sheik Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Με κλειστα ματια το 2ο , μπαλωμα του σεναριου με καποιο τροπο.Ασε που δοκιμαζεις και την εφευρετικοτητα των σεναριογραφων. Καλυτερα τρυπες και μπαλωματα, παρα αλλαγη ηθοποιου.Μετα παμε σε Λαμψη territories, που με τρομαζουν...
dismemberer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ακριβως, εγω δε ξερω τι θα διαλεγα. Και αυτο γιατι το λοστ ειναι σειρα 6 χρονων, ο κοσμος εχει ταυτιστει με τους συγκεκριμενους
frenzy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ δεν θα άντεχα μετά το τέλος της σειράς να αναρωτιέμαι "κι αν δεν είχε φύγει ο τάδε και δεν αναγκάζονταν να τον φάνε πως θα τελείωνε;". Ρε λες να βαρέθηκε κι ο Jacob τη Χαβάη;
KaizerSoze Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Mπορει στην Λιμπι να ειπανε οτι θα ειχε σκηνη που θα καθοταν στον φουσκα και εφυγε κολυμπωντας
frenzy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Mπορει στην Λιμπι να ειπανε οτι θα ειχε σκηνη που θα καθοταν στον φουσκα και εφυγε κολυμπωντας :lol::lol::lol:
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως, γενικά την είχαν ψιλοχεσμένη στη σειρά. Ούτε καν τίποτα τελευταία σημαντικά λόγια δεν τις έδωσαν. Νομίζω είπε "Michael" (που την πυροβόλησε) και κανείς δεν κατάλαβε τι είπε. Αν θυμάμαι σωστά, και ο Eco αποχώρησε νωρίτερα από όσο υπολόγιζαν. Επίσης, ο Jack δεν πέθανε στην πρώτη season ή πολύ νωρίς όπως ήταν το αρχικό πλάνο. Παρομοίως και ο Ben δεν προοριζόταν να γίνει τόσο κεντρικός χαρακτήρας, κάτι που εξηγεί κατά τη γνώμη μου και το όλο σκηνικό "ο Ben λέει πάντα ψέμματα". Εγώ πάλι έχω απορία για πρόσωπα που τα είδαμε, δείχνανε σημαντικά και μετά εξαφανίζονται. Πχ η δικαστής των Others, ο "our you" των Dharma.
sheik Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικα η Λιμπυ επαιξε και στη 4η σαιζον , οταν την ειδε καναδυο φορες σε οραμα ο "I want my son back....Waaaaaaaaaaaaaaahahalt!" Οσο για τον Μπεν, αληθευει αυτο, ειδα μια χθεσινη-προχθεσινη συνεντευξη για τα BAFTA Awards και ειπαν οτι οταν εκαναν το casting, εψαχναν εναν creepy τυπο που θα πιαστει στο διχτυ με προοπτικη να αποδειχθει οτι ειναι ο leader των Αλλων.Αν δεν τους ταιριαζε, θα ηταν απλα ενας οποισδηποτε Αλλος και ο leader θα εμφανιζοταν μετα. Ετσι καλεσαν τον Emerson και του ειπαν οτι θα παιξει σε 3 επεισοδια, ειδαν οτι τους εκανε, οποτε τον εκαναν regular. H δικαστης των Others σκοτωθηκε -επισημα αν και off-camera- στο φιναλε της 3ης σαιζον, στις εκρηξεις των σκηνων. Μαλλον προκειται για αλλη μια περιπτωση "μπα, δε θελω να παιξω αλλο" ενω απο τα οσα βλεπαμε σιγουρα θα ηταν τουλαχιστον recurring χαρακτηρας.
leepap Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μήπως μετά την εκρηξη της βόμβας οι losties πάθουν αυτό που έπαθε ο Ντεσμοντ όταν γύρισε το κλειδί ? Πάντως του Ντεσμοντ δεν ήταν απόλυτο reset, καθως αρχισε να θυμάται σιγά σιγά πράγματα από το νησί μέχρι την τελική επιστροφή του.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μήπως μετά την εκρηξη της βόμβας οι losties πάθουν αυτό που έπαθε ο Ντεσμοντ όταν γύρισε το κλειδί ? Νομιζω αυτο το εχουμε συζητησει, οτι ηταν σαν Mini time travel στο μελλον. Δεν νομιζω οτι εσκασε βομβα, μαλλον το ΜΠ τραβηξε πραγμα πανω του απλα οσοι ηταν μεσα μεταφερθηκαν σε αλλη στιγμη Πάντως του Ντεσμοντ δεν ήταν απόλυτο reset, καθως αρχισε να θυμάται σιγά σιγά πράγματα από το νησί μέχρι την τελική επιστροφή του. Δεν ειπαμε οτι εκανε reset.
leepap Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Νομιζω αυτο το εχουμε συζητησει, οτι ηταν σαν Mini time travel στο μελλον. Δεν νομιζω οτι εσκασε βομβα, μαλλον το ΜΠ τραβηξε πραγμα πανω του απλα οσοι ηταν μεσα μεταφερθηκαν σε αλλη στιγμη Δεν ειπαμε οτι εκανε reset. Μαλλον εγω δεν το εξεφρασα καλά. Πιστεύω δηλαδή ότι ούτε οι losties θα παθουν μόνιμο reset αλλά θα έχουμε μια περιπτωση ακριβώς οπως του Ντέσμοντ.
sheik Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Mακαρι ρε συ γιατι αν δουμε μονιμο reset στην 6η θα ξενερωσω.Εκτος βεβαια κι αν το κανουν με σουπερ ουαου τροπο....θα δουμε
tzotzo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 δεν ξερω αν παιζει ρολο στην πορεια της συζητησης ΣΑΣ(δεν εχω καταλαβει χριστο),αλλα την ωρα που ο "αδερφος" παππας του Ντεσμοντ την ωρα που τον διωχνει απο την κρασομονη τους εχει μια φωτογραφια ο παππας με την Ελοιζ? Αν σας λεει κατι πειτε το και εμενα.Μην παει τσαμπα η παρατηρηση
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 δεν ξερω αν παιζει ρολο στην πορεια της συζητησης ΣΑΣ(δεν εχω καταλαβει χριστο),αλλα την ωρα που ο "αδερφος" παππας του Ντεσμοντ την ωρα που τον διωχνει απο την κρασομονη τους εχει μια φωτογραφια ο παππας με την Ελοιζ?Αν σας λεει κατι πειτε το και εμενα.Μην παει τσαμπα η παρατηρηση Καμιά "δωρεά" θα έκανε, που θα συνοδευόταν από οδηγίες για το πως θα φερθούν στον Desmond. (υποθέτω)
sheik Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Σκεφτηκα κατι αλλο. Η Ελοιζ τα ηξερε ολα αυτα για τον Ντεσμοντ, οπως ηξερε οτι θα σκοτωσει και τον γιο της oχι επειδη εκανε ξερω γω time travel,αλλα επειδη εχει στην κατοχη της το ημερολογιο του Ντανιελ.Εκει μεσα γραφει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Απο το οτι ο Ντεσμοντ πατουσε το κουμπι και δεν το πατησε ωσπου επεσε ενα αεροπλανο, μεχρι οτι ο Ντες ειναι η σταθερα του κλπ κλπ κλπ. Γι'αυτο κι αυτη, αφιερωσε τον εαυτο της στο να μπουν ολοι στο "σωστο" μονοπατι, θυσιαζοντας βεβαια τον γιο της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.