pabou13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Πάντως τα laptop που θα επιστρέφονται άμα απολυθεί κάποιος τι θα γίνονται? Θα πουλάνε και μεταχειρισμένα? Noμιζω οτι σου επιστρεφουν τα χρημματα χωρις να τους πας πισω το λαπτοπ
notissfak Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 ειναι πολύ έυκολο να πας να κάνεις μια δήλωση στην αστυνομία κ μετά.... αυτό με ενοχλεί σε αυτήν την χώρα.κοιταξτε οτι ,δικαίως, σκεφτόμαστε ποσες λαμογιές μπορούμε να κάνουμε,σαν λαος οχι εμεις συγκεκριμένα εδω μέσα, αντι να χαιρόμαστε που μια εταιρείασου δίνει τέτοιες δυνατότητεσ...κ μετά σου λέει σαν τον έλληνα κ την ελλάδα πουθενα...ε ναι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 κάτι μου λέει ότι αργά ή γρήγορα θα σταματήσουν αυτή την υπηρεσία για την Ελλάδα
Land_Of_Banania Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Άμα στο κλέψουν και σε απολύσουν γι' αυτό το λόγο πρέπει να κάνεις την τύχη σου πάντως..
blackhill66 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 παιδια ισχυει για μενα που αγορασα το toshiba πριν κανα 5μηνο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 δεν νομίζω, αλλά για σιγουριά checkαρε στο site ή πάρε τηλέφωνο την αντιπροσωπία
Chris68 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Ειναι αληθεια και εχει επεκταση για προιοντα που θα αγοραστουν και θα ενεργοποιηθουν μεχρι και 31 Αυγουστου .
linuxovios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Τυχαία το πήρε το μάτι μου : https://www.nomatterwhatguarantee.com/main_structure.php?page=home Σε καλύπτουν πέρα από την κλασική εγγύηση, για κλοπή, απώλεια εισοδήματος και ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ατύχημα (σπάσιμο, καφές κτλ) συμβεί στο laptop. Μου φαίνεται too good to be true, αλλά όσοι σκέφτονται για αγορά laptop στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, ας εξετάσουν το θέμα.
konnak Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Έλα ρε, ισχύει καιρό, δεν την είχες πάρει χαμπάρι; Θυμάμαι και τη σχετική διαφήμιση:
linuxovios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Όχι δεν το ήξερα. Και ποιος εμποδίζει τους πελάτες μια μέρα πριν τη λήξη της εγγύησης να τους "πέσει" το laptop και να έχουν με αυτό τον τρόπο καινούριο ?
vasilisga Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 οντως στο ακουσμα φαινεται παρα πολυ καλη η εγγυηση, αλλα στανταρ θα κρατανε καποια πισινη...
warewolf Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 εγω στο τροκτικο ειχα διαβασει αυτο: http://209.85.129.132/search?q=cache:eUxAAz9Zq7IJ:troktiko.blogspot.com/2010/02/toshiba.html+site:troktiko.blogspot.com+toshiba+%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B7%CF%83%CE%B7+troktiko&cd=2&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-a
moldovan20 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Σαν τη 2ετή αντικατάσταση του e-shop ένα πράμα ?
dinosassault Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 εγώ ήξερα για την εγγύηση, την είχα δει όταν έψαχνα για λαπτοπ, την είχανε κανονικά μέχρι τέλος δεκεμβρίου 2009 αλλά πήρε παράταση μέχρι ιανουάριο...τότε θα έπαιρνα το λαπτοπ μου αλλά τελικά το πήρα αρχές φεβρουαρίου 10 για την ακρίβεια. Έτσι νόμιζα πως είχε λήξει η προσφορά της εγγύησης ότι και αν συμβεί και απο το πλαίσιο που το πήρα ούτε μου είπαν τίποτα οτι συνεχίζεται..!! και είχα ψιλοξενερώσει που την έχασα για λίγες μέρες αλλά πριν 4 μέρες είδα ότι συνεχίζεται μέχρι τέλος μαρτίου! για να ισχύει η εγγύηση πρέπει να κάνεις την δήλωση μέχρι 7 ημέρες από την μέρα αγοράς του υπολογιστή. εγω την έκανα πριν 4 μέρες όπως σας είπα αν και τον πήρα στις 10 φεβρουαρίου και δήλωσα πως τον πήρα στις 2 μαρτίου ψέματα αλλά τι να έκανα αφου δεν μου είπε κανένας τίποτα ούτε τα <<παλικάρια>> απο το πλαίσιο, εδω δεν μου είπαν οτι έπρεπε να δηλώσω την διεθνή εγγύηση που δίνει η toshiba ούτε και την επέκταση που δίνει το πλαίσιο απο 2 σε 4 χρόνια, πάλι καλά που αυτό ήταν για ένα μήνα από την αγορά...άστε ότι να ναι είναι όταν έπαιρναν τα ζεστά μου 1200€ καλά ήταν!τεσπα ότι έγινε έγινε, πάνως δεν μου έστειλαν κάποιο mail οτι δεν ισχύει η μέρα αγορας κ τέτοια μου είπαν πως έγινε δεκτό κ <<όλα εντάξει>> προς το παρόν..αν κούφια ώρα πάθει κάτι λέτε να μου το πάρουν???!!! Υ.Γ.: Να δούμε τελικά μέχρι πότε θα παίρνει παράταση το εμπορικό τρικάκι της toshiba...υποθέτω να το πάνε μήνα μήνα μέχρι του χρόνου!
GoldenEye Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 εγω στο τροκτικο ειχα διαβασει αυτο:http://209.85.129.132/search?q=cache:eUxAAz9Zq7IJ:troktiko.blogspot.com/2010/02/toshiba.html+site:troktiko.blogspot.com+toshiba+%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B7%CF%83%CE%B7+troktiko&cd=2&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-a δεν ισχυε για τα μαθητικα Netbook
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.