mynam3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Εχω το Thomson tg585. Θα κοψω τη συνδεση μου και θα συνδεομαι απο του κολλητου μου το οποιο σπιτι ειναι ακριβως απο κατω. Μπορει να χρησιμοποιηθει ως ασυρματη καρτα δικτυου?Οπως αυτες που εχουν τα λαπτοπ.
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 το μονο που μπορεις εειναι αν και το αλλο ρουτερ υποστηριζει wds να τα ενωσεις μεταξυ τους ασυρματα σαν wds και να παρεις εσυ με καλωδιο απο το ρουτερ κοντα σου.το εχω κανει με 2 thomson
mynam3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Θα χρειαστω καρτα δικτυου ασυρματη usb αλλιως ετσι?
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 η οπως σουειπα με καλωδιο αν υποστηριζει wds το αλλο.το thomson υποστηριζει.αλλιως wi fi card
mynam3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δυστυχως οχι, δεν εχει wds το αλλο. Εχω ενα usb stick, σε xp πως θα κανω αναζητηση δικτυων? wifi card υποθετω εννοεις pci...
100 010 00 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Και wds να ειχε............... ξερεις να το στησεις,,,,,,, ή ετσι απλα το αναφερουμε? Εχει στησει κανεις ρουτερ σαν access point με wds? Εγω ειχα φαει 2 μερες σε forums ανα το κοσμο για να το στησω παντως. Το λεω αυτο γιατι μαλλον δε πρεπει να προτεινουμε κατι σαν λυση αν δεν ειναι δεδομενη η απαντηση γιατι αυτος που ψαχνεται δε θα κανει δουλεια στο τελος......... ειδικα αν ειναι απλος χρηστης
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δυστυχως οχι, δεν εχει wds το αλλο.Εχω ενα usb stick, σε xp πως θα κανω αναζητηση δικτυων? wifi card υποθετω εννοεις pci... αν δεν εχει wds δεν γινετε/δεξι κλικ στο εικονιδιο ασυρματης και αναζητηση διαθεσιμων δικτυων.αλλιως απο το προγραμμα τις καρτας Και wds να ειχε............... ξερεις να το στησεις,,,,,,, ή ετσι απλα το αναφερουμε? Εχει στησει κανεις ρουτερ σαν access point με wds? Εγω ειχα φαει 2 μερες σε forums ανα το κοσμο για να το στησω παντως. Το λεω αυτο γιατι μαλλον δε πρεπει να προτεινουμε κατι σαν λυση αν δεν ειναι δεδομενη η απαντηση γιατι αυτος που ψαχνεται δε θα κανει δουλεια στο τελος......... ειδικα αν ειναι απλος χρηστης εχω στησει με 2 speedtouch.μου πηρε καμια ωριτσα.χαχα.απλα στο speedtouch εκανα το εξης.α.ip 192.168.1.254 και το αλλο 192.168.1.253 και στο δευτερο εκλεισα dhcp.τα port forward δουλεθουν κανονικα απλα οι clients φαινονται διαμεσω του wds.εψαξα απο το ενα ρουτερ το αλλο και συνδεθηκα.και στα 2 εγινε.και το βασικο>ΟΧΙ ΚΛΕΙΔΩΜΑ wpa .ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ wep.αντε να μαθαινεις:P/σε πειραζω.ξερεις ποσο σε εκτιμω
100 010 00 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δε σε πιστευω......... γιατι με αυτα που εκανες αποκλειετε να συνδεθηκες......... θελει μια διαδικασια για να γινει η ζευξη την οποια δεν αναφερες πουλ. καθολου. βασικα για να συνδεθεις πρεπει απο το ενα να κλεισεις ολο το routing αλλιως το πινεις Το μονο που μπορει να πετυχες ειναι να σου εδειξε συνδεση, αλλα να μην ειχες ουτε internet ουτε δικτυο. Σαφως και δε θα το παραδεχτεις ομως......... φιλια
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 αυτο ειναι το δευτερο wds που δινει στον bro 192.168.1.253 και εδω το 1.254 που δινει rest ουτε ρουτινγ oυτε τιποτα.port forward ολα οκ. αν και συνηθως δεν μπαινω στον κοπο να αποδειξω κατι ειτε το πιστευει ο αλλος ειτε οχι εδω ειπα να κανω μια εξαιρεση.εγω την δουλεια μου την κανω απο εκει και περα το τι πιστευει ο καθενας δεν εχει και πολυ σημασια.ειναι αυτο που μου μαθαν.οποιος θελει να μαθει τον βοηθας οποιος δεν πιστευει γεια σας.φιλικα παντα.ελπιζω να σε καλυψουν αλλιως να σε φερω σπιτι μου να το δεις με τα ματια σου.και μην πεις οτι ο αδερφος μου παιρνει απο το πρωτο access point διοτι παιρνει με ethernet πλεον.απλα δεν παιζει νμε wpa που να βαρας κατω .....μονο wep.oti allo θες EΥΧΧΑΡΙΣΤΩΣ na σου πω η να σου σηκωσω photo kai ειπα πως γινετε η ζευξη.πας στο μενου wds kai ψαχνεις για access point και κανεις τοpairing.και το αναποδο.απο το δευτερο κανεις pair sto πρωτο.δεν το εγραψα αναλυτικα
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Πως κανω αναζητηση ασυρματων δικτυων στα xp? eite απο το προγραμμα της καρτας η αμα το εχεις απενεργοποισει η εχεις βαλει τοwireleless zero configuration ton windows τοτε κανεις δεξι κλικ στο εικονιδιο του ασυρματου καιευρεση ασυρματων δικτυων.καπως ετσι το γραφει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.