ecep Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Παιδιά έχω μεγάλο πρόβλημα και όποιος βοηθήσει θα είμαι πολύ ευγνόμων. Είχα μεταφέρει πολλές επαγγελματικές επαφές (περίπου 2300) στο MsOutlook από το επαγγελματικό τηλέφωνο και σήμερα έκανα τη βλακεία να συνδέσω άλλο κινητό και αντικατέστησα τις επαφές του υπολογιστή (τις 2300) με τις νέες (περίπου 200). Με επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη ημερομηνία θα διορθοθεί η γκάφα μου? ή όχι? υπάρχει άλλος τρόπος? Βοήθεια παιδιά!!!
SCSI Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Με χρήση Restore Point κατά πάσα πιθανότητα θα λυθεί το πρόβλημα σου.Θεωρητικά!
crc2 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Θα σε απογοητεύσω , αλλα δεν πιστεύω να βρείς άκρη μιας και η επαναφορά ρυθμίσεων , δεν αλλάζει και αρχεία άλλων προγραμμάτων , πέραν των windows και του μητρώου τους !!!
parsifal Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Αν το Outlook λειτουργεί όπως και το Outlook Express όσον αφορά τις μεταβολές στις επαφές (δηλαδή αυτές αντικατοπτρίζονται και στο Windows Address Book), τότε ίσως να βοηθήσει το System Restore. Δες αυτό το θέμα: Χαμενες εμαιλ διευθυνσεις
100 010 00 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Αυτο που εκανες ειναι replace και οχι delete............ εν ολιγοις ετελειωσες
vadmin Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Παιδιά έχω μεγάλο πρόβλημα και όποιος βοηθήσει θα είμαι πολύ ευγνόμων. Είχα μεταφέρει πολλές επαγγελματικές επαφές (περίπου 2300) στο MsOutlook από το επαγγελματικό τηλέφωνο και σήμερα έκανα τη βλακεία να συνδέσω άλλο κινητό και αντικατέστησα τις επαφές του υπολογιστή (τις 2300) με τις νέες (περίπου 200). Με επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη ημερομηνία θα διορθοθεί η γκάφα μου? ή όχι? υπάρχει άλλος τρόπος? Βοήθεια παιδιά!!! δυστυχώς δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής!! αν δεν τις έχεις σβήσει από την παλιά σου συσκευή μπορείς να τις κάνεις πάλι συγχρονισμό!!
mike08 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο retrieve πρόγραμμα σαν το recuva που είναι και free και να προσπαθήσεις να βρεις στο δίσκο μήπως υπάρχουν deleted αρχεία pst του outlook, λίγο δύσκολο αφού έκανες replace, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν γράφτηκε σε άλλα blocks του δίσκου, κάνε ανάκτηση όσα pst βρεις και τσέκαρε τι contacts έχουν μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.