kirileman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 αν θυμάμαι καλά ο Uncle-Ben λέει σε κάποια φάση πως τον είχε χρησιμοποιήσει πρώτα ο Γιλντμορ και έφυγε από το νησί και γι αυτό είχε φάει τα λυσσακά του προκειμένου να γυρίσει πίσω (το γιατί δεν ξέρω, όπως και το γιατί έφυγε μέσω τροχού εξ αρχής). Οπότε ίσως και ο "Μπρόδα" επίτηδες εστάλει χρηματοδοτούμενος από τον Γ, ώστε να βρει το νησί ( ?!?!) και μετά να τον οδηγήσει σε αυτό μέσω της Πένις (παραλίγο να το γράψω στα αγγλικά.. ) Γιατί, άραγε, ένας γέρος να θέλει να γυρίσει σε ένα νησί με θεραπευτικές ιδιότητες, όπου ορισμένων η κεφαλή δεν ασπρίζει ποτέ κλπ κλπ;
Harkon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Γιατί, άραγε, ένας γέρος να θέλει να γυρίσει σε ένα νησί με θεραπευτικές ιδιότητες, όπου ορισμένων η κεφαλή δεν ασπρίζει ποτέ κλπ κλπ; επειδή, άραγε, νιώθω πως δεν ειναι αυτός ο λόγος και γιατί στην τελική να γίνει αυτός ένας από αυτούς τώρα; εκτός αν θέλει να "φάει" τον Ρίτσαρντ. ή άν έχει καμιά ανίατη αρρώστια που δεν ξέρουμε
sheik Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν την έλαβα και πολύ σοβαρά υπόψη μου. Επίσης, είναι επιβεβαιωμένο ότι αυτή είναι η εξήγηση; Η Χώκινς νομίζαμε ότι ήξερε τι έλεγε/τι έκανε, μέχρι που μάθαμε ότι ακολουθούσε το ημερολόγιο του γιού της προσπαθώντας να μην αλλάξει τίποτα από τα όσα συνέβησαν. Πουθενά δεν έχουμε σοβαρή ένδειξη ότι κατανόησε κάποτε πως δουλεύει το πράγμα. Υποθέσεις έκανε και αυτή. Ναι ειναι επιβεβαιωμενη η εξηγηση απο lindelof & cuse Ηταν γνωστο και πριν βεβαια, αλλα την ιδια ερωτηση τους εκαναν κι αυτους και το επιβεβαιωσαν.
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Ναι ειναι επιβεβαιωμενη η εξηγηση απο lindelof & cuse Πολύ καλά. Κι έτσι να είναι, η εξήγηση επιδέχεται ... επέκτασης και περαιτέρω εξήγησης. Που πιθανότατα θα έρθει μόλις μάθουμε περισσότερα για τους Jacob/Κώστα και τη μυθολογία του νησιού. Όσο αφορά το σχόλιο του Μπεν για το ότι όποιος μετακινεί το νησί δεν μπορεί να επιστρέψει σε αυτό, δεν έχει να κάνει με τον Widmore. Αυτός εξοστρακίστηκε με υποβρύχιο (και είναι μυστήριο γιατί δεν μπορεί να επιστρέψει πίσω...). Ο Μπεν μάλλον αναφέρεται στο ότι το νησί μετακινώντας τον τροχό, αλλάζει τοποθεσία στο χωροχρόνο και συνεπώς δεν μπορεί κάποιος να το βρει, κάτι που πίστευε μέχρι που βρήκε μέσω Locke, την Χώκινς και το σύστημα με το εκκρεμές.
sheik Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Όσο αφορά το σχόλιο του Μπεν για το ότι όποιος μετακινεί το νησί δεν μπορεί να επιστρέψει σε αυτό, δεν έχει να κάνει με τον Widmore. Αυτός εξοστρακίστηκε με υποβρύχιο (και είναι μυστήριο γιατί δεν μπορεί να επιστρέψει πίσω...). Ο Μπεν μάλλον αναφέρεται στο ότι το νησί μετακινώντας τον τροχό, αλλάζει τοποθεσία στο χωροχρόνο και συνεπώς δεν μπορεί κάποιος να το βρει, κάτι που πίστευε μέχρι που βρήκε μέσω Locke, την Χώκινς και το σύστημα με το εκκρεμές. Σωστος κι εγω αυτο πιστευω πως εννοουσε, διοτι απαξ και φυγεις γυρνωντας τον τροχο, οντως δεν μπορεις να ξαναγυρισεις.Εκτος κι αν δουλευεις στο Lamp Post Τελος, οσο για την εξηγηση που λεμε παραπανω, αποτελει για μενα ισως το μελανοτερο σημειο της σειρας ολοκληρης και το χειροτερο ειναι οτι δεν το βλεπω να "προχωραει" περισσοτερο το συγκεκριμενο θεμα...Αλλα δε πειραζει παμε παρακατω
KaizerSoze Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 O wIDMORE δεν εξοριστηκε απο τον Μπεν? Γιατι λετε οτι εφυγε με το timemachine?
Harkon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 εγω το είπα δεν θυμόμουν καλά μάλλον τότε γιατί δεν βρίσκει το νησί; μήπως μετακινήθηκε έκτοτε;
KaizerSoze Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Bασικα παιζει και υποτιθεται οτι μονο μια πορεια δινει τη σωστη θεση και δεν την ξερει ή κατι τετοιο. Δεν θυμαμαι ακριβως, αλλα εξηγειται. Μονο εγω εχω ξενερωσει που το γυρναμε στο μεταφυσικο και δεν ειναι ολα Γουιντμορ-Μπεν ή τεσπα κατι με ανθρωπους μονο?
sheik Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Εγω παντως δεν εχω ξενερωσει απο αυτη τη τροπη, καθε αλλο.Δειχνει οτι ακομα και αυτη η κατ τα φαινομενα φοβερη κοντρα Μπεν-Γουιντμορ που νομιζαμε οτι θα ηταν το endgame, δεν ειναι τιποτα μπροστα στη πραγματικη ισως κοντρα. Συμφωνω δηλαδη με κατι που διαβασα αλλου, οτι σε καθε σαιζον στο Lost ειναι σαν να μετακινειται η καμερα πρς τα πισω κανοντας zoom out, επιτρεποντας μας να δουμε μεγαλυτερο μερος της συνολικης εικονας. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:11 ---------- Το πολυ ενδιαφερον 2ο επεισοδιο της "σειρας" Mysteries Of The Universe παιχτηκε σημερα: εχω την εντυπωση οτι θα μαθουμε κατι πραγματικα καλο μεσω της σειρας.Αντε να δουμε
kirileman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μονο εγω εχω ξενερωσει που το γυρναμε στο μεταφυσικο και δεν ειναι ολα Γουιντμορ-Μπεν ή τεσπα κατι με ανθρωπους μονο? Όχι, απλά εσύ έχεις μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα στο φόρουμ και δεν σου λέει κανείς τίποτα. Αντίθετα, όταν το ανέφεραν άλλοι πολύ πριν, σχεδόν τα άκουσαν...
sheik Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Εχουμε τον τιτλο της πρεμιερας!!!! It appears that in the new "ARG" that the Episode Title of the Season 6 2 Hr Premiere has been released. It's called "LA X". Update: 18:50 As a lot of you have speculated, the space between the LA and X is important Update: 17:50 For those asking in the comments, yes this is the CONFIRMED title for the episode. απο darkufo.
Cue Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Αυτή η σειρά από έναν τίτλο επεισοδίου και μόνο σε τρελαίνει
tzotzo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 ζαλιστικα.Ηδη ξεκινησα να τα ξαναβλεπω απ την αρχη μπας και καταλαβω τι παιζει.
greekmule Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Η απορια σε αυτο ειναι οτι για να υπηρχε Κωστολοκ να πει στον Ριτσαρντ να πει στον Λοκ να θυσιαστει επρεπε να εχει ηδη θυσιαστει ο Λοκ.Ειναι σαν την κοτα και το αυγο, ποιος εκανε ποιο. Το μονο διαφορετικο που μπορει να υπαρχει ειναι οτι υπαρχει ενας Κωστολοκ στον δρομο του χρονου, που λεει και ο Φαραντει, που εκανε κατι που αλλαξε το μελλον=εκανε τον Λοκ να θυσιαστει. Δηλαδη οντως μπορει να αλλαξει το παρελθον? ΥΓ. Για να το κανω πιο απλα, για να υπαρχει Κωστολοκ Νο1 πρεπει ο πραγματικος Λοκ να εχει πεθανει. Αυτο το προκαλεσε ο Κωστολοκ μεσω Ριτσαρντ. Πως ομως υπαρχει Κωστολοκ Νο1 για να κανει τον Λοκ να θυσιαστει? μη μπερδευεσαι... ο πραγματικος λοκ μεταφερεται στο μελλον (οπου εχει πεθανει και τη θεση του εχει παρει ο ψευτολοκ) και εκει ο ψευτολοκ μεσω του κωστα του λεει να πεθανει. μετα γυρναει πισω στο χρονο και η ιστορια εξελισσεται κανονικα. αυτο που λες για το αυγο και την κοτα ειναι επαναλμβανομενο theme στο lost. πχ οι losties προκαλουν το incident το οποιο με τη σειρα του προκαλει την πτωση του αεροπλανου. ομως το incident δε θα μπορουσε να προκληθει αν δεν επεφτε το αεροπλανο (παραδοξο αφου η πτωση συμβαινει 30 χρονια μετα). κατ εμε (φυσικα ολα αυτα μπορουν να αλλαξουν στη season 6) η ιστορια ειναι τελειως γραμμικη, αυτο που κανει πολλους να μπερδευονται και να εμφανιζονται ερωτηματα του τυπου "η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κοτα" ειναι το time travel tων losties. ΥΓ1. να το κανω πιο λιανα (οι χρονοι ειναι υποθετικοι). σε πραγματικο χρονο συμβαινουν τα εξης 3/2007: πεθαινει ο λοκ 4/2007: ο λοκ γυρναει στο νησι (στο φερετρο) και τη θεση του παιρνει ο ψευτολοκ 5/2007: ο ψευτολοκ μεσω του ριτσαρντ λεει στον πραγματικο λοκ (που εχει ταξιδεψει στο μελλον) οτι πρεπει να πεθανει στη ζωη του λοκ ομως, μεσω του time travel, τα γεγονοτα συμβαινουν ως εξης 3/2004: o λοκ μεσω time travel πηγαινει στο 5/2007 5/2007: ο ψευτολοκ μεσω του ριτσαρντ λεει στον πραγματικο λοκ (που εχει ταξιδεψει στο μελλον) οτι πρεπει να πεθανει. μετα ο λοκ επιστρεφει στο 3/2004 4/2004: ο λοκ φευγει απο το νησι 3/2007: πεθαινει ο λοκ 4/2007: ο λοκ γυρναει στο νησι (στο φερετρο) και τη θεση του παιρνει ο ψευτολοκ
imr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Εγω μολις προσφατα ειδα και την τελευταια σεζον και μπορω να πω οτι μπορουν να γινουν τα παντα. Τα βασικα ερωτηματα και οι θεωριες μου ειναι οι εξης : Γιατι θεωρειται δεδομενο οτι καπνος και jacob's nemesis(aka κωστας) ειναι το ιδιο προσωπο? Δεν νομιζω οτι μεχρι τωρα εχουμε ενδειξη για το τι ειναι ο καπνος Το βασικο μου συμπερασμα ειναι το εξης : Υπαρχουν 2 παιχτες, ενας καλος και ενας κακος, οπως λεει και ο Λοκ στο πρωτο επισοδειο, και ολοι οι υπολοιποι ειναι απλα πιονια αυτων των 2 Φυσικα στο Λοστ δεν υπαρχει απολυτα κακος και κακος, οταν αναφερω ''κακος'' η ''καλος'' ειναι απολυτα σχετικο Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο jacob δεν ειναι ο καλος 1)Σκωτοσε την γυναικα του Σαγιντ χωρις δισταγμο 2)Συνεχιζει να φερνει κοσμο στο νησι (οι οποιοι φυσικα πεθενουν) 3)Οι Ιλανα με τους φιλους τις λενε ''we are the good guys'' και οπως παρατηρει και ο Λυπιδης συνηθως οποιος λεει οτι ειναι ο καλος μαλλον τελικα δεν ειναι (χαρακτηριστικα το εχει πει και ο Μπεν αρκετες φορες ) Τωρα απο αποριες αλλο τιποτα, εχω ψιλομαζεψει τις περισοτερες αλλα θα τις ποσταρω σιγα σιγα στο rewatch Μια βασικη απορια μενει για την 6η σεζον, τι απεγιναν οσοι ηταν στο 77? Υπαρχουν 3 ενδεχομενα 1)πεθαναν ολοι απο την εκρηξη, οσοι εζησαν απο την Νταρμα σφραγισαν το μερος (εξου και οι στολες, καραντινα κτλ) και απλα εχουμε στην παρουσα χρονικη στιγμη να εχουν πεθανει οι Τζακ, Χιουγκο κτλ 2)Με την εκρηξη επεστρεψαν στο παρον, αλλα ολα εμειναν οπως τα γνωριζουμε , καθως το incident ηταν παντα η εκρηξη 3)Τελικα εφτιαξαν το μελον και εζησαν hapily ever after το 1 μου φαινεται λογικο, αλλα τους ξεκαναν ολους τοσο γρηγορα?(εχουμε ολοκληρο κυκλο ακομα) το 2 επισης λογικο, ολοι επεστρεψαν στο νησι (Οσοι τουλαχιστον εζησαν)στην παρουσα χρονικη περιοδο και παιρνουν μερος στην μεγαλη μαχη Τζεικομπ-Κωστας Το 3 ειναι το πιο παραξενο ενδεχομενο και κανει τα πραγματα τελειως μπουρδελο, καθως θα πρεπει να υπαρξει καποιο εναλακτικο μελλον και ολα αρχιζουν απο την αρχη Ισως βεβαια να ειναι αυτο που ηθελε ο Κωστας? να διωρθωσει τις μαλακιες του Τζεικομπ? Το μονο βασικο και σιγουρο ειναι οι 2 μεγαλοι παιχτες Τζεικομπ-/κωστας, τωρα ποιοιος ειναι ο καλος ειναι περιεργο θεμα αλλα μου φαινεται δυσκολο να ειναι και οι 2 γκρι καθως μας εχουν πρηξει για τον διαχωρισμο ασπρο-μαυρο Οσο για τις θεοτητες και λοιπες θεωριες βγαζουν νοημα μονο σαν συμβολισμοι, θεωρω απιθανο να δουμε πχ οτι ο Τζεικομπ ειναι ο Οσιρις η καποιος αλλος θεος,στην πραγματικοτητα μαλλον θα ειναι απλα οι μεγαλοι παιχτες του νησιου που κατεχουν δυναμεις ,καθως ειναι πολυ special και οι 2 (οι πιο special απο ολους) Μαλλον τα εμπλεξα πολυ, θα προσπαθησω συντομα να τα συμαζεψω, παντως συμφωνω απολυτα με τους προηγουμενους οτι ο Τζεικομπ ισ εβιλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.