xaris_sm Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Καλησπερα παιδια, προσφατα πηρα ενα συστηματακι και την καρτα γραφικων που γραφω στο θεμα και απογοητεύτηκα απο τις αποδοσεις της,το pc μου ειναι Ιntel quad 2,5 Ghz RAM 4 GB 800 Mhz SATA2 WD 500 GB Asus P5QL-E motherboard κτλπ με Vista ent 32 sp1 2 παιχνιδια παιζω πολυ τακτικα Call of Duty Modern Warface και NFS Undercover, στο πρωτο εχω τα defualt settings του παιχνιδιου και μου lagari ανεπιτρεπτα θα ελεγα αλλα πιο μεγαλο προβλημα βλεπω στο NFS οπου παρολου που εχω χαμηλωση τα graphics details στο medium το παιχνιδι τρεχει το μεγαλυτερο μερος με 40 περιπου FPS (Οn Screen Display της ΝVidia) οι αναλυσεις που παιζω τα παιχνιδια ειναι 1024χ768 σε 19' wide. Παρολλο που δοκιμασα και οverclocking εως τα 670 στο GPU δεν ειδα διαφορες, by the way, ποιoς ειναι ο καλυτερος τροπος για overclocking manual η auto απο το προγραμμα της Nvidia? Γενικα ειμαι απαγοητευμενος απο την αγορα...ποσα χρηματα πρεπει να δωσει κανεις για να παιξει ενα game αξιοπρεπεστατα σε 1024χ768....? Μηπως μου εχει ξεφυγει κατι στο Configuration γενικως? καμια ιδεα να τσεκαρω κατι? Eυχαριστω παιδες.
koumos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Πιστευω οτι η καρτουλα θα επρεπε να παιζει τα εν λογω παιχνιδια σε αυτη την αναλυση οχι απλα αξιοπρεππως αλλα αριστα. Εβαλες τους τελευταιους drivers απο nvidia? Σκεψου οτι με το δικο μου συστημα (υπογραφη) παιζουν και τα 2 games αυτα αερα σε αναλυση 1920χ1200
Risky Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Καλησπερα παιδια, προσφατα πηρα ενα συστηματακι και την καρτα γραφικων που γραφω στο θεμα και απογοητεύτηκα απο τις αποδοσεις της,το pc μου ειναι Ιntel quad 2,5 Ghz RAM 4 GB 800 Mhz SATA2 WD 500 GB Asus P5QL-E motherboard κτλπ με Vista ent 32 sp1 2 παιχνιδια παιζω πολυ τακτικα Call of Duty Modern Warface και NFS Undercover, στο πρωτο εχω τα defualt settings του παιχνιδιου και μου lagari ανεπιτρεπτα θα ελεγα αλλα πιο μεγαλο προβλημα βλεπω στο NFS οπου παρολου που εχω χαμηλωση τα graphics details στο medium το παιχνιδι τρεχει το μεγαλυτερο μερος με 40 περιπου FPS (Οn Screen Display της ΝVidia) οι αναλυσεις που παιζω τα παιχνιδια ειναι 1024χ768 σε 19' wide. Παρολλο που δοκιμασα και οverclocking εως τα 670 στο GPU δεν ειδα διαφορες, by the way, ποιoς ειναι ο καλυτερος τροπος για overclocking manual η auto απο το προγραμμα της Nvidia? Γενικα ειμαι απαγοητευμενος απο την αγορα...ποσα χρηματα πρεπει να δωσει κανεις για να παιξει ενα game αξιοπρεπεστατα σε 1024χ768....? Μηπως μου εχει ξεφυγει κατι στο Configuration γενικως? καμια ιδεα να τσεκαρω κατι? Eυχαριστω παιδες. Η οθόνη που έχεις τι ανάλυση έχει; Σίγουρα στα 1024 x 768 και με το σύστημα που έχεις έπρεπε να παίζουν όλα στο MAX χωρίς να ασχολείσαι με frames. Καταρχήν θα σου πρότεινα να κάνεις ένα clean install απο τελευταίους drivers για την κάρτα γραφικών σου πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο. Ριξε και ένα defrag για καλό και για κακό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 τι τροφοδοτικό έχεις?
xaris_sm Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 τι τροφοδοτικό έχεις? φιλε μου εδώ έπιασες ενα θέμα που με ποναει...εχω ενα 500w καλης μαρκας (δεν θυμαμαι) και ακριβο και καινουργιο στα specs που εχω γραψει βάλε ενα DVD-R combo για να εχεις πληρη εικονα, σε πολλα sites power calculation με βγαζει οτι ειναι αρκετα τα 500w...λες ομως να μην είναι? στους αλλους φιλους απαντω οτι τα Vista Installation και drivers (καινουργιοι) nvidia,chipset κτλπ εγιναν πολυ προσεχτικά σωστα σας ευχαριστω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:59 ---------- Η οθόνη που έχεις τι ανάλυση έχει; Σίγουρα στα 1024 x 768 και με το σύστημα που έχεις έπρεπε να παίζουν όλα στο MAX χωρίς να ασχολείσαι με frames. Καταρχήν θα σου πρότεινα να κάνεις ένα clean install απο τελευταίους drivers για την κάρτα γραφικών σου πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο. Ριξε και ένα defrag για καλό και για κακό. αα και η αναλυση στα Windows είναι 1440χκατι για να το βγαζει wide αλλα αυτο δεν εχει σχεση με το παιχνιδι, σωστα? στο game αφου εχει 1024χ768 τοσο δεν το τρεχει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 άνοιξε το κουτί και δες ποιο είναι, επίσης checkαρε πόσα Amperes βγάζει στην 12V γραμμή (σε όλα τα rails)
koumos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Ακομα και σε 1440χ900 θα επρεπε να σου τρεχουν τελεια και τα 2 games....μαλλον πρεπει να ειναι θεμα τροφοδοτικου....μπορεις να μας πεις ακριβως ποιο PSU εχεις για να δουμε λιγο αναλυτικα τα V στα +12 rails?
xaris_sm Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806699 αυτο ειναι το τροφοδοτικο που πηρα, για πειτε την γνωμη σας αν ειναι αρκετο thanks!!!
Georgis1987 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Με αυτη τη καρτα επρεπε να παρεις το λιγοτερο 650w τροφοδοτικο με τα 500w που εχεις δε φτανει σωστα το ρευμα στη καρτα αλλαξε πρωτα drivers και αν σου κολαει παλη παρε τροφοδοτικο αυτο που εχεις ειναι για παλιοτερες καρτες γραφικων...παντως επρεπε να τα παιζει ολα στα MAX!!!!!!
EliasKir Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δεν νομιζω να κολλουσε λογω τροφοδοτικου. Αν δεν εφταναν τα Amperes θα crashαρε μαλλον. Πρωτα κοιτα αν τρεχει παραλληλα καμια διεργασια που απασχολει την cpu, βαλε καινουριους drivers και τρεξε κανα antivirus. Η καρτα τα παιζει χαλαρα σε 1680χ1050 αναλυση με ολα ΜΑΧ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 βγάζει περίπου 30Α combined στην 12V...δεν είμαι σίγουρος αν φτάνουν για την GTX260 μιας και από ότι θυμάμαι ζητάει 38Α...
xaris_sm Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δεν νομιζω να κολλουσε λογω τροφοδοτικου. Αν δεν εφταναν τα Amperes θα crashαρε μαλλον. Πρωτα κοιτα αν τρεχει παραλληλα καμια διεργασια που απασχολει την cpu, βαλε καινουριους drivers και τρεξε κανα antivirus.Η καρτα τα παιζει χαλαρα σε 1680χ1050 αναλυση με ολα ΜΑΧ. το CPU κοιμαται σχεδον το μετρησα με το perfmon των windows, drivers ολοι new, antivirus installed...
koumos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 A ιδεα! εχεις συνδεσει σωστα την καρτα με το καλωδιακι της extra τροφοδοσιας της??
xaris_sm Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 παντως βρηκα αυτο το link http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTUxOCwxMCwsaGVudGh1c2lhc3Q= στο power Testing στο τελος της σελιδας λεει για την GTX260 στα 310 watts οσο και στα calculation sites που εψαξα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:54 ---------- A ιδεα! εχεις συνδεσει σωστα την καρτα με το καλωδιακι της extra τροφοδοσιας της?? ναι ναι και τα δυο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:05 ---------- αποκλειεται να φταει το τροφοδοτικο, ακομα και στο site της asus για power calculation μου βγαζει της αναγκες με αυτα τα specs στα 300 watts
Robertox25 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 φιλε μου εχω q9300 (@3,2) 4γιγα ram evga gtx260 750watt psu 22'' syncmaster 226bw και παιζω τα παντα (παιχνιδια εννοω) στο max για παραδειγμα fallout 3 ειμαι στα 65 frames... δεν εχεις καποιο φιλαρακι με μαγαλυτερο τροφοδοτικο να το δοκιμασεις? αλλα πριν απολα κανε ενα καθαρο install των drivers!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.