markxcsd7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Σκεφτομαι να αγορασω το 360 σημερα, μετα απο χρονια που ημουν στρατιωτης του playstation !! Μερικές ερωτησεις γιατί τα θέματα του 360 ειναι πολυ μεγαλα. 1.Με τη silver συνδρομη μπορεις να παιξεις online και να κατεβαζεις απο xbla; Μπορεις να κάνεις upgrade στη gold πιο μετα; 2.Τα ms points ειναι απλως ενα νομισμα της microsoft η μπορεις να τα μαζέψεις κανοντας achievments κτλ. Μπορεις να αγοραζεις points με χρεωστικη καρτα απο ελλάδα; Απο που αγοράζεται gold membership;Ebay; 3.Επειδη εχω τηλεοραση παλιας τεχνολογιας(με scart...) θα εχω προβλημα; Το scart καλώδιο περιλαμβάνεται;
Tilemaxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Σκεφτομαι να αγορασω το 360 σημερα, μετα απο χρονια που ημουν στρατιωτης του playstation !!Μερικές ερωτησεις γιατί τα θέματα του 360 ειναι πολυ μεγαλα. 1.Με τη silver συνδρομη μπορεις να παιξεις online και να κατεβαζεις απο xbla; Μπορεις να κάνεις upgrade στη gold πιο μετα; 2.Τα ms points ειναι απλως ενα νομισμα της microsoft η μπορεις να τα μαζέψεις κανοντας achievments κτλ. Μπορεις να αγοραζεις points με χρεωστικη καρτα απο ελλάδα; Απο που αγοράζεται gold membership;Ebay; 3.Επειδη εχω τηλεοραση παλιας τεχνολογιας(με scart...) θα εχω προβλημα; Το scart καλώδιο περιλαμβάνεται; 1. Όχι, online μπορείς να παίξεις μόνο με gold. Πάρ' αυτά μπορείς να κάνεις upgrade σε gold ανα πάσα στιγμή. 2. Τα MS Points δεν μαζεύονται κάνοντας achievements. Μπορείς αγοράσεις MS Points και Gold συνδρομή απο το http://maximuscards.com Θα σου στείλουν τον κωδικό της συνδρομής που αγόρασες, στο e-mail σου. 3. Το Scart περιλαμβάνεται, όχι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, απλά δεν θα μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια σε HD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.