Simple Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 γεια σας, ειμαι νεος εδω και δεν ειμαι σιγουρος αν εδω ειναι το σωστο μερος να κανω post αυτο που θελω για αυτο συγγνωμη αν δεν ειναι. εχω τα windows Vista στο pc και το προβλημα ειναι οτι οταν ανοίγω το pc και κανω log-in με τον χρήστη που εχω δημιουργήσει το μόνο που μου εμφανίζει είναι το βελάκι του ποντικιου τιποτα αλλο ουτε φοντο ουτε εικονιδια ουτε γραμμή εργασιών εναρξης ουτε με αφηνει να κανω δεξι κλικ ωστε να μπω σε καποια ρυθμιση, δοκιμασα επαναφορά συστηματος, δημιουργία νέου χρηστη, απεγκατάσταση προγραμμάτων που έκανα πρόσφατα ινσταλλ και ακόμα τιποτα. προτου προχωρήσω σε φορματ και επειδι χρειάζομαι αρχεία που υπαρχουν στο pc, υπάρχει τιποτα άλλο που θα επρεπε να δοκιμάσω? ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
slygeo87 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 ctrl - alt - del start task mananger - βρες explorer.exe, δεξί κλικ end process tree. Μετά μπες πάλι task manager - new task - explorer.exe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.