KaizerSoze Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δεν εχω διαβασει ουτε μυνημα γιατι σημερα θα δω το 5χ17 απλα για να εχω λαβει απαντηση μεχρι το βραδυ Η λεξεις "Χαμενη Ατλαντιδα" εχουν αναφερθει στην σειρα ή στα φορουμς??
sheik Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Αντε ρε Kaizer καιρος ηταν, κι ελεγα ποτε θα το δει ο ερμος πολυ αργησε Μονο μη μας ταραξεις στι ερωτησεις
Sellers Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Η λεξεις "Χαμενη Ατλαντιδα" εχουν αναφερθει στην σειρα ή στα φορουμς?? Στην σειρά ρε... Συγκεκριμένα στο τελευταίο επεισόδιο το αναφέρει ο Μπέν στον Τζάκ πριν τον σκοτώσει. Λίγο μετά που αποκαλύπτεται ότι ο Άαρων είναι ο Τζέικομπ και που σκοτώνει τον Σώγιερ ο οποίος Σώγιερ μας έχει αποκαλύψει νωρίτερα ότι είναι ο θετός γιος του Λόκ και της Μις Χόκινς, πράγμα το οποίο το μαθαίνει ο Λόκ και αυτοκτονεί. Αλλά άντε μην στα λέω εγώ, δες το...
soturin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δεν εχω διαβασει ουτε μυνημα γιατι σημερα θα δω το 5χ17 απλα για να εχω λαβει απαντηση μεχρι το βραδυ Η λεξεις "Χαμενη Ατλαντιδα" εχουν αναφερθει στην σειρα ή στα φορουμς?? νόουπ sellers, you naughty boy
KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Λοιπον, ξεκιναω να διαβαζω το τοπικ και για να το βγαλουμε απο την μεση και να πιασουμε τις θεωριες ας πω την αποψη μου. Η σεζον μετα την μεση που κοψανε το πολυ time traveling ανεβηκε αρκετα και εξηγει μαλιστα πολυ καλα το τι συμβαινει. Το προβλημα προσωπικα, που με κανει να μην μπορω με τοσο θερμη να την αποθεωσω οπως πολλοι φιλοι μου, ειναι οτι εμενα μου αρεσε οπως πηγαινε πριν. Ναι επιτελους υποθεση, ναι χωρις flash forward/back αλλα μονο on the island/off the inland και αργοτερα 2007/1977 ειχαμε στην ουσια 16 επισοδεια απαντησεων και mainstory ΑΛΛΑ εγω προσωπικα ειμαι εκεινος ο σπαστικος που θα ηθελε ολες οι απαντησεις να δωθουν στα 3 τελευταια επισοδεια λογου χαρη και μεχρι τοτε να ψαχνομαστε, τωρα ενιωσα σαν να "κλεισαμε ενα κυκλο" 4 σεζον και ανοιξαμε εναν αλλο 2 σεζον και ειναι πολυ λιγο. Τωρα που τα ειπαμε, αντε να διαβασω το τοπικ να συζητησουμε για την υποθεση ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:22 ---------- του λέει αυτά που πολύ σωστά μας θύμισε ο Sheik. Σορρυ αλλα το πετυχα δευτερη σελιδα...ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!! Οχι να μας παρει ο βρωμοSheik την δοξα!!!:lol: Οταν εχω λυσσαξει τοσο καιρο, πριν την σεζον 5 με αυτη την συγκεκριμενη σκηνη να μας παρει ενας sheik την φραση...:lol: Μην με βαλετε να κανω search τωρα season 4 και εχουμε αλλα... Α,και Σελερς, μαζι σου. Το ειχα πιστεψει οτι κατι λογικο ή εστω λογικοφανες παιζει ειδικ εκει με τα time travels αλλα τωρα που αρχιζουμε τα Καλο και Κακο, τα Θεοι και Δαιμονες, ναι, το κανει επικουρα αλλα εμενα με ξενερωνει. Αυτο το θεμα με το Καλο και το Κακο...ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ρε παιδια...Ασε που ειναι σαν να ακυρωνει την πολυ πιο ενδιαφερουσα και ανθρωπινη μαχη κατ εμε Μπεν-Γουιντμορ. Ενα τεραστιο κομματι της σειρας δειχνει σαν να περναει σε 2η μοιρα. Ασε που περιμενω να δω και ποιος ειναι πραγματικα ο Αλβαρο Χανσο Καταθετω πλαισιο. Συναδελφοι, παρακαλω λιγη ησυχια, συναδλεφοι. Προτινω λοιπον Μιας και ο KaizerSoze ξεκινα οσονουπω απο το επισοδειο 1χ01 για να μυησει την συζυγο του στην λατρεια του Λοστ ενοψη 6ης σεζον εχω μια προταση. Να μαζευτουμε ολοι μαζι να τα βλεπουμε δεν παιζει και το ξερετε.Προτινω λοιπον κατι αλλο, κατι σαν παιχνιδακι. Ποσα επισοδεια ειναι?Τοσα Ποτε ξεκιναει?Τοτε Να μοιρασουμε λοιπον το διαστημα, να δινουμε σε καθε επισοδειο καποιες μερες για να το δει ο καθενας οπως και οπου θελει, λιγες, 1-2 και μετα να μαζευομαστε σε ενα νεο τοπικ να τα συζηταμε Μετα θα φτιαξουμε ενα κοινο αρχειο στο web, οπως τα spreedsheet της google στο οποιο θα βαζουμε τις ερωτησεις μας ανα σεζον και τις απαντησεις(μονο τις σιγουρες) Στην ουσια οποιος δεν θα μπορει εκεινες τις 1,2,3 ποσες θαναι μερες που θα βλεπουμε το 1χ05 ας πουμε γιατι θαναι ταξιδι, θα εχει προσβαση στο doc, θα δινει τις αποριες του, απλα δεν θα εχει παρει μερος στην συζητηση Ναι, οκ, εχει Holes το σχεδιο αλλα μπορουμε να το οργανωσουμε, πχ αντι για ενα-ενα επισοδειο να δινουμε μια βδομαδα για 5 επισοδεια και να συζηταμε αυτα τα 5 εκεινη την εβδομαδα. Εγω ειμαι προθυμος αν τα δω και τα 5 σε 3 μερες να περιμενω αλλες 4 για να ειμαστε μαζι ολοι σαν ομαδα. Εξαλλου live together, die alone(sic)
KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Καποιες αποριουλες απο το φιναλε 1. Γιατι θελει ο Κωστακης να σκοτωσει τον Τζεικομπ? Απο τον αρχικο διαλογο, πριν γινει το θεμα Καλο-Κακο και τα φλασμπακς του καλου Τζεικομπ ειχα σχηματισει την εντυπωση οτι ο Κωστας ηταν ο καλος. Ειδικα οταν ειπε "Ξερεις πως θελω να σε σκοτωσω" και "Γιατι τους φερνεις εδω?" σαν να του λεει "Καλα, μαλακας εισαι?" 2. Μιας και ειπα φλασμπακ, γιατι πηγε μονο σε αυτους και γιατι πηγε σε εκεινες τις στιγμες, αλλους πριν το ατυχημα, αλλους παιδια, αλλους μετα?(ωραιο αυτο με την σοκολοτα Απολο του Τζακ, Απολο εστελνε και η Νταρμα στους δικους της) 3. Αυτη η Ιλανα γιατι ηταν με επιδεσμους?Καποια σημασια θα εχει.
Sellers Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Πω πω πω ήταν να μην δει τα επεισόδια ο Kaizer, τώρα θα μας πυρπολήσει με ερωτήσεις. Και το κακό δεν είναι ότι απλά θα μας ρωτάει. Το κακό είναι ότι θα περιμένει να του απαντήσουμε κι'όλας... :devil: Όσον αφορά το plan σου... ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ 1000. Αν ψήνεσαι μαζεύουμε όσους είναι μέσα και κανονίζουμε τα επεισόδια πως να πάνε. ΑΛΛΑ. Με έναν όρο. Σημαντικό. Ακόμα και κανένας να μην ψήνεται εγώ κι εσύ θα είμαστε αυτοί που πρώτοι θα κανονίσουμε μέρος, μέρα και ώρα την οποία θα μαζευτούν όλοι οι insomniacs φίλοι του Lost για μια απο κοινού θέαση του Lost Finale Episode. Εν ανάγκη ανεβαίνω και Αθήνα... (Φαντάσου τι θυσίες κάνω).
KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Πω πω πω ήταν να μην δει τα επεισόδια ο Kaizer, τώρα θα μας πυρπολήσει με ερωτήσεις. Και το κακό δεν είναι ότι απλά θα μας ρωτάει. Το κακό είναι ότι θα περιμένει να του απαντήσουμε κι'όλας... :devil: Θα σας λίωσω το κορμι ρε!Ηδη σχεδιαζω πως θα γραψω τις ερωτησεις απο το επισοδειο 1χ01 κιολας Όσον αφορά το plan σου... ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ 1000. Αν ψήνεσαι μαζεύουμε όσους είναι μέσα και κανονίζουμε τα επεισόδια πως να πάνε.Σημερα ειναι λιγο slow τα πραγματα στην δουλεια οποτε παιζει να το ψαξω επιτοπουΑΛΛΑ. Με έναν όρο. Σημαντικό. Ακόμα και κανένας να μην ψήνεται εγώ κι εσύ θα είμαστε αυτοί που πρώτοι θα κανονίσουμε μέρος, μέρα και ώρα την οποία θα μαζευτούν όλοι οι insomniacs φίλοι του Lost για μια απο κοινού θέαση του Lost Finale Episode. Εν ανάγκη ανεβαίνω και Αθήνα... (Φαντάσου τι θυσίες κάνω). 1. Κατεβαινω ρε μαλακα, τι ανεβαινω:lol: 2. Μεσα παροτι ειχα σκεφτει οτι εκεινη την μερα θα ξαγρυπνησω και θα παω αργα δουλεια για να το δω μολις βγει(εγω να δεις τι θυσιες κανω) Επιστρεφω συντομα με το σχεδιο θεασης ΥΓ. Το συστημα της 4ης και της 5ης που περιμενα και τα ειδα μαζεμενα απεδωσε στην απολαυση. Τι κριμα που δεν μπορω να το κανω στην 6η ΥΓ2. Στο Prison επιβεβαιωθηκα με τον Κελερμαν. Αν επιβεβαιωθω και για το ταβλι, θα ερχεστε ενας-ενας να μου απονεμετε τα ευσημα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:12 ---------- Sellers εχεις πμ
sheik Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Ασε που περιμενω να δω και ποιος ειναι πραγματικα ο Αλβαρο Χανσο Καλα μη περιμενεις να ακουσεις τιποτα για τον Αλβαρ. Οτι ηταν να μας πουν για την Νταρμα μας το ειπανε, εξαλλου λιγα πραγματα μενουν που μπορει να ενδιαφερουν τον κοσμο σχετικα με την Νταρμα. Κια δυστυχως ή ευτυχως, αποφασισαν για τους πιο καμμενους, να τα πουν μεσω του Lost Experience Game, οποτε για τυχον αποριες και διευκρινισεις σχετικα με νταρμα,χανσο κλπ μονο εκει θα βρεις.
Xorxhs! Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 τελειωσα την 5η season και τα συναισθηματα μου ειναι αναμεικτα...νομιζω οτι απο πλευρας αγωνιας/σασπενς σε σχεση παντα με τις υπολοιπες σεζον,η 5η υστερουσε κατα πολυ....Μονο τα 3 τελευταια επεισοδια σταθηκαν στο 'υψος' τους.Δεν ξερω αν συμφωνειτε..
GreekCharmed Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Εάν θέλετε τις εκπομπές του Καρπετόπουλου απο τον Sport FM αλλά και του Καίσαρη απο τον Sentra FM, εδώ σας τις έχω. Προσοχή, περιέχει μικρά spoilers. Και μην ξεχνάτε πλησιάζει το Comic Con 2009 (23-26 Ιουλίου) και 25/07 μάλλον στις 9 το βράδυ ώρα Ελλάδος είναι το Lost panel.
ANHLIKOS Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 ΩραίA! . fixed GreekCharmed να σαι καλά για τον κοπο σου.
GreekCharmed Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Thanks ANHLIKOS δεν είναι ποτέ κόπος όταν αφορά το LOST
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.