς να γυρνάς 2 λάπτοπ σε 1 μήνα στην αντιπροσωπεία. Θα μιλήσω μαζί τους την επόμενη εβδομάδα, μήπως βγάλω άκρη. Πάντως, η ποιότητά του δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το LG που είχα πριν πάρω αυτό. Απολύτως καμία σχέση, καθώς το LG ήταν και άψογο επί 4 περίπου χρόνια και δεν είχα ακούσει ποτέ ούτε το ανεμιστηράκι του. Η πλάκα είναι ότι το πήρα και με 40 άτοκες δόσεις...
katkat Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Κι εγω ειχα παρει το A500-1GH και μου παρουσιασε καποια προβληματα (ειχα ανοιξει θεμα ξεχωριστο τοτε). Το ειχα δηλωσει απο την 1η μερα στην εγγυηση ο,τι κι αν συμβει, το επεστρεπσα στις 12 μερες και 8 μερες μετα τα χρηματα πιστωθηκαν στο λογαριασμο μου. Χωρις ερωτησεις και δυσκολιες. Στη φορμα που συμπληρωσα κατα την επιστροφη ειχε ακομα και επιλογη "Ηθελα απλως να δοκιμασω το φορητο". +1 στην Toshiba γι αυτη την εγγυηση (αν και εγω τελικα πηρα ενα Vaio F) εγώ ήξερα για την εγγύηση, την είχα δει όταν έψαχνα για λαπτοπ, την είχανε κανονικά μέχρι τέλος δεκεμβρίου 2009 αλλά πήρε παράταση μέχρι ιανουάριο...τότε θα έπαιρνα το λαπτοπ μου αλλά τελικά το πήρα αρχές φεβρουαρίου 10 για την ακρίβεια. Έτσι νόμιζα πως είχε λήξει η προσφορά της εγγύησης ότι και αν συμβεί και απο το πλαίσιο που το πήρα ούτε μου είπαν τίποτα οτι συνεχίζεται..!! και είχα ψιλοξενερώσει που την έχασα για λίγες μέρες αλλά πριν 4 μέρες είδα ότι συνεχίζεται μέχρι τέλος μαρτίου! για να ισχύει η εγγύηση πρέπει να κάνεις την δήλωση μέχρι 7 ημέρες από την μέρα αγοράς του υπολογιστή. εγω την έκανα πριν 4 μέρες όπως σας είπα αν και τον πήρα στις 10 φεβρουαρίου και δήλωσα πως τον πήρα στις 2 μαρτίου ψέματα αλλά τι να έκανα αφου δεν μου είπε κανένας τίποτα ούτε τα <<παλικάρια>> απο το πλαίσιο, εδω δεν μου είπαν οτι έπρεπε να δηλώσω την διεθνή εγγύηση που δίνει η toshiba ούτε και την επέκταση που δίνει το πλαίσιο απο 2 σε 4 χρόνια, πάλι καλά που αυτό ήταν για ένα μήνα από την αγορά...άστε ότι να ναι είναι όταν έπαιρναν τα ζεστά μου 1200€ καλά ήταν!τεσπα ότι έγινε έγινε, πάνως δεν μου έστειλαν κάποιο mail οτι δεν ισχύει η μέρα αγορας κ τέτοια μου είπαν πως έγινε δεκτό κ <<όλα εντάξει>> προς το παρόν..αν κούφια ώρα πάθει κάτι λέτε να μου το πάρουν???!!!Υ.Γ.: Να δούμε τελικά μέχρι πότε θα παίρνει παράταση το εμπορικό τρικάκι της toshiba...υποθέτω να το πάνε μήνα μήνα μέχρι του χρόνου! Να δηλωσεις ψευδη ημερομηνια αγορας online μπορεις... αλλα αν χρειαστει να κανεις χρηση της εγγυησης θα σου ζητησουν την αποδειξη αγορας στην οποια αναγραφεται η πραγματικη ημερομηνια αγορας. Οποτε δυστυχως δεν καλυπτεσαι... Κι εγω απο το Πλαισιο ειχα παρει το laptop και σε διπλα σε καθε toshiba ειχε το καρτελακι της εγγυησης ο,τι κι αν συμβει (αυτο με ενα φλυτζανι καφε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.