jim_p Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Βαλε στο /etc/resolv.conf ΜΟΝΟ τους dns του isp σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
victz Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Σημερα εκανα αναβαθμιση σε 9.10 το Kubuntu μου και εχω 2 προβληματακια. Πρωτον, το Kopete αρνηται να ανοιξει και να μου ζητησει κωδικο, και δευτερο δεν εχω ηχο στα βιντεο, ειτε Youtube, ειτε βιντεακια απο το δισκο. Το ξερω οτι κακως βιαστηκα να αναβαθμισω, αλλα μηπως εχει κανεις καμμια ιδεα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Βαλε στο /etc/resolv.conf ΜΟΝΟ τους dns του isp σου. Δηλαδή τι ακριβώς να κάνω δεν κατάλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 @pagratios πχ, στο δικο μου, που ειμαι με οτενετ >nameserver 195.170.0.1 nameserver 195.170.2.2 @victz Δοκιμασε να βγαλεις το pulseaudio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Το nameserver 192.168.1.254 είναι το δικό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
victz Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Bye bye pulseaudio, welcome sound at Youtube and video. Ευχαριστω πολυ jim_p Mε το Kopete ακομα δε το λυσα, αλλα υπαρχει και το pidgin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 @pagratios Το 192.168.1.254 ειναι προφανως η ip του ρουτερ σου (speedtouch). Κανε την comment out και προσθεσε απο κατω τους dns servers του isp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 victz και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα με τον ήχο και έβγαλα το pulseaudio και διορθώθηκε. Είναι και δηλώμένο bug. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Εχω την εκδοση 9.04 Ειναι ευκολο να κανω update σε 9.10 οταν βγει? (Δε με ενδιαφερει αν χαθουν τα παντα) Το installation του 9.04 εχει γινει σε σκληρο που εχει ηδη windows 7 δηλαδη εχω φτιαξει ενα συστημα dual boot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
victz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Πανευκολο. Kαι γω χτες εκανα την αναβαθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Αν αναβαθμίσουμε στην τελική έκδοση από σήμερα τα updates για την stable release θα περάσουν από μόνα τους ή θέλει εξτρα repositories; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 κανοντας καθημερινα τα updates θα βρεθεις στη stable. ουτε repos ουτε τπτ. (μετα την αναβαθμιση στην 9.10 φυσικα τα παραπανω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δηλαδή τι ακριβώς να κάνω δεν κατάλαβα Ανάλογα τον ISP βάζεις και τους ανάλογους DNS όπως σου υπέδειξε ο jim_p. Δες εδώ ποιους DNS έχει ο provider σου. http://dc.dark-angel.gr/greekdns.html Επί του θέματος, είχα βάλει την 9.10 rc σε VBox αλλά μου παρουσίασε μερικά προβληματάκια στα γραφικά. Πχ όταν επελεγα κάτι στο desktop, "έμενε" η σκιαγραφημένη περιοχή αποτυπωμένη, η επιλογή των menus παρουσίαζε ένα lag και έμενε το πλαίσιο διάφανο. Πολύ πιθανόν να έφταιγε και το VBox δεν ξέρω. Το upgrade λειτουργεί κανονικά χωρίς προβλήματα; Αν βάλω την rc τώρα (παρόλο που έμειναν 3 μέρες) και μετά κάνω dist-upgrade δε θα έχω πρόβλημα, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μήπως είχες και ενεργοποιημένο το compiz στο virtual box. Αυτό το πρόβλημα εμφανίζετε στις virtual machine στο virtual box με ενεργοποιημένα τα εφε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 είχα καιρό να βάλω Ubuntu... και πραγματικά το χάρηκα σήμερα. Με εξέπληξαν ευχάριστα 1)η νέα αισθητική του Koala: icon theme, boot splash,και η επιλογή να είναι άδεια η επιφάνεια εργασίας by default. 2)ο installer: έξυπνη η προσθήκη της παρουσίασης στο τέλος. 3)το κέντρο λογισμικού: απλούστερο δε γίνεται. 4)το Disk Utility(καταπληκτική προσθήκη στο Gnome). Ένα θεματάκι που συνάντησα ήταν ότι σε κάποια φάση "ξέχασε" το greek layout. Εύκολο να τακτοποιηθεί, αλλά μπορεί να προβληματίσει ένα νέο. Επίσης αν είναι εδώ κάποιος απ'το ubuntu.gr (check2fire?), χρειάζονται μετάφραση μερικές από τις περιγραφές των εφαρμογών που εμφανίζονται κατά την εγκατάσταση. Μάλλον το θέμα έχει λυθεί ήδη,αλλά το αναφέρω καλού κακού. Άν και το βαλα από σπόντα, μου φαίνεται ότι θα το κρατήσω. Μ'άρεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.