DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Να πω την αληθεια οχι, διοτι δε γνωριζω καθολου πως "δουλευει" ο στρατος, τι επιτρεπει και τι οχι. Δηλαδη αντε και υπαρχει η "λυση του προτζεκτορα", το επεισοδιο πως το κατεβαζεις εκει μεσα? Αλλα για να το λες, φανταζομαι κατι θα ξερεις παραπανω.Δωσε κουραγιο, δωσε Δυστυχώς αστειευόμουνα...αν και έχουν περάσει 7 χρόνια από τότε που ήμουν φαντάρος, δε νομίζω να είναι ακόμα έτοιμοι για μια τέτοια υπέρβαση.... ΣΚέχου το θετικά, είναι πολύ καλύτερα να τα βλέπεις μαζεμένα τα επεισόδια στις άδειες σου παρά ένα ένα την εβδομάδα... Καμμιά ιδέα κανεις γιατί η Σαν δε γύρισε στο 1977 μαζί με τους άλλους?
sheik Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Αρχικα να ξεκαθαρισω πως αν κατι με χαλασε πολυ στη 5η σαιζον ηταν το " πρεπει να αναπαραστησετε οσο πιο πιστα μπορειτε τις συνθηκες της 1ης πτησης για να επιστρεψετε". Ηταν εντελως lame και αχρειαστο οπως εχω ξαναπει. Ωστοσο, αυτος ηταν ο λογος που αλλοι γυρισαν στο 77 και αλλοι οχι. Η Ελοιζ ειχε πει οτι αν δεν το κανουν καλα, το αποτελεσμα θα ειναι απροβλεπτο.Αυτο ακριβως εγινε...οι συνθηκες δεν ηταν ιδιες, το αποτελεσμα ηταν καθαρη τυχη. Αν δεν κανω λαθος,εχει επιβεβαιωθει και απο τους lindelof-cuse σε προσφατη συνεντευξη..
antreas18 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Όχι, πουθενά δεν αναφέρθηκε, απλά έτσι μού κατσε...... Εμένα μού 'χει κολλήσει ότι έχουν τις ίδιες δυνάμεις, αλλά με αντίθετη φορά, ώστε να υπάρχει ισορροπία. Ο ένας καλός, ο άλλος κακός, φωτεινός-σκοτεινός κτλ. Και, δεν ξέρω, νομίζω ότι και ο καπνός είναι αυτοί οι ίδιοι και όχι ένα ξεχωριστό πρόσωπο. Έχουμε δει τον καπνό να μην πειράζει τα θύματά του (Λοκ, Έκο, Τσάρλι), αλλά και να τους σκοτώνει (Έκο, στρατιώτες και λοιποί). Νομίζω ότι ΔΕΝ ήταν ο ίδιος καπνός κάθε φορά. Ήταν άλλοτε ο Τζέικομπ, και άλλοτε ο Κώστας. Χμμμ? Σωστή παρατήρηση...είχα ξεχάσει ότι ο καπνός σκότωσε και τους "κακούς" στρατιώτες...περιπλέκει λίγο τα πράματα...ίσως να το έκανε για να προστατέψει τον Ben που αποτελούσε απαράιτητο κομμάτι του σχεδίου του να σκοτώσει τον Jacob... Με βαση αυτα που μας εχουν δειξει δεν στεκει τπτ απτα παραπανω.Ο Τζεικομπ δεν παρεμβαλεται σε αυτα που αποφασιζουν οι ανθρωποι κλπ.Ειναι σαν υπηρετης της ελευθερης βουλησης.Αρα το "σημασια εχει τι καπνο φουμαρεις" μαλλον παει περιπατο.
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Ο Τζεικομπ δεν παρεμβάλλεται σε αυτά που αποφασίζουν οι άνθρωποι κλπ.Είναι σαν υπηρέτης της ελεύθερης βούλησης.Άρα το "σημασία έχει τι καπνό φουμαρεις" μάλλον πάει περίπατο. Δεν παρεμβάλλεται, αλλά μάλλον έχει "αναστήσει" τον Locke που έπεσε από τον 8ο (και έμεινε παράλυτος), και τον μικρό Ben -αφαιρώντας κάποιες αναμνήσεις του, γλίτωσε τον Sayid από βέβαιο θάνατο και τον υπέβαλλε στο να δει το θάνατο της γυναίκας του από το παλαβό ΙΧ που λυμαίνεται σειρές και ταινίες. Και μετά είναι και το όλο θέμα με τις "προσκλήσεις" του. Ελεύθερη βούληση με κάποια μικρά ή μεγάλα σπρωξίματα... θα ήθελα πάντως να δω κάποια θεωρία που δεν θα έχει θεούς, δαίμονες ή ημίθεους και μυθικά τέρατα μέσα. Ή τουλάχιστο όχι στην πλήρη δοσολογία που υποψιαζόμαστε τώρα. Ίσως σκόπιμα έχουν στρέψει την προσοχή μας σε κάτι τέτοιο.
ocelotgr Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 το παλαβό ΙΧ που λυμαίνεται σειρές και ταινίες. :lol: OFF topic: Κανα substitute για τον καιρο που ερχεται εχουμε?? Prison break τελος, house τελος, heroes τελος, κ τωρα τι? Οχι τπτ αλλο, δεν θελω να παρω κ πτυχιο απο τωρα, πρεπει να μπω στρατο πρωτα...
dekulinkgr Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 :lol: OFF topic: Κανα substitute για τον καιρο που ερχεται εχουμε?? Prison break τελος, house τελος, heroes τελος, κ τωρα τι? Οχι τπτ αλλο, δεν θελω να παρω κ πτυχιο απο τωρα, πρεπει να μπω στρατο πρωτα... ξεκινα supernatural,τρομερη σειρα
aldon Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 :lol: OFF topic: Κανα substitute για τον καιρο που ερχεται εχουμε?? Prison break τελος, house τελος, heroes τελος, κ τωρα τι? Οχι τπτ αλλο, δεν θελω να παρω κ πτυχιο απο τωρα, πρεπει να μπω στρατο πρωτα... και το fringe! ξεκίνα το! ανερχόμενο
georgepetrou Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 \start OFF topic Κανα substitute για τον καιρο που ερχεται εχουμε?? Prison break τελος, house τελος, heroes τελος, κ τωρα τι? Οχι τπτ αλλο, δεν θελω να παρω κ πτυχιο απο τωρα, πρεπει να μπω στρατο πρωτα... Και από τις παλιές σειρές, δοκίμασε το The Wire... \end OFF topic
leepap Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Καλησπέρα , θα ήθελα και εγώ να μοιραστώ κάποιες σκέψεις αναφορικά με την καλύτερη σειρά όλων των εποχών : Στο τελευταίο επεισόδιο γίνεται σαφές ότι πάνω στο "νησί" προυπάρχουν δύο οντότητες : ο Τζεηκομπ και ο Άλλος. Ο καθένας έχει διαφορετική φιλοσοφία σχετικά με την εξέλιξη της συμπεριφοράς και τελικά με την ίδια την ανθρώπινη φύση. Ο Αλλος πιστεύει ότι η ανθρώπινη ύπαρξη ακολουθεί έναν κύκλο που καταλήγει στην αυτοκαταστροφή και αλληλοεξόντωση. Αντίθετα ο Τζέηκομπ πιστεύει ότι αυτός ο κανόνας μπορεί να αλλάξει, ότι σίγουρα κάπου θα υπάρχει μια φωτεινή εξαίρεση. Γίνεται επίσης ξεκάθαρο ότι και οι δύο έχουν διαφορετικούς πρωταρχικούς σκοπούς. Ο Τζέηκομπ έχει σκοπό να αποδείξει στον Αλλο ότι έχει αυτός δίκιο και άδικο ο Άλλος, γι' αυτο και καλεί συνεχώς και με διάφορους τρόπους ανθρώπους στο "νησί".Γι' αυτό καιεπεμβαίνει κατάφορα στις ζωές τους εξαναγκάζοντάς τους στην ουσία να προχωρήσουν στην υλοποιηση του σχεδίου του.Αυτός είναι που επενέβη στη ζωή της Κεητ, του Τζακ ,του Σωγιερ, του Σαγιντ, του Χερλι, της Ιλανα και φυσικά του Λοκ τον οποίο και ανεστησε (για ποιο λόγο άραγε? ) όταν αυτος πήδηξε από το παράθυρο. Αυτός είναι που πείθει τον Μπεν να τον σκοτώσει, αν και έχει προηγηθεί λίγη προεργασία από τον ψευτο-Λοκ. Ο Άλλος αντίθετα δεν έχει πρωταρχικό σκοπό να αποδείξει ότι η δική του θεωρία είναι αυτή που ισχύει, γιατί αυτό είναι δεδομένο ( μέχρι τη στιγμή που μιλάνε με τον Τζέηκομπ ισχύει η "διαφθορά και η αλληλοεξόντωση" ). Οπότε κατά την γνώμη μου δεν χρειάζεται να επεμβαίνει στις ζωές των ανθρώπων και να τους αφαιρεί την ελευθερία της βούλησής τους, αφού αυτή η ελευθερία είναι που τους οδηγεί στη διαφθορά και αλληλοεξόντωση.Πρωταρχικός του σκοπός, και αυτό πιστεύω είναι ξεκάθαρο,είναι ο θάνατος του Τζέηκομπ. Επομένως σύμφωνα με τη δική μου άποψη αυτό που λέει ο Λιπίδης κάποια στιγμή " ότι από την εμπειρία του όσοι διατείνονται ότι είναι οι καλοί στην πραγματικότητα είναι οι κακοί " έχει αρκετά μεγάλη βάση στο σήριαλ.
soturin Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 μια διαφωνία μόνο, όταν πέφτει ο λοκ από το παράθυρο και του μιλάει ο jacob, μου πέρασε και μένα η σκέψη "του ξανάδωσε ζωή" αλλά πιστεύω είναι too much, μπορεί απλά να είχα χάσει αισθήσεις και με το άγγιγμα να συνήλθε
GCMH Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Hint Το άγαλμα δεν μου φέρνει και τόσο στον θεό Set αλλά στον Sobek.
antreas18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Σωστος!το κεφαλι ειναι κροκοδειλου σιγουρα που μας δειχνει στη σειρα ;-)
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Εμένα πιο λογικό μου φαίνεται να είναι η Tawaret. Προστάτης της γονιμότητας, από τη στιγμή που έχει καταστραφεί συνδέεται άμεσα με το πρόβλημα των γυναικών που πεθαίνουν όταν μείνουν έγκυες. Δε ξέρω τι λέτε κι εσείς, εγώ είμαι υποστηρικτής αυτής τη θεωρίας... http://www.ancientegypt.co.uk/gods/explore/tawaret.html http://www.theoriesonlost.com/2009/04/the-statue-tawaret-this-is-the-theory-of-doninhu/ http://lost.cubit.net/archives/2009/05/5x16-the-statue-finally-settle.php
Finn Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δυστυχώς αστειευόμουνα...αν και έχουν περάσει 7 χρόνια από τότε που ήμουν φαντάρος, δε νομίζω να είναι ακόμα έτοιμοι για μια τέτοια υπέρβαση....ΣΚέχου το θετικά, είναι πολύ καλύτερα να τα βλέπεις μαζεμένα τα επεισόδια στις άδειες σου παρά ένα ένα την εβδομάδα... Καμμιά ιδέα κανεις γιατί η Σαν δε γύρισε στο 1977 μαζί με τους άλλους? Όταν ήμουν στρατό δούλευα το νετ καφέ στο ΚΨΜ το οποίο ήταν και εφοδιασμένο με δυο 32αρες hd ready.Εξοδούχος Διδυμότειχο κατέβαζα σειρες και διοργάνωνα hd προβολές
GCMH Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Εμένα πιο λογικό μου φαίνεται να είναι η Tawaret. Προστάτης της γονιμότητας, από τη στιγμή που έχει καταστραφεί συνδέεται άμεσα με το πρόβλημα των γυναικών που πεθαίνουν όταν μείνουν έγκυες.Δε ξέρω τι λέτε κι εσείς, εγώ είμαι υποστηρικτής αυτής τη θεωρίας... Σωστός, τέρμα, κλείδωσε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.