Προς το περιεχόμενο

Θεωρίες/Απόψεις για την 6η(final) season του Lost (Προσοχή!! spoilers έως ΚΑΙ 5η)

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 549
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπειτε ολοι εδω:

http://www.abc.com/lostmysteries

και δειτε το βιντεακι.

Τα υπολοιπα επεισοδια της "σειρας" θα προβληθουν στις παρακατω ημερομηνιες

23/07/09

04/08/09

08/09/09

15/10/09

16/11/09

cool!!!!!

Δημοσ.

ΩΠΑ???

ΩΠΑ???

Κατσε μεγαλε το τελευταιο εχει ψωμι...

Oceanic Airlines on air since 1979...30 years with a perfect safety record???

Τυχαιο ή κατι παίζει?

Γιατι δεν μου βγαινουν τα κουκια?

Μηπως ειναι ενδειξη οτι τα καταφεραν και το αεροπλανο δεν επεσε?

Δημοσ.

Αμα δειτε και τα υπολοιπα παρομοια βιντεακια που παιχθηκαν στο comic-con ολα υποννοουν οτι τιποτα απο τα οσα ξερουμε δεν εγινε. Η Κεητ ακομα καταζητειται για φονο, αλλα οχι του πατριου της,καποιου αλλου, ο Χιουγκο εχει το κοτοπουλαδικο σαν διευθυντης κλπ.

Βεβαια στη συνεχεια, ο Χιουγκο παριστανοντας τον ακροατη ρωτησε τους lindelof & cuse "αυτο σημαινει δηλαδη οτι οσα βλεπαμε 5 σαιζον πανε στραφι?" και αυτοι απαντησαν πως θα ηταν ασεβεια στους φαν αν συνεβαινε αυτο και πως πρεπει να τους εμπιστευτουμε.

Θα δειξει ...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:06 ----------

Eνα φανταστικο βιντεο απο την comic-con

που τελειωνει με τον best θανατο που εχω δει σε οθονη :cry::cry::cry::fear::fear:

:-D

Δημοσ.

Koιτα, του Χιουγκο το πηρα αρχικα στην πλακα, οτι ηταν χιουμοριστικο και οτι δεν ηθελε να δειξει κατι. Ηταν too obvious για Λοστ το "ολα καλα, ο Χιουγκο εχει τα κεπαμπτζιδικα"

Αλλα της Οσεανικ ηταν μυστηριο

Επισης ισα-ισα δεν πρεπει να ξεχναμε την 5η σεζον, αν μια σεζον εχει στοιχεια οτι μπορει να την γλυτωσουν απο το αεροπλανο, αυτη ειναι η 5η

Δημοσ.

Όλα όσα μας είπαν στο Comic Con, όλα όσα μας έδειξαν μόνο σε ένα δείχνουν:

time reset

ΑΛΛΑ

όχι ένα απλό time reset

αν προσέξετε στο video της Kate, αναφέρει τα γεγονότα εντελώς διαφορετικά απο όπως είχαν γίνει μέσα απο τα μάτια μας...δηλαδή όχι μόνο οτι δολοφόνησε έναν συνεργάτη του πατέρα της αλλά όλη η σκηνή έχει αλλάξει. Αν θυμάστε η Kate περίμενε τον πατριό της στα σκαλιά, αυτός ήρθε τύφλα στο μεθύσι, τον πήγε στο κρεβάτι του έβγαλε τα παπούτσια και στην συνέχεια έφυγε και ΜΠΑΜ

όλη η σκηνή αλλά και το αποτέλεσμα άλλαξα

άρα

άλλαξε όλη η ζωή του Ηurley μετά την λοτταρία...δεν σκοτώθηκαν οι άνθρωποι στην προβλήτα, δεν πέθανε ο παππούς του, δεν έπιασε φωτιά το σπίτι που πήρε...

το ίδιο και με την Oceanic που όπως φαίνεται δεν είχε ποτέ το ατύχημα της 815...

και άρα να υποθέσουμε οτι και οι ζωές των υπόλοιπων Losties δεν πήραν την τροπή που πήραν που εμείς ήδη ξέρουμε.....

άστα

:confused:

Δημοσ.

Ρε παίδες δώστε ένα λινκ για αυτό με την Κέιτ που λέτε, δεν μπορώ να το βρω.

Επίσης, τι είναι αυτό το comic con ρε σεις, και είναι όλοι μαζεμένοι εκεί? Εμάς γιατί δεν μας είπαν?

• Moderators
Δημοσ.

Ελπίζω και είμαι και κάπως σίγουρος, ότι τα hints για το

time reset

είναι κολπάκι για να φουντώσει λίγο η συζήτηση. Κι ενώ μπορώ να δω πως πολλοί το θεωρούν ενδεχόμενη εξέλιξη, δεν μπορώ να δω τρόπο να κολλήσει με καλό τρόπο στη πορεία της σειράς και στην όποια στέρεη κοσμοθεωρία έχει χτίσει -λέμε τώρα-, κάτι τέτοιο.

Προκύπτουν πολύ περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει κάτι τέτοιο για ...τελευταία season.

Δημοσ.
Ρε παίδες δώστε ένα λινκ για αυτό με την Κέιτ που λέτε, δεν μπορώ να το βρω.

Επίσης, τι είναι αυτό το comic con ρε σεις, και είναι όλοι μαζεμένοι εκεί? Εμάς γιατί δεν μας είπαν?

Sellers διάβασε και μάθαινε :D

Ολα τα Comic Con 2009 LOST panel videos

Όλη η βραδιά του LOST panel που την παρακολούθησα μέσω Twitter

Kαι....

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=dFw490eMbpc&feature=player_embedded[/ame]

To Comic Con είναι μία ετήσια έκθεση αφιερωμένη στο οτιδήποτε φανταστικό..

πχ κόμιξ, υπερήρωες, ταινίες animation, ταινίες με υπερήρωες, σειρές sci fi και μυστηρίου κλπ....εδώ και χρόνια έχει γίνει εναρκτήριο σημαντικό γεγονός σε ό,τι αφορά πολυαγαπημένες σειρές (πχ Lost) και αναμενόμενες ταινίες (πχ Iron Man 2)

Δημοσ.

Συμφωνω με Praetorian

Ειναι too late για time reset

Και αυτο το προβλημα ειχα και στην 5η σεζον. Ενιωθα οτι ειδαμε καποια πραγματα στις πρωτες 4 και ξαφνικα, τσουπ, τα πακεταρουμε και παμε παρακατω το οποιο ηταν μεν καλο γιατι η σειρα δεν ηταν πλεον ενα παζλ "βρες τι εχει συμβει" αλλα ειχε μια εξελιξη, πλην ομως ειναι πολυ αργα, εγω ειχα ψηθει να ειναι αυτο ακριβως, ενα παζλ "βρε τι εχει συμβει" με τις απαντησεις στα τελευταια 3 επισοδεια της 6ης σεζον

Και αν ηταν αργα στην 5η, φαντασου να γινει στην 6η. Δεν εχει πλακα ρε παιδι μου.

Δημοσ.

Παιδιά όλοι το σκεφτόμαστε απο την δική μας (λογική) οπτική γωνία.

ΠΧ Kaizer λες είναι πολύ αργά για time reset...πάντα σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα

δεν έχουμε ιδέα πως θα παίξει αργότερα το όλο θέμα, μπορεί κάλλιστα να είναι ένα mind game των παραγωγών, μπορούνε να γίνουνε χίλια δύο.

Μπορεί κανείς να κλείσει την σειρά σε ένα label "Παζλ"? Δεν νομίζω...συνέχεια δημιουργούνται νέα κομμάτια παζλ που απο το ένα σε μεταφέρει στο άλλο. Δεν ακολουθεί την περπατημένη, αλλά ξέρει που πάει.

Κι εγώ δεν βρίσκω "λογικό" το time reset και όπως είχα πει και στις εκπομπές στο ραδιόφωνο, δεν πιστεύω να βρεθούνε προ πτήσης αεροπλάνου και να είναι όλα καλά όλα ανθηρά. Αν όμως ισχύει το time reset μπορούν να το πιάσουν απο αλλού και όχι έτσι όπως σκεφτόμαστε εμείς.

Δε ξέρω...τα λέω καλά? Κάπου τοχασα lol

Δημοσ.
Δεν διαφωνω οτι αλλιως μπορει να καταληξει.

Λεω οτι ΑΜΑ καταληξει οπως το λεμε, για μενα ειναι μειον

Ε βέβαια άμα :) αυτό λέω κι εγώ αλλά μπορεί να υπάρχουν χιλιάδες "άμα" :lol:

και μετά lexotanil

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...