Προς το περιεχόμενο

Θεωρίες/Απόψεις για την 6η(final) season του Lost (Προσοχή!! spoilers έως ΚΑΙ 5η)

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Kaiser, μεταξυ μας, μη περιμενεις κατι σουπερ ντουπερ αποκαλυπτικο.

Ο λογος ειναι ο εξης:

Εμεις ξερουμε ηδη οτι θα γινει ενα ειδος reset, οι (πολλοι) περισσοτεροι ομως που δεν ειναι τοσο καμμενοι με spoilers κλπ δεν εχουν ιδεα, οποτε ενα reset θα τους ερθει κατακουτελα, τη στιγμη που αν δειξει καμια σκηνη στο trailer θα το ψιλιαστουν ολοι

sad but true...

• Απαντ. 549
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ερωτηση...

Ο Κωστας και ο Ιακωβος δεν μπορουν να σκοτωσουν ο ενας τον αλλο

Ο Μπεν και ο Γουιντμορ δεν μπορουν να σκοτωσουν ο ενας τον αλλο

see a pattern?

Δημοσ.
Ο Μπεν και ο Γουιντμορ δεν μπορουν να σκοτωσουν ο ενας τον αλλο...

Αν δεν κάνω λάθος αυτό ήταν μια συμφωνία που κλείσαν αυτοί οι 2 μεταξύ τους, όπως έκαναν και με τα παιδιά τους. Ενώ το άλλο δίδυμο φαίνεται ότι και καλά το σύμπαν δεν μπορεί να τους αφήσει να σκοτώσει ο ένας τον άλλον...

Πιστεύω ότι αν μέσα απο την ιστορία του Λοστ μπορέσουμε και βρούμε ποιο ακριβώς ήταν αυτό το ''παραθυράκι'' το οποίο έκανε δυνατό τον θάνατο του Τζεικομπά απο τον Κώστα θα λύσουμε πολλά πράγματα. Και όχι δεν πιστεύω πως ήταν αυτό που έκανε ο Ντέσμοντας με το κουμπί. Κάποια άλλη μαγκιά θα είναι...

Δημοσ.

Γιουρι Γκελερ αν με ακους...κανε να ερθει ο Γεναρης.

Γεναρης...Γεναρης...Γεναρης...ΔΟΥΛΕΨΕ

Γεναρης...Γεναρης...Γεναρης...ΔΟΥΛΕΨΕ

Τελειωνε καριολη χρονε, τελειωνε, αι σιχτιρ, ΤΩΡΑ, Λοστ. Τωρα!ΑΝΤΕ!!!!

:lol::lol::lol:

Επειδή ουτε και γω αντέχω, εχω ξεκόψει εντελώς με το λοστ, μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου! Ουτε την επανάληψη άντεξα να την κάνω ολόκληρη, ούτε εδω μπαίνω καν! Γιατί μετά μετρώ τις μέρες σαν πρεζάκι!!!

:lol:

Δημοσ.
Αν δεν κάνω λάθος αυτό ήταν μια συμφωνία που κλείσαν αυτοί οι 2 μεταξύ τους, όπως έκαναν και με τα παιδιά τους. Ενώ το άλλο δίδυμο φαίνεται ότι και καλά το σύμπαν δεν μπορεί να τους αφήσει να σκοτώσει ο ένας τον άλλον...

To θυμασαι αυτο ή το υποθετεις?(θελω να πω, μεχρι εκει που εχω φτασει δεν εχω δει κατι τετοιο)

Δημοσ.
Το "παραθυρακι" του Κωστα, ηταν ο Λοκ

Ναι αλλά γιατί? Μήπως ο Κώστας μπορεί να πάρει μορφές μόνο πεθαμένων? Όπως ο Jacob μπορεί να επηρεάσει τις ζωές των ζωντανών? Έχω άλλα 500 μήπως αλλά μπορεί να ακουστούν πολύ υπερβολικά :P.

Αυτό που θυμάμαι είναι ότι του είπε πως δε φαντάζεται τι πέρασε για να το καταφέρει αυτό (όταν τον σκότωσε). Άρα ήταν κάτι που έγινε μετά από μια σειρά γεγονότων (προφανώς όσων έχουμε δει μέχρι τώρα). Το θέμα με τον Λοκ είναι ότι είναι ο μόνος πεθαμένος που πήγε στο νησί (δεν πέθανε εκεί).

• Members
Δημοσ.

Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί σε παλιότερο post (είναι και πολλά τα άτιμα :P), αλλά μήπως αυτός ήταν τελικά ο ρόλος του καπνού; Να, εντοπίσει, δηλαδή, μέσω αυτού ο Κώστας ποιος ήταν ο κατάλληλος να αποτελέσει το "παραθυράκι".

Δημοσ.
Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί σε παλιότερο post (είναι και πολλά τα άτιμα :P), αλλά μήπως αυτός ήταν τελικά ο ρόλος του καπνού; Να, εντοπίσει, δηλαδή, μέσω αυτού ο Κώστας ποιος ήταν ο κατάλληλος να αποτελέσει το "παραθυράκι".

copy-paste απο το ποστ μου στο τοπικ της Ανασκοπησης:

Καποιες σκεψεις που μπορει να κανει κανεις ειναι οι εξης: Εαν ο Κωστας ειναι οντως ο καπνος , ψαχνωντας το παραθυρακι του, εστρεψε την προσοχη του σε 2 ανθρωπους.Λοκ και Εκο.Και οι 2 ηταν αυτοι με την μεγαλυτερη πιστη στο νησι, ενα αισθημα μοιρας/πεπρωμενου και γενικως πιστευαν και οι 2 πως για καποιο ανωτερο λογο βρισκονται εκει.Τετοια ατομα -ευαλωτα- εψαχνε ο Κωστας για να εκμεταλλευτει.Στη συνεχεια ο Εκο ΔΕΝ μετανοει μπροστα στο καπνο, δειχνει πυγμη και διαθεση για επιβιωση, κατι που δεν ευχαριστει τον καπνο και τον σκοτωνει.

Λιγο προσοχη εδω τωρα: Ο Εκο πριν ξεψυχησει λεει στον Λοκ "you are next" κατι που ο Λοκ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ κατα την γνωμη μου μεταφραζει στους αλλους σαν "we are next"(επειδη το you ειναι και ενικος και πληθυντικος). Πιστευω αναφεροταν στον Λοκ μοναχα, οτι ειναι ο επομενος στην σειρα που ο Κωστας θα προσπαθησει να εκμεταλλευτει.Κι αν θες να το παμε παραπερα , ειναι ο επομενος "υποψηφιος" ή αλλιως candidate, οπως ειπε η Ιλανα οτι ΙΣΩΣ να ειναι και ο Λυπιδης.Δε ξερω, ισως συνδεονται καπως αυτα, σκεψεις κανω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Άντε σιγά σιγά να μπαίνουμε σε ρυθμούς season finale.:-)

ABC ANNOUNCES THE PREMIERE OF THE SIXTH AND FINAL SEASON OF “LOST,” WITH A SPECIAL ALL-NIGHT EVENT ON TUESDAY, FEBRUARY 2

ABC announces the premiere of the sixth and final season of “Lost,” with a special all-night event on Tuesday, February 2. A recap special will kick

off the night from 8:00-9:00 p.m., ET, followed by the much anticipated two-hour premiere from 9:00-11:00 p.m.

The series will then air in its regular time period – Tuesday nights from 9:00-10:00 p.m., ET – beginning the following week, on February 9.

“Lost” stars Naveen Andrews as Sayid, Nestor Carbonell as Richard Alpert, Emilie de Ravin as Claire, Michael Emerson as Ben, Jeff Fahey as Frank

Lapidus, Matthew Fox as Jack, Jorge Garcia as Hurley, Josh Holloway as Sawyer, Daniel Dae Kim as Jin, Yunjin Kim as Sun, Ken Leung as Miles,

Evangeline Lilly as Kate, Terry O’Quinn as Locke and Zuleikha Robinson as Ilana.

“Lost” was created by Jeffrey Lieber and J.J. Abrams & Damon Lindelof. Abrams, Lindelof, Bryan Burk, Jack Bender, Edward Kitsis, Adam Horowitz, Jean Higgins and Carlton Cuse serve as executive producers. “Lost.” which is filmed entirely on location in Hawaii and premiered on September 22,2004, is from ABC Studios.

Δημοσ.

Παραθέτω τους μέχρι τώρα τίτλους που έχουν διαρρεύσει έως και σήμερα από τη σεζόν 6.

Για τους κεντρικούς χαρακτήρες που έχω με ερωτηματικό δεν είναι κάτι επιβεβαιωμένο αλλά απλά υποθέσεις. Για δείτε λίγο το επεισόδιο 9 και πείτε μου...μπορείτε να περιμένετε κι αλλο??? Εγώ προσωπικά όχι.

a/a Title

1/2 LAX (Various)

3 What Kate Does (Kate)

4 The Substitute (Locke)

5 Lighthouse (Jack)

6 SunDown (Jin, Sun?)

7 Dr.Linus (Ben)

8 Recon (Sawyer?)

9 Ab Aeterno (Richard?!!!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...