Προς το περιεχόμενο

Ειναι συμβατη η ψυκτρα με το cpu?

datanet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Σκεφτομαι να βαλω την THERMALTAKE CL-P0114-01 BIGTYPHOON 120 για τον επεξεργαστη μου Pentium 4 socket 478, 2.53GHz (μαλλον Northwood πρεπει να ειναι)

Η ψυκτρα στο official site λεει οτι ειναι για socket 487 κ συγκεκριμενα γραφει "Pentium 4 Prescott FMB 1.5 (Socket 478)" .

Τωρα εγω θα εχω προβλημα ή ταιριαζει με την CPU μου? (εχω τσεκαρει οτι χωραει στο κουτι μου...)

Δημοσ.

Ιεπ, μια χαρά συμβατή είναι.

Τσέκαρες μήπως βρεις τίποτα καλύτερο; Θα σε συμβούλευα να πάρεις μία, που να είναι -ή να γίνεται- συμβατή με κάποιο από τα τελευταία socket (ΑΜ3, 1366). Ειδάλλως τα 30+ μου φαίνονται πολλά για τη συγκεκριμένη cpu.

Δημοσ.

Αν θέλει ο φίλος datanet,παίζει μια Thermalright SI-120 που έχω εδώ και 3 χρόνια σε αχρησία.Χώρο μου πιάνει μόνο,η πιθανότητα να την χρησιμοποιήσω εγώ ο ίδιος τείνει στο μείον άπειρο...οπότε...

Την δίνω με το αζημίωτο βέβαια,ένα μπουκάλι νερό γιατι κάνει ζέστη αυτές τις μέρες

Δημοσ.
Αν θέλει ο φίλος datanet,παίζει μια Thermalright SI-120 που έχω εδώ και 3 χρόνια σε αχρησία.Χώρο μου πιάνει μόνο,η πιθανότητα να την χρησιμοποιήσω εγώ ο ίδιος τείνει στο μείον άπειρο...οπότε...

Την δίνω με το αζημίωτο βέβαια,ένα μπουκάλι νερό γιατι κάνει ζέστη αυτές τις μέρες

ευχαριστω φιλε, αλλα μαλλον παω για αυτη που ειπα πιο πανω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...