tzelis Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Έχω την εντύπωση ότι αυτός ο σκελετός στο βανάκι ήταν ο πατέρας του Μπεν..Κάτι τέτοιο θυμάμαι τώρα δεν είμαι και σίγουρος.... Άκυρο. Εψαξα το βίντεο και το βρήκα. Στη στολή του σκελετού γράφει το όνομα Roger (workman).... Μας έχει δείξει κάποιον Roger??? Θυμάται κανείς; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:30 ---------- Για σας παρακολουθώ τα thread σας πολύ καιρό τώρα και μπερδευομαι ακόμι περισσότερο με αυτά που διαβάζω Οι τύποι που είναι μαζι με τη Ιλανα δεν ειναι οι ίδιοι που έιχαν απαγάγει τον Μαιλς και του πρότιναν να τους ακολουθήσει? Τουλάχιστον ο ψηλός χοντρούλης "υπαρχηγός" της Ιλάνα ήταν μέσα στο βανάκι... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:32 ---------- Ξανά, άκυρο... Ναι όντως είναι ο πατέρας του Μπεν. Ο Ρότζερ
asxetosmd Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Ο Roger είναι ο μπαμπάς του Ben νομίζω.. Ο Ροτζερ είναι όντως ο μπαμπάς του Μπεν. Αν θυμάστε ήταν με το αγγελούδι του μέσα στο βανάκι και έπιναν μπύρες όταν ο κανακάρης του τον βοήθησε να τα τινάξει. Λοιπόν!Αυτό ακριβώς μου έλεγε σήμερα το πρωί ένας φίλος!!! Μήπως βρε παιδιά να μην το πάρουμε σαν δεδομένο το ότι ο Κώστας είναι κακός και ο Τζέηκομπ καλός???????????????? Δεν θα μπορούσε δηλ. να ισχύει το αντίθετο? Για σκεφτείτε......... (και πείτε!) Τελικά μετά από πολύ σκέψη θα υιοθετήσω και εγώ την άποψη σου. Πότε ακριβώς και για ποιό λόγο αρχίσαμε να θεωρούμε τους others ως καλούς; Μην ξεχνάμε ότι έχουν διαπράξει ουκ ολίγες ...... στο παρελθόν (purge, απαγωγές παιδιών, εξολόθρευσητων στρατιωτών κ.τ.λ.) Άρα τους θεωρούμε καλούς ή κακούς; Ο Jacob ως αρχηγός τους τι είναι; Πάντως το ερώτημα καλός κακός είναι λίγο απλοϊκό για να στηρίζεται σε αυτό όλη η σειρά, μιας και μιλάμε όμως για αμερικανούς δε μου φαίνετε και τόσο απίθανο. Άρα το ερώτημα είναι: ο Jacob είναι αμερικάνος;;;;; Αν ναί είναι καλός αν όχι... ίσως είναι μουσουλμάνος(=)....
Sellers Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Άρα το ερώτημα είναι: ο Jacob είναι αμερικάνος;;;;; Αν ναί είναι καλός αν όχι... ίσως είναι μουσουλμάνος(=).... Το σίγουρο πάντως είναι ότι είναι ομορφάντρας, σύμφωνα με την αδερφή μου και την κοπέλα μου, πράγμα που πιστεύω ότι θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα εξέλιξη του Lost.
συννεφάκι Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 lol, εσύ θα αποδείξεις και πως η γη είναι επίπεδη έτσι όπως το πας . Γενικά κανέναν άλλο δεν έδειχνε όσο μιλούσε η Άλεξ με τον Μπεν. Άρα.... χμ? Δεν είναι υπερβολικά αυτά που έγραψα.. Από τη στιγμή που ξακαθαρίσαμε ότι ο Λοκ είναι ο Κώστας, πρέπει να αλλάξουμε λίγο οπτική. Εγώ επιμένω ότι Λοκ=Κώστας=καπνός. Για να με πείσεις για το αντίθετο, βρες επιχείρημα.. Καταληγουμε στο οτι τελικα στην καλυβα δεν εμενε ο Jαcob(αφου το σπιτι του ηταν στο αγαλμα) αλλα μαλλον ο Κωστας. Επομενως ο Christian ηταν ο Κωστας που εξυπηρετουσε τις σκοπιμοτητες του στο ονομα του Jacob. Η καλυβα μαλλον θα επαιζε εναν ρολο φυλακης ή κατι τετοιο. Χμμ.. Εσύ καταλήγεις!Γιατί εγώ απιμένω ότι στην καλύβα ήταν ο Τζέηκομπ, και μάλιστα το έχω αναλύσει (χωρίς ψεγάδι!) λίγες σελίδες πιο πίσω. Αν ο Κώστας ήταν εγκλωβισμένος στην καλύβα, τότε πως τριγυρνούσε στο νησί σαν Λοκ??? Και τον Κρίστιαν δεν τον είδαμε μόνο στην καλύβα, αλλά σε πολλά άλλα μέρη του νησιού! Για σας παρακολουθώ τα thread σας πολύ καιρό τώρα και μπερδευομαι ακόμι περισσότερο με αυτά που διαβάζω Οι τύποι που είναι μαζι με τη Ιλανα δεν ειναι οι ίδιοι που έιχαν απαγάγει τον Μαιλς και του πρότιναν να τους ακολουθήσει? Ναι, οι ίδιοι είναι, σωστά τα λες! Να ρωτήσω: Στο τελευταίο επεισόδιο, ο Τζέηκομπ δίνει στο μικρό Σώγιερ ένα στυλό για να ... βγάλει τα σώψυχά του! Αμέσως μετά, εμφανίζεται ένας τύπος και το τον παίρνει, λέγοντας του το θεϊκό "whatever happened, happened"! Αυτός είναι ο γαλανομάτης που είναι με την Ιλάνα, ή απλά του μοιάζει???????? Πάντως, ξαναλέω, μην τα παίρνετε όλα σαν δεδομένα.. Ο Τζέηκομπ δε μου φαίνεται και τόσο καλός after all...
antreas18 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δεν είναι υπερβολικά αυτά που έγραψα.. Από τη στιγμή που ξακαθαρίσαμε ότι ο Λοκ είναι ο Κώστας, πρέπει να αλλάξουμε λίγο οπτική. Εγώ επιμένω ότι Λοκ=Κώστας=καπνός. Για να με πείσεις για το αντίθετο, βρες επιχείρημα.. Μπορεις σε παρακαλω αν ειναι ευκολο να ξαναγραψεις το βασικο σου επιχειρημα γιατι ο Κωστας ναναι και ο καπνος γτ βαριεμαι να ψαχνω πισω?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Έχουμε δύο facts: 1. Ο Jacob παρακαλεί την Ιλάνα να τον βοηθήσει. 2. Η Ιλάνα ψάχνει να βρει τον Jacob (αρχικά στη καλύβα, μετά στο άγαλμα) κουβαλώντας το πτώμα του Λοκ μέσα στο μεταλικό κουτί. Είναι σίγουρο για μένα ότι δε τον κουβαλάει τυχαία. Γιατί? Μήπως ο Jacob ξέροντας ότι θα πεθάνει το χρειάζεται για κάτι? Μήπως αναστηθεί μέσω του Λοκ? Μήπως ο Λοκ είναι τελικά special και είναι ο επόμενος Jacob του νησιού? Μήπως λέω λαλακίες? Ευχαριστώ για τη κατανόηση... edit: Σε συνέχεια των παραπάνω...Θυμάται κανείς στον τρίτο κύκλο όταν είχε πάει ο Λοκ στη καλύβα είχε ακούσει τον Jacob να του λέει "help me"?
fysob Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 ΔΕσύ καταλήγεις!Γιατί εγώ απιμένω ότι στην καλύβα ήταν ο Τζέηκομπ, και μάλιστα το έχω αναλύσει (χωρίς ψεγάδι!) λίγες σελίδες πιο πίσω. Αν ο Κώστας ήταν εγκλωβισμένος στην καλύβα, τότε πως τριγυρνούσε στο νησί σαν Λοκ??? Και τον Κρίστιαν δεν τον είδαμε μόνο στην καλύβα, αλλά σε πολλά άλλα μέρη του νησιού! Προφανως Ηταν πληθυντικος της μεγαλοπρεπειας Παντως επιμενω. Ο ριτσαρντ λεει ξεκαθαρα πως ο Jacob ζει στο αγαλμα. Επισης οταν η Ιλανα παει στην καλυβα βλεπει πως εχει σπασει ο κυκλος και ψιλοαγριευει, σαν να μην το ηθελε αυτο. Επισης δεν ξερεις ποια στιγμη εγινε αυτο. Μπορει ο κυκλος να εχει σπασει πολυ πριν συντριβει η 815. Αλλωστε και η Ιλανα λεει πως εχει φυγει εδω και πολυ καιρο. Απο κει και περα για αυτο που λες για το καλο και κακο συμφωνω διαφωνωντας Σαφως και δεν ξερουμε πως ο Jacob ειναι ο καλος στα σιγουρα αλλα πιστευω πως δεν εχουμε να κανουμε με 2 absolutes κατ'αναγκη. Τι εννοω; Οτι η κυρια διαφορα τους ειναι ο τελικος σκοπος τους, απο κει και περα η μεθοδολογια τους δεν ειναι και τοσο αγνη. Αν το καλοσκεφτεις και οι 2 εχουν κανει εγκληματα. Αλλωστε το να εχουμε 2 absolutes μου κανει πολυ αντι-λοστ αν με εννοεις. Αρκετα υπεραπλουστευμενο. Σαφως και εχουμε να κανουμε "2 players, 1 white and 1 black" και δεν ξερουμε ακομα ποιος ειναι ποιος(μοναδικο hint το χρωμα μπλουζας που φορουσαν στην αρχη του επεισοδιου αλλα μπορει να ειναι και mislead)αλλα δεν πιστευω οτι θα εχουμε το απολυτο καλο και το απολυτο κακο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 συγκλονιστικό! ...not
soturin Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Το σίγουρο πάντως είναι ότι είναι ομορφάντρας, σύμφωνα με την αδερφή μου και την κοπέλα μου, πράγμα που πιστεύω ότι θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα εξέλιξη του Lost. επίσης είναι ο άντρας της ρίτας στο dexter
Land_Of_Banania Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 επίσης είναι ο άντρας της ρίτας στο dexter Όντως. Κι όταν τον είδα να κάνει τον jacob λέω "όπα, μεγάλο ρόλο του δώσανε εδώ!". Και μετά από λίγο τον καθαρίσανε πάλι. :lol:
red7genius Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Κατι για το αγαλμα που μου ηρθε flash... Θυμαστε που το ειχαν δει απο μια βαρκα(δεν θυμαμαι ακριβως ποιος, εκαναν τον γυρω του νησιου) και ειπαν χαρακτηριστικα "Εχει 4 δαχτυλα..."...
nikosBruin Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Απο κει και περα για αυτο που λες για το καλο και κακο συμφωνω διαφωνωντας Πάντως επειδή πρόκειται για το Λοστ, υπάρχει και άλλη πιθανότητα: Ο ένας είναι καλός και ο άλλος κακός. Για ένα δεκάλεπτο. Μετά, ξαφνικά αλλά χωρίς αιτία, αλλάζουν και γίνονται με τυχαίο τρόπο καλοί ή κακοί ή αδιάφοροι! Και στο επόμενο επεισόδιο πάλι από την αρχή.
giorgos marta Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 εγω νομιζω οτι ο φιλακισμενος στην καλιβα δεν ηταν ο τσεικοπ αλλα ο κωστας (που τον φυλακισε ο τσεικοπ για να προστατευτει )που ζητουσε βοηθια απο τον λοκ οπως και εγινε και οταν πιγε στην ιλανα παλι ζιτισε βοηθια αλλα αλλα δεν ηταν ο τσεικοπ αλλα ο κωστας (ο τσεικοπ φωραει παντα ασπρα ενω ο κωστας παντα μαυρα πχ στην μωρφη του κριστιαν του γιαμι και του λοκ οταν ξαναγυρισε στο νιση ) επισεις οτον φτανει η ιλανα στο ποδι του αγαλματος ρωταει το ριτσαρτ να απαντιση στο συνθιμα που σιμενη οτι δεν τον ξερει και αν παρουμε οτι ο ριτσαρτ ειναι το δεξι χερι του τσεικοπ η ιλανα πρεπει να ειναι του κωστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.