abeness Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2002 Όπως είναι γνωστό, τώρα τελευταία το fleamarket λόγο κάποιον προβλημάτων δεν υποστηρίζεται αρκετά, με αποτέλεσμα πολλές φορές να είναι down. Όμως αυτό παρ΄ ότι το κατανοώ μου είναι πολύς σπαστικό.. Θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας για κάποιο άλλο ΚΑΛΟ site με δημοπρασίες.
Dr_Michael Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2002 Αν ενδιαφέρεσαι για hardware/software: Insomnia Αν ενδιαφέρεσαι για κινητά τηλέφωνα και εξαρτήματα ή συσκευές τεχνολογίας: Techteam Αν ενδιαφέρεσαι για φωτογραφικά είδη, κάμερες, εκτυπωτές κλπ, τότε: DPGR Και ένα γενικό είναι το παρακάτω: Bazaar <small>[ 28-10-2002, 19:21: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Dr_Michael ]</small>
Dr_Michael Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2002 Για αγγελίες ειδικά, βρήκα ένα μικρό site με τις προϋποθέσεις όμως να γίνει μεγάλο: mikresaggelies
yannis27gr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2002 Eimai apo tous pleon palious, kai pleon apogohteumenous, xrhstes tou fleamarket, prepei omos na omologhso oti kanena allo site den ftanei oute sto elaxisto to fleamarket. Para ta problhmata tou kai tis anapofeuktes apoxorhseis melon, paramenei koryfaio sto eidos tou ston ellhniko xoro.
Gabriel Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2002 Kai egw eimai apo toys palious xrhstes toy fleamarket,oloi ligo poly 3eroun oti yparxei problhma kai einai abebaio an to site 8a parameinei anoixto,as mhn 3exname oti to site to kratoun 2 atoma twra entelws e8elontika. As xrewnei 1 euro th dhmoprasia den me noiazei,arkei to site na epibiwsei giati ta alla einai odontokremes mprosta toy.
Netuser Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2002 Paidia epeidi brika merika tetoia sites mazemena, sas ta paratheto, xoris bebaia na ksero poso poiotiko einai to kathena. www.3nsold.gr (arketa gnosto) eauctions.eone.gr (eykolo sth xrisi) www.grbid.gr www.ibid.gr www.omni.gr auctions.otenet.gr (olokliromeno) www.vatera.gr auctions.vizzavi.gr (polles kathgories)
calculator Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Προφανώς το http://www.ibid.gr είναι ότι καλύτερο για όσους ξέρουν. Τα άλλα ακολουθούν από μίλια μακριά. Δείτε το για 5-10 μέρες και αν ξαναγυρίσετε στο flea γράψτε μου.
gotchagr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Προφανώς το www.ibid.gr[/url'] είναι ότι καλύτερο για όσους ξέρουν. Τα άλλα ακολουθούν από μίλια μακριά. Δείτε το για 5-10 μέρες και αν ξαναγυρίσετε στο flea γράψτε μου. Δώσε μου την διεύθυνσή σου να σου γράψω! Χεχεχε Είμαι μέλος του Fleamarket από τον Ιούλιο του 2000 και παρά τα προβλήματα (που σιγά σιγά λύνονται), είναι η κορυφή στην Ελλάδα. Το ibid.gr είναι πολύ καλό, μιμείται σε αρκετά πράγματα την "μητέρα των sites δημοπρασιών" το Ebay αλλά δεν είναι ΔΩΡΕΑΝ! Το Flea τουλάχιστον είναι ΔΩΡΕΑΝ. Και η λέξη "ΔΩΡΕΑΝ" ακούγεται όμορφη έτσι; Είμαι περιστασιακός χρήστης του ibid.gr και παρατήρησα ότι έχει 20 πωλητές με 10.000 δημοπρασίες ο καθένας! Χάος! Ούτε τον κόσμο που έχει το Fleamarket θα τον δει ποτέ το ibid.gr! Να το ξέρεις αυτό! Επομένως, όσο κι αν ψάξω στον Ελλαδικό χώρο, πάλι εκεί θα γυρίσω! (Πώς είπαμε την διεύθυνσή σου 8)
calculator Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Ξέρεις τι μας λες τώρα; Ότι απο τη μια έχουμε ένα site που πέφτει κάθε τρεις και λίγο, που χάνεται η βάση δεδομένων του και δεν τρέχει τίποτα και από την άλλη ένα site που "μιμείται" το eBay (λες και η μίμηση είναι εύκολη σε τέτοια επίπεδα και το περνάς στο ντούκου). Καταλαβαίνεις ότι από μόνος σου το θάβεις το Flea? Μακάρι και αυτό να μιμηθεί το iBid και να αρχίσει να στρώνει και να βάλει και 2-3 πραγματάκια παραπάνω από τα 103 που έπρεπε να έχει. Γιατί το μόνο που έχει είναι δήθεν κόσμο (που και αυτός αν δεν έχει μυωπία φεύγει και έρχεται κατά iBid μεριά). Και για να σου δείξω ότι τα λες αυτά επειδή είσαι πορωμένος και δεν κοιτάς την πραγματικότητα, σε προκαλώ να μου πεις 5 σημεία που το Flea υπερτερεί. Ξέρω, θα κολλήσεις στο ότι "έχει περισσότερους χρήστες, μπλα, μπλα, μπλα". Και την διεύθυνση μου τι την θέλεις? Για να το σφυρίξεις και να με διαγράψουν όπως κάνατε σε ένα σωρό κόσμο εκεί μέσα? Ας γελάσω, φίλε βγάλε τις παρωπίδες γιατί πλέον ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο.
calculator Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Και κάτι τελευταίο. Θέλεις να σου πω 3-4 χρήστες του FLea που έχουν αυτή τη στιγμή συνολικά 10.000 δημοπρασίες από τις 18.000? Όχι γιατί η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο. Όσο και να λες η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη και το ξέρεις. Γιατί τσάμπα και με εθελοντές δεν υπάρχει μέλλον. Α κι εσύ δεν συμμετέχεις στο Ebay? Εκεί δεν είναι με χρέωση? Εκεί δεν σε πειράζει?
alfas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Ela re paidia ti sigkrinoume!! Leme gia to fleam..? to opoio an kai parousiazei problimata....tora teleutaia idios...einai oti to kalitero... Exo psaxei para poli se search engines....kai den exo brei tipota san kai auto...Pistepste ta exo dokimasei ola.... Tora ti na mou pei kapoios???Otidipote ta akouo berese....bebaia 8a arxiso na amfibalo gia auta pou leo!!MONO OTAN ta problimata sinexistoun....e??!!!simfoneite?
calculator Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Αν έψαξες σε όλα τα search engines και κατέληξες σε τέτοιο συμπέρασμα είσαι άξιος της τύχης σου ή κάνεις προπαγάνδα (που είναι και το πιο πιθανό). πες και κανένα επιχείρημα, όλο μεγάλα λόγια και από ουσία 0.
alfas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Ti les re calculator pou 8a me peis kai axio tis moiras mou ti 8es...diladi aspoume.. na sou po!! Oti einai to monadiko elliniko....pou otan esteila prv minima otan xriasteike se kapoion xristi oi perisoteroi pou mou apantisan me ta apo 5 lepta...einai sto fleam?kati pou simainei oti exei sinexeis episkepsimotita??? EXo mpei se site me dimoprasies...kai mou grafei px pos mia tainia tin exei 25000€ profanos apo la8os tou diaxiristi....(kai exo mpei sinexos kai den exei dir8o8ei)!!! Ti allo na sou po....oti se alla den iparxei kapoios gia digma pou na zitaei kati!!kai oloi poulane!!!!Giati min mou peis einai mion kai auto!!!!ook??? Pes mou ti allo 8es... kai den anafero kata poso einai praktiko kai ola auta giati kaka ta psemata...an kapio kanei kala ti doulia tou kai se boi8aei na kaneis kai esi tin dikis ou!!! den 8a koitas an einai omorfa sxediasmeno ktl... Ti allo 8es file calc....gia na sou apodeixo oti to mono pou 8elo na kano einai apo to na propagandiso i na epidokiso ena site....einai na po tin apopsi mou!!!ALLa gia pes mou kai emena na ma8o opos kai poli apo edo mesa 8a anarotiountai pios einai autos me tis 10000 kataxoriseis etsi apo periergeia......sizitisi na ginete!!
calculator Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Αν και δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς, ας το αφήσουμε. Εγώ μιλάω για δυνατότητες, για σταθερότητα, για αξιοπιστία, για σύγχρονη μορφή και εμφάνιση και εσύ μιλάς για άλλα πράγματα. Τώρα που είδες εσύ 25000 Euro ταινία και τι φταίει ο διαχειριστής αν κάποιος τρελός την πουλάει τόσο, τι να σου πω. Απλά, το fleamarket είναι πολύ απλό και επειδή οι περισσότεροι στην Ελλάδα είναι εκτός από τσαμπατζήδες και ψιλοάσχετοι βολεύονται. Αν κάποια στιγμή οι δημοπρασίες πάρουν λίγο τα πάνω τους (που σιγά σιγά τα παίρνουν) τότε το ξανασυζητάμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.