Προς το περιεχόμενο

Εναλακτικό site αντι για Fleamarket.....προτάσεις...

abeness

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Oxi, oxi simfono! 4 prosfores einai para polles....gia ta dedomena kapoiwn!!! xaxaxa

Επειδή είσαστε άσχετοι και φροντίζετε συνέχεια να το αποδυκνείετε άντε να σας ξεστραβώσω. Στη σελίδα που σας έδειξα, πάνω πάνω φαίνονται μόνο οι προτεινόμενες δημοπρασίες. Αν πάτε και στις υπόλοιπες σελίδες, εκεί που ξεκινάνε και οι υπόλοιπες δημοπρασίες, θα δείτε ΠΟΣΕΣ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Και αυτό μόνο στα ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ε;Αλλά εσείς το χαβά σας, πως να βγάλετε το iBid προβληματικό.

Αλέκο & Ελένη σας είχα πει και παλαιότερα να μην τα βάζετε με αυτούς που ξέρουν και μπορούν. Συμβουλή που δεν την ακούσατε. Τραβάτε τα τώρα... Τα ίδια θα τραβάτε κάθε φορά που βγάζετε γλώσσα.

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι άποψη έχουν οι περισσότεροι, αλλά στο fleamarket οι περισσότεροι έχουν ήδη κάποιες καλές αξιολογήσεις, και δεν θέλουν να τις χάσουν. Χώρια που όσοι έχουν πολλές δημοπρασίες, αν αλλάξουν site θα ξεκινήσουν από το 0.

Δημοσ.
Δεν ξέρω τι άποψη έχουν οι περισσότεροι, αλλά στο fleamarket οι περισσότεροι έχουν ήδη κάποιες καλές αξιολογήσεις και δεν θέλουν να τις χάσουν.

Να δούμε πόσες από αυτές θα έχουν μείνει και πόσες θα έχουν χαθεί όταν ανοίξει ξανά το flea. Το θέμα πάντως δεν είναι οι αξιολογήσεις. Αυτό για μένα είναι δευτερεύον και είναι παρελκόμενο της δραστηριότητας σε ένα site. Αν η δραστηριότητα είναι έντονη είναι θέμα χρόνου να τις αποκτήσεις ξανά.

Χώρια που όσοι έχουν πολλές δημοπρασίες, αν αλλάξουν site θα ξεκινήσουν από το 0.

Πόσες φορές έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν στο flea επειδή έχουν χαθεί οι δημοπρασίες ή οι φωτογραφίες των δημοπρασιών?? Αυτό δεν μετράει δηλαδή ? Όταν πρέπει να περάσεις φωτογραφίες ξανά από την αρχή σε 350 καταχωρήσεις, χωρίς να ξέρεις αν θα μείνουν ή θα χαθούν το επόμενο λεπτό δεν είναι το ίδιο? Εγώ δεν ξανασηκώνω καταχώρηση αν δεν το φτιάξουν. Οχι να το φτάξουν απλά και μόνο για να σηκωθεί και την επομένη να έχουμε πάλι τα ίδια? Να το φτιάξουν σωστά!

Στο ibid τουλάχιστον τις βάζεις και ξέρεις ότι θα είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα ασχοληθείς με την καταχώρηση σου, σε αυτό το επίπεδο.

Εκτός αυτού τo ibid έχει προβλέψει πρόγραμμα με το οποίο κάνεις μαζική καταχώρηση δημοπρασιών. Αυτές τις δημιουργείς off-line οπότε δεν χρεώνεσαι (οτε .... γαρ) την ώρα που ανοίγεις. Τις ανοίγεις με το πάσο σου off-line όποτε έχεις χρόνο .... όταν θελήσεις συνδέεσαι ..... τις στέλνεις μαζικά και καθάρισες!! Όμορφα πράγματα :) και το βασικό......... δεν τις ψάχνεις μια ωραία ....... "κυριακή"!!

Δημοσ.

Egw pantws,protimw na tis psaxnw,na moy xanontai oi eikones,kai ta bids,kai na ta xanabazw(tis eikones-oxi ta bids),para na mpw kapoy alloy,kai na perimenw kana aiwna,oxi na parw bid,alla na doyme an dehsei na thn dei kapoios..Kai ayto,oxi giati eimai mazoxa.,alla na,opws kai na to kanoyme,ama balw mia proteinwmenh sto Fleamarket,tha thn doyn toylaxiston 100 atoma...,kapoy alloy,tha thn doyn xrhstes,poy metrioyntai sta daxtyla enos xeriou.Ayto fysika den to lew mono egw,alla ta statistika ths AGP,poy exoyn to Fleamarket,koryfaio sto eidos toy,kai malista mesa sta 30 prwta Ellhnika sites.oso gia thn pagkosmia katataxh,exei mia periopi thesh,poy para poly tha zhleyan.Giayto,perimenw na ftiaxei(ante re paidia-to logismiko ths Microsoft na ftiazate,den tha argoyse toso),mpas kai poylhsoyme kati kai pali.Pros to paron,exw strafei pros Ebay meria,alla ekei einai asymfora ta pragmata..

Δημοσ.
ama balw mia proteinwmenh sto Fleamarket,tha thn doyn toylaxiston 100 atoma...,kapoy alloy,tha thn doyn xrhstes,poy metrioyntai sta daxtyla enos xeriou.

Πρίν δέκα ημέρες θα συμφωνούσα μαζί σου. Με βάση την τωρινή εικόνα όμως, δεν μπορώ πλέον να συμφωνήσω. Η επισκεψιμότητα στην πρώτη σελίδα του ibid είναι αυξημένη σε επίπεδα που να επιτρέπουν άνετα την σύγκριση με την πρώτη σελίδα του flea. Μια δική μου καταχώρηση την έχουν δει ήδη 77 χρήστες.

Από εκεί και πέρα το τι θα γίνει αν ανοίξει και όποτε ανοίξει το flea, είναι μια άλλη κουβέντα.

Πάντως για καλό και κακό μην βάλεις στοίχημα πώς θα πάρει τους χρήστες που έχασε, πίσω. Υπάρχουν πολλοί, όχι απλά δυσαρεστημένοι αλλά κυριολεκτικά αγανακτισμένοι χρήστες με την κατάσταση που επικρατεί στο flea. Λυπάμαι αλλά έτσι είναι τα πράγματα. :neutral:

Δημοσ.

Xmmm,77 thn exoyn dei bebaiws,elew Flea.Meta poy tha ftiaxei to Flea(aman kai pote),ela na moy peis posoi tha thn exoyn dei.Vevaia,einai kai to allo.Mphka se mia dhmoprasia toy Ibid,poy thn eixan dei,as poyme 20 xrhstes...,ekana 5 fores ananewsh ths selidas,kai kathe fora moy egrafe +1,kai telika edixe 25 xrhstes.Sto Flea,den symbainei ayto.Ekei,10 ananewseis=1 xrhsths...

Δημοσ.
Xmmm,77 thn exoyn dei bebaiws,elew Flea.Meta poy tha ftiaxei to Flea(aman kai pote),ela na moy peis posoi tha thn exoyn dei....

Την απάντηση σου την έχω δώσει πιο πάνω. Να μη λέμε τα ίδια.

Από εκεί και πέρα το τι θα γίνει αν ανοίξει και όποτε ανοίξει το flea' date=' είναι μια άλλη κουβέντα.

Πάντως για καλό και κακό μην βάλεις στοίχημα πώς θα πάρει τους χρήστες που έχασε, πίσω. Υπάρχουν πολλοί, όχι απλά δυσαρεστημένοι αλλά κυριολεκτικά αγανακτισμένοι χρήστες με την κατάσταση που επικρατεί στο flea. Λυπάμαι αλλά έτσι είναι τα πράγματα. :neutral:[/quote']

Δημοσ.

Πρώτα από όλα θεωρώ ,ότι πρέπει έστω και αργοπορημένα να εκφράσω ένα ευχαριστώ στο Insomnia για το χώρο που μας διαθέτει για να εκφράζουμε τις απόψεις μας και να έχει πάντα επιτυχίες.

Στο fleamarket είμαι γραμμένος περισσότερο από δύο χρόνια έχω πάρει αμέτρητα αντικείμενα και έχω δώσει επίσης το ίδιο.Το τεχνικό πρόβλημα που υπάρχει είναι γνωστό όπως και ο πόλεμος που του γίνετε από πάρα πολλές πλευρές επίσης είναι γνωστός.Σε πολλά από τα λεγόμενα που αναφέρει ο ΤΟΞΟΤΗΣ όσο αναφορά σε σχέση με τα προβλήματα του ΦΛΕΑ συμφωνώ.Αλλά δεν μπορεί να συγκρίνει ανόμοια πράμματα.Το ibid (δυστυχώς ) είναι σαν ένα μικρό περίπτερο σε κάποια ξεχασμένη συνοικία,οργανωμένο βέβαια ,με τις τσίχλες του και τις λίγες καραμέλες του και επίσης τους λίγους και τακτικούς πελάτες του.Το fleamarket από την άλλη είναι ένα τεράστιο SUPER MARKET σε κεντρικό σημείο,πολυσύχναστο,με χιλιάδες καλούδια όλων των λογιών,χιλιάδες επισκέπτες,πωλητές και αγοραστές (και με δωρεάν πάρκινκ).Αυτό τώρα που χρειάζεται είναι για το ibid είναι η " ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ " να βγάλει ταμπέλα και να φωνάξει και αυτό παρών με κάθε τρόπο,και από την άλλη το fleamarket ,που για πολλούς πέρα από ένα καθαρό site δημοπρασιών,υπάρχει και συναισθηματικό δέσιμο από την μακρόχρονη πορεία του,πρέπει να υπάρξει σοβαρή επέμβαση στην τεχνική του υποδομή,για να εκλείψουν και τα προβλήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω.Σε όσα ανάφερα παραπάνω ξέρω ότι πολλοί δεν θα συμφωνήσουν,αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνουν γενναίες κινήσεις.

Δημοσ.
ekana 5 fores ananewsh ths selidas,kai kathe fora moy egrafe +1,kai telika edixe 25 xrhstes.Sto Flea,den symbainei ayto.Ekei,10 ananewseis=1 xrhsths...

Ακόμα και αν μπαίνεις ως επισκέπτης χωρίς να έχεις κάνει log in ?

Δημοσ.
Στο fleamarket[/b'] είμαι γραμμένος περισσότερο από δύο χρόνια έχω πάρει αμέτρητα αντικείμενα και έχω δώσει επίσης το ίδιο.

Ωραία η αναδρομή. Εγώ είμαι πιό παλιός και έχω κάνει εξίσου πολλές συναλλαγές.

Το τεχνικό πρόβλημα που υπάρχει είναι γνωστό όπως και ο πόλεμος που του γίνετε από πάρα πολλές πλευρές επίσης είναι γνωστός.

Γιατί η δίκαιη κριτική μεταφράζεται πάντα σε πόλεμο, όταν αφορά το flea ποτέ μου δεν κατάλαβα.

Σε πολλά από τα λεγόμενα που αναφέρει ο ΤΟΞΟΤΗΣ όσο αναφορά σε σχέση με τα προβλήματα του ΦΛΕΑ συμφωνώ.

Πάλι καλά ... :)

Αλλά δεν μπορεί να συγκρίνει ανόμοια πράμματα.Το ibid (δυστυχώς ) είναι σαν ένα μικρό περίπτερο σε κάποια ξεχασμένη συνοικία,οργανωμένο βέβαια ,με τις τσίχλες του και τις λίγες καραμέλες του και επίσης τους λίγους και τακτικούς πελάτες του.Το fleamarket[/b'] από την άλλη είναι ένα τεράστιο SUPER MARKET σε κεντρικό σημείο,πολυσύχναστο,με χιλιάδες καλούδια όλων των λογιών,χιλιάδες επισκέπτες,πωλητές και αγοραστές (και με δωρεάν πάρκινκ).

Ωραίοι χαρακτηρισμοί....αλλά πολύ γενικοί. Στην έκθεση ιδεών... άριστα.Ας πάμε στο προκείμενο και το πιό ουσιαστικό τώρα.

Ενα περίπτερο της γειτονιάς συνήθως κλείνει πιο νωρίς από ένα super market.

Πως συμβαίνει το super market να είναι μονίμως κλειστό??

Και δεν είναι απλά κλειστό. Κινδυνεύεις όταν και όποτε ανοίξει, να σου κλείσουν οι αυτόματες πόρτες την μύτη καθώς περνάς.

Ένα super market επιβάλλεται να είναι πιο οργανωμένο απο ένα περίπτερο. Λυπάμαι αλλά δεν το βλέπω ούτε αυτό να συμβαίνει.Να μην εξηγήσω γιατί. Δεν νομίζω πως χρειάζεται. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.

Ένα "super market" όπως το flea δεν θα έπρεπε να έχει 25.000 δημοπρασίες με το "περίπτερο" του ibid στις 20.500 για να χαρακτηρίζεται έτσι. Πιστεύω πως ή ο χαρακτηρισμός "super market" οπως τον θέτεις υποβαθμίζεται ή ο χαρακτηρισμός "περίπτερο" αναβαθμίζεται. Είναι μικρή η διαφορά. Ένας χρήστης θα μπορούσε να έχει αυτές τις δημοπρασίες από μόνος του οπως φυσικά ελπίζω να καταλαβαίνεις.

Όσο για το "δωρεάν πάρκινκ" τί μπορώ να πώ?? Αφού και το ίδιο flea βρήκε το πάρκινκ του και πάρκαρε τόσες ημέρες, τα δικά μου σχόλια είναι περιττά. :)

Από εκεί και πέρα κατανοώ την συμπάθεια ή την αγάπη που μπορεί να έχεις για το flea αλλά οι χαρακτηρισμοί θα έπρεπε να λείπουν.Δεν είναι σωστό να αναφέρεσαι κατ' αύτον τον τρόπο. Εκτός αυτού θα πρέπει να καταλάβεις πως τέτοιου είδους ανούσιοι χαρακτηρισμοί το μόνο που καταφέρνουν, είναι να προδίδουν τον πανικό σου.

Αυτό τώρα που χρειάζεται είναι για το ibid είναι η " ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ " να βγάλει ταμπέλα και να φωνάξει και αυτό παρών με κάθε τρόπο,και από την άλλη το fleamarket[/b'] ,που για πολλούς πέρα από ένα καθαρό site δημοπρασιών,υπάρχει και συναισθηματικό δέσιμο από την μακρόχρονη πορεία του,πρέπει να υπάρξει σοβαρή επέμβαση στην τεχνική του υποδομή,για να εκλείψουν και τα προβλήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω.Σε όσα ανάφερα παραπάνω ξέρω ότι πολλοί δεν θα συμφωνήσουν,αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνουν γενναίες κινήσεις.

Εδώ συμφωνούμε :wink:

Δημοσ.

Σκοπός μου είναι κάποια πράμματα να ακουστούν και να δημιουργήσουν αντιδράσεις και καταστάσεις αλλιώς δεν βλέπω φως στο τούνελ.Όσο και να μην θέλω να ασχολιόμαστε στην αντιπαράθεση των δύο site πρέπει να ειπωθεί ότι από τη μεριά του fleamarket όλοι το ξέρουνε και γίνετε αγώνας για να λυθεί το πρόβλημα που είναι υπαρκτό,από την πλευρά του ibid βλέπω εφυσηχασμό και μια άνεση που δεν μπορώ να την κατανοήσω.Δυστυχώς ο συνεχής ισχυρησμός ότι έχουμε 20.500 δημοπρασίες δεν μπορεί να σταθεί.Δεν είναι ο αριθμός που σε πολλά αντικείμενα είναι ίδια και πολλαπλά πράγμα που δεν ισχύει στο fleamarket είναι η επισκεψημότητα το site που είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα.Τα ίδια πράγματα που είχα και στα δύο site (π.χ.μία ακυκλοφόρητη σειρά νομισμάτων μίας χρονιάς) στο ΦΛΕΑ στο τέλος της ημέρας είχα επισκεψημότητα 10 φορές περισσότερο,εμένα δεν με ενδιαφέρει σε τελική ανάλυση να δώσω μόνο το αντικήμενο αλλα να βλέπω κίνηση, να δέχομε email να έρχομαι σε επαφή με κόσμο,πράγμα που δεν γίνετε στο ibid παρόλες τις φιλότημες προσπάθειες της διοίκησης.Αν αρχίσει να γίνετε γνωστό το ibid μαζί με τους αγοραστές θα έρθουν και άλλοι πωλητές και θα αρχίσει η πραγματική αύξηση των δημοπρασιών και η ποικιλία που λείπει, είναι κύκλος.ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ,αλλά πρέπει να γίνουν πολλές προσπάθειες γιατί τα γεγονότα μας ξεπερνάνε.

Δημοσ.

Kat' arxas,tha hthela na eyxaristhsw kai egw me thn seira moy(estw kai kathisterhmena),to Insomnia ,poy mas dinei ayto edw to bhma,na ekferoyme tis apopseis mas,i estw na leme tis mpoyrdes mas,(fanhka agenhs,ws pros ayto,kai euxaristw ton xrhsth Nomikos,gia thn ypenthimhsh).Fanhke(nomizw),oti h Ellhnikh agora,einai poly rixh,stin Online agores,ex oy,kai enallaktikh prorash sto thema poy exei tethei,einai mono mia(ws fainetai).Dystyxws :(,i Ellada,einai akoma poly pisw ston tomea ayto,alla eyelpistw,oti ta pragmata tha ftiaxoyn sto mellon,an proxorisoyn(to kanoyn hdh),se miwseis thmwn,poy aforoyn tin prosvash sto Internet(genika).Epishs,ithela na pw,oti sto Insomnia mphka,mono logw toy oti eida na grafoyn gia to Fleamarket(to tonhsa hdh ayto sto prwto moy mynhma),alla tha synexisw na grafw,logw toy oti to vriskw poly endeiaferon site,an kai poly ligo asxoloymai me ta antikeimena poy anaferontai edw.Alitheia,kathgoria gia ta Syllektika ,giati den yparxei edw?(PROTASH)

Δημοσ.
Επειδή είσαστε άσχετοι και φροντίζετε συνέχεια να το αποδυκνείετε άντε να σας ξεστραβώσω. Στη σελίδα που σας έδειξα' date=' πάνω πάνω φαίνονται μόνο οι προτεινόμενες δημοπρασίες. Αν πάτε και στις υπόλοιπες σελίδες, εκεί που ξεκινάνε και οι υπόλοιπες δημοπρασίες, θα δείτε ΠΟΣΕΣ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Και αυτό μόνο στα ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ε;Αλλά εσείς το χαβά σας, πως να βγάλετε το iBid προβληματικό.

Αλέκο & Ελένη σας είχα πει και παλαιότερα να μην τα βάζετε με αυτούς που ξέρουν και μπορούν. Συμβουλή που δεν την ακούσατε. Τραβάτε τα τώρα... Τα ίδια θα τραβάτε κάθε φορά που βγάζετε γλώσσα.[/quote']

Giannaki i mr ibid, mas epeises!

To ibid einai provlimatiko giati exei esena ton provlimatiko gia webmaster.

Mono enas tetoios tha evrize tous xristes tou ws "tsampa magkes" kai meta tha ekane tsampa diafimhsh se alla sites.

To kefali sou to xtypas esy kathe fora pou vlepeis to flea na anevainei theseis sthn apn kai tha to xanaxtyphseis molis anevei.

Wstosso kati pio xrisimo tha vreis na xtypiseis.

Telos edw.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...