Προς το περιεχόμενο

Ενισχυτής για PC

theodoros355

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...Εχω εναν υπολογιστη και θελω να βαλω ενα δυνατο συστημα για ηχο.Δε θελω να βαλω surround γιατι εχουν πολυ λιγα watt..Θελω εναν ενισχυτη που θα μπαινει στη θυρα που εχει ο υπολογιστης πισω(στη πρασινη),και θα βγαινουν απ τον ενισχυτη ενα subwoofer και ενα ηχειο..Τα ηχεια τα εχω βρει,θα βαλω ενα sub στα 600 watt και ενα 15αρι αυτοενισχυομενο στα 300 watt...θελω να μου πειτε ποιον ενισχυτη να βαλω,αν εχετε καποιον συγκεκριμενο να μου προτεινετε για να καλυπτει ολη τη δυναμη απ τα ηχεια...Και επιπλεον,θα πρεπει να αλλαξω και το τροφοδοτικο του υπολογιστη???

Καρτα ηχου δεν νομιζω να χρειαζεται γιατι η μητρικη που εχω δε καταλαβαινει τιποτα..Ειναι η ASUS RAMPAGE 2 EXTREME..

Δημοσ.
1 ηχείο + 1 woofer = mono (wtf?)

θα βαλω ενα sub στα 600 watt και ενα 15αρι αυτοενισχυομενο στα 300 watt

δε τα λες και λιγα τα watt ομως:P

Δημοσ.

Θα σου προτεινα αν θελεις δυνατο ηχο να καταφυγεις σε επαγγελματικη καρτα ηχου(firewire-Usb),m-audio,echo,rme κτλπ.Δυο studio monitor active 250-300 watt και ενα sub active 250-300 π.χ. behringer.Εχω περιπου αυτα και ο ηχος τα "σπαει"

Δημοσ.

Άμα δεν χρειάζεται καλύτερη ποιότητα ήχου για πιο λόγο να πάρει κάρτα ήχου?Λογικά η ενίσχυση του σήματος γίνεται όλη εξ ολοκλήρου στον ενισχυτή ή όχι ?

Δημοσ.

Αποψη μου ειναι για ποιοτητα και δυναμη στον ηχο,υπαρχουν ενισχυτες που μπορουν να συνδεθουν με Η/Υ,yamaha,onkio και αλλες φθηνες εταιριες.Ειναι προτιμοτερο να παει σε μια λυση καρτας ηχου οπως m-audio profire 610 HD που μπορει να δουλεψει και σαν ενισχυτης.Να σκεφτουμε πως θα "παιξει" και με τις εναλλαγες digital->analog με αποτελεσμα να υπαρχει καποια μικρη απωλεια ποιοτητας ηχου.Δεν μας ειπες ομως theodoros355,εχεις ενισχυτη? αν οχι μπορεις να δεις καποιον με optical - coaxial(in-out).

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά και τα δυο ηχεία που θέλεις να συνδέσεις έχουν δικούς τους ενισχυτές, άρα ποιός ο λόγος για έναν ακόμα ενισχυτή; Αν το sub έχει και δικό του crossover, που είναι και το πιο συνηθισμένο, τότε μπορείς να τα συνδέσεις και στην ίδια έξοδο ήχου της κάρτας. Για ποιότητα ήχου κλπ δεν χρειάζεται να γίνει συζήτηση πριν πάρεις άλλο ένα ηχείο, αλλιώς έτσι όπως περιγράφεις το setup σου είσαι έτοιμος να παίξουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...