Προς το περιεχόμενο

[INFO] Ubuntu Karmic Koala 9.10 Alpha,Beta,Rc

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
είχα καιρό να βάλω Ubuntu... και πραγματικά το χάρηκα σήμερα.

Με εξέπληξαν ευχάριστα

1)η νέα αισθητική του Koala: icon theme, boot splash,και η επιλογή να είναι άδεια η επιφάνεια εργασίας by default.

2)ο installer: έξυπνη η προσθήκη της παρουσίασης στο τέλος.

3)το κέντρο λογισμικού: απλούστερο δε γίνεται.

4)το Disk Utility(καταπληκτική προσθήκη στο Gnome).

Ένα θεματάκι που συνάντησα ήταν ότι σε κάποια φάση "ξέχασε" το greek layout. Εύκολο να τακτοποιηθεί, αλλά μπορεί να προβληματίσει ένα νέο.

Επίσης αν είναι εδώ κάποιος απ'το ubuntu.gr (check2fire?), χρειάζονται μετάφραση μερικές από τις περιγραφές των εφαρμογών που εμφανίζονται κατά την εγκατάσταση. Μάλλον το θέμα έχει λυθεί ήδη,αλλά το αναφέρω καλού κακού.

Άν και το βαλα από σπόντα, μου φαίνεται ότι θα το κρατήσω. Μ'άρεσε. :P

Δεν πρέπει να έχουν ανεβάσει ακόμα όλες τις μεταφράσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως είχες και ενεργοποιημένο το compiz στο virtual box. Αυτό το πρόβλημα εμφανίζετε στις virtual machine στο virtual box με ενεργοποιημένα τα εφε.

Έχεις δίκιο... Ήταν by default ενεργοποιημένο και δεν το σκέφτηκα οτι μπορεί να έφταιγε αυτό.

Το θεματακι που ειχα με το Kopete λυθηκε μετα απο την εγκατασταση καποιων ενημερωσεων σημερα. Οποτε ολα δουλευουν καλως, και ενα προβληματακι που εσερνα απο την προηγουμενη αναβαθμιση του KDE λυθηκε και αυτο.

Καλησπέρα! Είμαι εδω και αρκετό καιρό στην 9.10 και όλα δούλευαν ρολόι αλλά απο χθές δε μπορώ να δω βίντεο στο youtube κτλ.. Και το πρόβλημα είναι οτι το χρειάζομαι γιατί θέλω να δω πως να κάνω install το arch linux και το sidux στο κατεβαστήρι μου!!!

Ξέρει κανείς τι παίζει?

Και όπου ναναι θα έιναι διαθέσιμη η νέα έκδοση του ubuntu δείτε και αυτό εδώ για να εγκαταστήσετε 10 νέα υπέροχα themes

http://www.unixmen.com/linux-distributions/ubuntu/265-great-themes-for-ubuntu-904-jaunty-jackalope

Μαλιστα pagratios.

Δεν μπορεσε να παρει ολα τα πακετα μαλλον καργαρανε οι servers.

W: Αποτυχία ανάκτησης του http://gr.archive.ubuntu.com/ubuntu/dists/karmic-updates/multiverse/i18n/Translation-el.bz2 Αδύνατη η αρχικοποίηση της σύνδεσης στο gr.archive.ubuntu.com:80 (2001:648:2000:de::211). - connect (101: Network is unreachable) [iP: 2001:648:2000:de::211 80]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...