nikolodicosta Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 εδω και λιγες ημερες το dvd drive μου κανει νερα...το εικονιδιο του λεπει απο το ''ο υπολογιστης μου'' , τα bios δεν το αναγνωριζουν , δεν υπαρχει στη λιστα απο τη διαχειριση συσκευων...τιποτα. Ωστοσο το πορτακι του ανοιγει κανονικα και οταν βαζω δισκακι μεσα ακουγεται ο κλασσικος θορυβος οταν ''φορτωνει'' καθως και το laser να μετακινειται, αλλα μετα τιποτα....Σημειωτεον εχω laptop amilo pi 1505 και τρεχω windows xp....καμια ιδεα?
nikolodicosta Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 και εγω το 1ο που σκεφτηκα ειναι οτι μαλλον ηρθε η ωρα του αλλα απτην αλλη γιατι να μην το αναγνωριζει καν το συστημα?...οσο για τις επαφες τι θα μπορουσα να κανω για να το εξακριβωσω????
caution Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 ...τον λύνεις και αρχίζεις να κουνάς/ξεσκονίζεις/τσεκάρεις τις καλωδιοταινίες και τα clipψάκια...
nikolodicosta Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 ...τον λύνεις και αρχίζεις να κουνάς/ξεσκονίζεις/τσεκάρεις τις καλωδιοταινίες και τα clipψάκια... υπαρχει κινδυνος να μην ξαναδει το φως της μερας γιατι λαπτοπ ομολογω οτι δεν εχω ανοιξει ποτε, αν ηταν ντεσκτοπ θα ειχα πιο πολυ αυτοπεποιθηση...
caution Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 ...αν το κάνεις με χρονική άνεση, καλό φως και υπομονή δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα
nikolodicosta Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 αντε να δουμε.....θα το κοιταξω μεσα στο σ/κ και θα ειδοποιησω....αν καποιος αλλος εχει αποψη για το θεμα ας το πει...κουβεντα να γινεται..!!!
phanispal Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δεν έχεις και κάτι καλύτερο να κάνεις, ούτε να χάσεις κάτι..
Fronimitis Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Άν δεν το έχεις ξανακάνει για μένα καλύτερα άστο μην εκτός απο το DVD σου κλαίς κι ολόκληρο το λάπτοπ..Βρές κάποιον που να ξέρει.
nikolodicosta Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 http://go.microsoft.com/?linkid=9645377 δυστυχως μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν υποστηριζεται απο το συστημα μου....
alex89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Καλύτερα να πας σε ένα μαγαζί και μπροστά σου να βάλουν ένα άλλο DVD και αν το βλέπει ο φορητός και λειτουργεί κανονικά τότε θα ξέρεις πως αυτό που έχεις, είναι off
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.