aldon Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 θα τελειώσει το lost και θα μείνουν αναπάντητα άπειρα ερωτήματα.... πότε θα καταφέρουν να λύσουν τόσες πολλές απορίες μέσα σε 15-16 επεισόδια;;;
KaizerSoze Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Παρατηρησαμε ολοι υποθετω οτι στην αφισα κοιτανε ολοι μπροστα πλην Λοκ που εχει γυρισμενει πλατη?
Cue Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Κάντο και ένα post γιατί ψαχνόμαστε! "A new Lost Season 6 promo poster has been seen at Comic-Con 2009! This poster includes all of the main characters from the show (both dead and alive). In the center is John Locke (or Flocke, Mr. X, Esau, Jacob's nemesis, etc.) with his back facing us. I almost passed out when I saw this promo poster; the excitement for Season 6 is killing me!! All of the main characters appearing on the promo for Season 6 could be seen as major foreshadowing for what we will see this upcoming season. This is an awesome, amazing promo poster, and has gotten me more excited about the upcoming season than ever. Share your thoughts and comments on this new promo!!". Source: Lostpedia
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Καιρός ήταν να δούμε και κανένα promo της προκοπής για την 6η season. Πιθανότατα είναι παραγωγή/πρωτοβουλία του ισπανικού καναλιού. Οι σκηνές είναι παλιές και απλά έχουν χρησιμοποιήσει κάποια τεχνική σύνθεσης εικόνας για να εμφανίζουν τη σκακιέρα. Αλλά η ιδέα ήταν πολύ καλή και το αποτέλεσμα καλύτερο από οποιοδήποτε promo του ABC (που έχω δει anyway).
KaizerSoze Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Eχω 2 ερωτησουλες γενικες 1. Εχουμε δωσει πολυ σημασια στο πως ο Τζεικομπ αγγιζει τους ηρωες. Τον Κωστα τον εχουμε δει να αγγιζει κανενα?Ρωταω γιατι μου εκατσε η φαση που ο Κωστας/Δρ.Σεπαρντ εεκει που επεσε ο Λοκ στο πηγαδι δεν τον βοηθησε, του ειπε δεν μπορω, σαν να φοβοταν μην τον αγγιξει 2. Ο Γουιντμορ να υποθεσουμε με την πλευρα Κωστα?Κατι λεει για πολεμο που θα ξεσπασει,νομιζα οτι ηταν Γουιντμορ-Μπεν αλλα αν ειναι Τζεικομπ-Κωστας και ο Μπεν ειναι με τον Τζεικομπ(αφου δειχνει να μην ξερει για τον Κωστα/Λοκ) ο Γουιντμορ ειναι με τον Κωστα? ΥΓ. Εχω πει αρκετες φορες ποσο πιο cool ηταν με το Γουινμορ-Μπεν αντι για το Τζεικομπ-Κωστας ή οχι?
konnak Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Χμμ, ίσως να ήταν πιο cool αν δεν τον λέγαμε συνέχεια Κώστα .
tzotzo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Χμμ, ίσως να ήταν πιο cool αν δεν τον λέγαμε συνέχεια Κώστα . Αδερφε σου χρωσταω εναν καφε...
Sellers Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Χμμ, ίσως να ήταν πιο cool αν δεν τον λέγαμε συνέχεια Κώστα . Δεν φτάνει που έχεις να εμφανιστείς τόσο καιρό, θες να εξαφανίσεις και την ευρεσιτεχνία μου...
Members gsarig Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Αν και πάει πολύς καιρός από τότε που τα είδα, θα κάνω μια απόπειρα με κάθε επιφύλαξη: ο Τζέικομπ όταν εμφανίστηκε στους δικούς μας είχε την δική του μορφή - είχε δηλαδή σάρκα και οστά. Ο Κώστας εμφανιζόταν μόνο ως φάντασμα και μόνο στο τέλος πήρε τη μορφή (σάρκα και οστά) του Λοκ. Λέω δηλαδή μήπως οι προηγούμενες εμφανίσεις του δεν ήταν ως ανθρώπου, αλλά ως φαντάσματος και ότι μόνο μέσω του Λοκ απέκτησε πραγματικό σώμα (γι' αυτό, δηλαδή, απέφευγε τις επαφές). edit: εγώ πάλι αυτό το "Κώστας" το θεωρώ πολύ πετυχημένο τα συγχαρητήριά μου στο νονό! (ίσως βέβαια θα ήταν ακόμα πιο cool αν τον λεγαμε "Costas" καλύτερα)
konnak Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 lol, Sellers, είσαι και περήφανος τρομάρα σου . Από 'δω και πέρα θα είμαι και πάλι τακτικός, έκανα το χρέος μου απέναντι στη μαμά πατρίδα.
Sellers Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 lol, Sellers, είσαι και περήφανος τρομάρα σου . Από 'δω και πέρα θα είμαι και πάλι τακτικός, έκανα το χρέος μου απέναντι στη μαμά πατρίδα. Άντε τέτοια λέγε με και χαίρομαι. Βγάλε και το στρατιωτικό καπέλο απο τον Κάρευ. edit: εγώ πάλι αυτό το "Κώστας" το θεωρώ πολύ πετυχημένο τα συγχαρητήριά μου στο νονό! (ίσως βέβαια θα ήταν ακόμα πιο cool αν τον λεγαμε "Costas" καλύτερα) Φαίνεται ο άνθρωπος που αξίζει...
konnak Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Άντε τέτοια λέγε με και χαίρομαι. Βγάλε και το στρατιωτικό καπέλο απο τον Κάρευ. lol... It's a helmet, dude.
Members gsarig Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει πάει ακόμα φαντάρος (the island didn't want it to happen) το κρατάει για μετά το τέλος του lost, μη χάσει κανένα επεισόδιο λόγω σκοπιάς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.