Yperaspisths Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Ειχα πει στον πατερα μου να παρει το apc 1200va ,αλλα αυτος εκανε του κεφαλιου του και πηρε ενα ΤΕΛΕ 500VA. Πρωτη φορα ακουω αυτη την μαρκα. Ειναι καλη?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 και εγώ πρώτη φορά την ακούω...
SYLAR335 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Από μαγαζί με ηλεκτρονικά εξαρτήματα τον πήρε? http://www.tele.gr/html/157.HTM Κατά πόσο είναι καλά, αυτά της TELE και εγώ θα ήθελα να μάθω!
serbabis Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Η ΤΕΛΕ είναι μία παλιά εταιρία που δραστηριοποιήται σε εξαρτήματα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά. Όσο ιασχολούνται με τηλεοράσεις δορυφορικά κεραίες σίγουρα θα την έχχουν ακουστά. Πολλά βύσματα στις κεραίες και ενυσχητές τηλεοράσεων που χρησιμοποιούμαι είναι της ανωτέρω εταιρίας.
Sotosgl Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 O καταλογος της ΤΕΛΕ ειναι γνωστος σε ολα τα καταστηματα ηλεκτρονικων ειδων παρουσιαζουν οικονομικες λυσεις για πολλα αξεσουαρ απο τηλεκοντρολ μεχρι και Woofer. Eιναι μια οικονομικη και μετρια ποιοτικη λυση... Τωρα για κατι σαν εναν σταθεροποιητη τασης δεν νομιζω να εχει τεραααστια διαφορα.
PaokToTheBone Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Eγω ειχα τηλεοραση της ιδιας μαρκας...Δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλη η οχι...
aledjo Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 ενα πραγμα θα σας πω, η TELE ειναι Ελληνικης καταγωγης και κατασκευης...
caution Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 ...έχω κακή εντύπωση για την TELE, φτηνιάρικη (αλλά και φτηνή) μάρκα...
@topos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 ...έχω κακή εντύπωση για την TELE, φτηνιάρικη (αλλά και φτηνή) μάρκα... Μια απο τα ιδια και απο μενα... Για κανενα τηλεχειρηστηριο/κεραια/χρονοδιακοπτη ειναι οκ,για ups παλι μαλλον θα εμενα μακρυα...
firewalker Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Προϊόντα από Ανατολικές χώρες είναι κυρίως και τους κολλάνε την φίρμα. Ένα πράγμα όπως οι Crypto συσκευές.
De@th L0rd Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Φέξε μου κ γλίστρησα είναι η συγκεκριμένη εταιρία.Έχοντας μακροχρόνια εμπειρία μαζί θα σας συνιστούσα να την εμπιστεύεστε μόνο για κανα τηλεχειριστήριο.Τίποτα παραπάνω.Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αξιοπιστίας της κάτι περίφημα κολλητήρια που έσκαγαν στο μισάωρο εαν δε τα έβγαζες από τη πρίζα...
skiabox Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Πρεπει να ειχα εγω ups tele αλλα τωρα σου μιλαω για καμια 10αρια χρονια πισω. Δεν ειχε παρουσιασει καποιο προβλημα. Βεβαια απο οσο γνωριζω η APC ειναι μια κλαση μονη της και για τετοια ευαισθητα θεματα ισως ειναι μονοδρομος. Φανταζομαι θα εγινε ο κλασικος διαλογος πωλητη με τον πατερα σου για κατι πιο φθηνο και 'καλο'.
ser_x Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Προσωπικά επειδή εξαρτήματα τις tele τα δουλεύω πολλά χρόνια και συστήματα συναγερμού μπορώ να πω οτι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απ τα άλλα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 ups όμως έχεις δουλέψει από την συγκεκριμένη? και αν ναι δεν έχει να ζηλέψει τπτ από την APC/MGE?
phadomas Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Πρωτον για να μην μπερδευομαστε..αλλο σταθεροποιητης κ αλλο ups.. εγω εχω σταθεροποιητη τασης απο tele εδω και 6 χρονια κ δεν εχω κανενα προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.