Προς το περιεχόμενο

Θεωρίες/Απόψεις για την 6η(final) season του Lost (Προσοχή!! spoilers έως ΚΑΙ 5η)

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
όντως respect, αλλά κρίμα δεν είναι τέτοια γκόμενα να μην έχει ίχνος γούστου; :P

Ναι οντως ''αταιριαστο'' ζευγαρι, αλλα δεν μπορει κατι θα του εχει βρει :P

• Απαντ. 549
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μας δουλευουν... η πλοκη και το σεναριο εχει καταντησει "τολμη και γοητεια" .. πιστευω οτι και οι συγγραφεις οι ιδιοι δεν ξερουν πια τι προκειται να γινει... και τι εχει ηδη συμβει.. χαμος.. μπερδεμα.. αποριες.. ερωτησεις.. κανενα νοημα..

Δημοσ.

Συμφωνα με τους παραγωγους τα ειχαν σκεφτει ολα οσα βλεπουμε απο την αρχη και θα εχει καταληξη που θα ωγαζει κανονικα νοημα

Εγω προσωπικα τους εμπιστευομαι απολυτα, δεν εχω ξενερωσει με την σειρα , εχω ξενερωσει ομως απιστευτα με την αναμονη μεχρι να ξεκινησει ο 6ος κυκλος :P

Δημοσ.

Αφου φτασαμε σε σημειο να μπερδευουμε τις "πραγματικες" ζωες τους Lost,με την δικη μας ζητω που καηκαμε.

Ερωτηση αφου ηταν να τους πεθανουν,γιατι μας τους εδειξαν απο την αρχη?

Αφου ολα οτι γινονται και καλα εχουν σχεση μεταξυ τους

Δημοσ.

κατι αλλο λιγο ασχετο....μηπως ειναι συμαντικο προσωπο της ιστοριας και η μητερα της κλερ.....αφου σωθηκε εκ θαυματος οπως και η μαυρουλα και ο λοκ....λετε να παιζει τιποτα συμαντικο με αυτη η απλα βολευε τους σεναριογραφους να την κανοθν καλα η μηπως ειναι νεκρη και αυτη που βλεπουμε ειναι ο τζεικομπ η ο κωστας μιας και η ιδια η κλερ ειχε πει πως η μητερα της ειχε παιθανει

Δημοσ.

τελος παντον ας πουμε οτι δεν το ειπε αυτο το γεγονος οτι δεν υπηρχε περιπτωση να περασει το κομα και να γινει καλα δεν την κανει συμαντικη ???μεχρι και ο κριστιαν ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να γινει καλα και ομως εγινε

Δημοσ.

Ε προφανως "την εκαναν" καλα επειδη ετσι βολευε, να αφησει η Κεητ σε αυτην τον Ααρων, να μαθει ο Τζακ οτι η Κλαιρ ειναι αδερφη του κλπ.Δε παιζει να υπαρχει "σημαντικοτερος" λογος...

Δημοσ.

Γενικα εχουν κανει μαλακια οι παραγωγοι με την μητερα της Κλαιρ

Σε ενα επισοδειο που μαθαινει οτι ειναι εγγυος λεει δεν πρεπει να το πει στην μανα της γιατι θα την αποκληρωσει, αλλα η μανα της ειναι ηδη σε κομμα

Πιστευω απλα τους ξεφυγε και το εκαναν λιγο οτι ναναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...