electroasd Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ωραια η θεωρια σου nash-gf , αλλα εχω 2 βασικες ερωτησεις. 1) Γιατι ο Χερλευ βλεπει νεκρους 2) Γιατι η Ξανθουλα(μου διαφευγει το ονομα) ηταν μαζι με τον Κριστιαν(πατερα της) στην καλυβα. Δηλαδη γιατι την πηρε μαζι της και δεν μας εχει δωσει καποια εξηγηση?
nash-gf Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ωραια η θεωρια σου nash-gf , αλλα εχω 2 βασικες ερωτησεις. 1) Γιατι ο Χερλευ βλεπει νεκρους 2) Γιατι η Ξανθουλα(μου διαφευγει το ονομα) ηταν μαζι με τον Κριστιαν(πατερα της) στην καλυβα. Δηλαδη γιατι την πηρε μαζι της και δεν μας εχει δωσει καποια εξηγηση? 1) Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο Hurley είναι πραγματικά ξεχωριστός, όπως υπονόησε και ο Jacob όταν του είπε ότι δεν είναι καταραμένος αλλά ευλογημένος με την ικανότητα να βλέπει και να μιλάει με τους νεκρούς. 2) Για την Claire μάλλον λες ε? Δεν ξέρω, όμως όταν ο Locke μπήκε στην καλύβα φαινόταν σαν ναρκωμένη, όπως όταν την είχε απαγάγει ο Ethan. Ίσως η μορφή του Christian να την ξεγέλασε να τον ακολουθήσει και να αφήσει τον Aaron και μετά να την νάρκωσε.
nikosBruin Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Χάθηκε από τα ραντάρ αεροσκάφος της Air France σε πτήση Βραζιλία-Παρίσι http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1019250 Γιατί το έκανε αυτό ο Μπεν; Ποιος Γάλλος ήταν στο αεροπλάνο;
yannis27gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μα την Παναγία, κι εγώ όταν άκουσα για τη μυστηριώδη εξαφάνιση, σε κάτι περίεργο τύπου Λοστ πήγε ο νους μου. Έχω αρχίσει να βλέπω και το Fringe, μου φαίνεται ότι χαζεύω σιγά-σιγά...
leepap Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μηπως δεν θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι ο Λοκ είναι οργανο του Αντι-Τζεικομπ ? Να υπενθυμισω ότι ο Τζεικομπ είναι αυτός που επεμβαίνει πρώτος στη ζωή του Λοκ, ανασταίνοντάς τον μετά την πτώση του από το παράθυρο, σίγουρα με κάποιον απώτερο σκοπό. Επίσης δεν θα πρέπει να θεωρουμε δεδομένο ότι ο Τζεικομπ πέθανε, αφού αυτό που είδαμε είναι τον Μπεν να τον μαχαιρώνει και τον Λοκ να τον σπρώχνει στη φωτιά. Εχουμε δει και χειρότερα να παθαίνουν οι ήρωες και να επιζούν τελικά.
soturin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μηπως δεν θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι ο Λοκ είναι οργανο του Αντι-Τζεικομπ ? Να υπενθυμισω ότι ο Τζεικομπ είναι αυτός που επεμβαίνει πρώτος στη ζωή του Λοκ, ανασταίνοντάς τον μετά την πτώση του από το παράθυρο, σίγουρα με κάποιον απώτερο σκοπό. Επίσης δεν θα πρέπει να θεωρουμε δεδομένο ότι ο Τζεικομπ πέθανε, αφού αυτό που είδαμε είναι τον Μπεν να τον μαχαιρώνει και τον Λοκ να τον σπρώχνει στη φωτιά. Εχουμε δει και χειρότερα να παθαίνουν οι ήρωες και να επιζούν τελικά. oύτε σίγουρα τον ανέστησε εκεί, τον συνέφερε από λιπόθυμο πιο πιθανό και εκτός του μπακούνιν ποιος έπαθε πολλά και επέζησε; τύπου, γονατισμένος από μαχαίρωμα, μπαίνω με τα μούτρα στη φωτιά (δεν αποκλείω να συμβαίνουν αυτά που λες, απλά επισημαίνω πώς δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για κάποια περίπτωση από τις δύο)
leepap Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Το πιο πιθανο μαλλον είναι να σκοτωθει κάποιος πεφτοντας απο το 5ο-6ο όροφο και οχι να λυποθυμησει.Οσο για το ποιος επαθε χειροτερα, δεν ειναι και λίγο να πεφτει το αεροπλανο που επιβαίνεις και μάλιστα 2 φορες και να επιζεις ή να σε πυροβολουν στην καρδια και να την γλυτώνεις ( Μπεν), ή να εκραγει το πλοιο σου και να ζεις (Τζιν) ή ....ή ......ή. Θέλω να πω ότι με το Lost δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι για τίποτα, γιατί το σενάριο περιέχει συνεχείς ανατροπές.
troy23 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Mηπως θα πρεπει να σκεφτουμε οτι αφου τη μορφη του Λοκ την εχει ο "Κωστας", τη μορφη του Τζεικοπ την εχει καποιος αλλος?????????γιατι πολυ ευκολα εγιναν ολα χωρις να αντιδρασει καθολου.....
yannis27gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Mηπως θα πρεπει να σκεφτουμε οτι αφου τη μορφη του Λοκ την εχει ο "Κωστας", τη μορφη του Τζεικοπ την εχει καποιος αλλος?????????γιατι πολυ ευκολα εγιναν ολα χωρις να αντιδρασει καθολου..... Υποθέτουμε δηλαδή ότι ο Τζέικομπ έχει όχι μόνο τη δυνατότητα να παίρνει τη μορφή άλλων αλλά και να δανείζει τη μορφή του σε 3ους; Δηλαδή θα πάει στον Τζακ (τυχαία επιλογή ονόματος) και θα τον μασκαρέψει ώστε να δείχνει ολόιδιος; άρα θα υπάρχουν 2 Τζέικομπ οπότε ο κυρ Κώστας δε θα είναι σίγουρος αν σκότωσε τον αληθινό! Καλό! Και μετά ο Τζέικομπ θα φτιάξει καμιά 500 κλώνους και ο κυρ Κώστας θα πάθει τραμπάκουλο αφού θα γεμίσει Τζεικομπ το νησί! Το μαμήσαμε και ψόφησε το σενάριο... (Υ.Γ. Και η πλάκα είναι ότι ο φίλος μπορεί να έχει και δίκιο. Με τόσα που έχουμε δει...)
troy23 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Η σειρα εχει αλλαξει διαφορα επιπεδα απο τη πρωτη σεζεον μεχρι την πεμπτη.Ξεκινησε σαν ενας αγωνας επιβιωσης των LOSTIES πηγε σε διαμαχες εντος και εκτος νησιου αυτων που νομιζαν οτι ελεγχαν και ηταν οι ηγετες των κατοικων του νησιου,μετα πηγαμε σε ταξιδια στο χρονο ισως και στο χωρο και εφτασε στο σημειο να βλεπουμε τις προσπαθειες των πραγματικων πιστευω κυριαρχων του παιχνιδιου Τζεικοπ και "Κωστα"για την τελικη επικρατιση.Απο το χρωμα των ρουχων τους συμπερενουμε οτι αντιπροσωπευουν το καλο και το κακο αναφορα στο οποιο εγινε πολλες φορες με ασπρομαυρα συμβολα και συμβολισμους ,πουλια στο ταβλι,τα ματια του Λοκ κ.τ.λ.Οι δυο Παιχτες του ΝΗΣΙΟΥ, χρησημοποιουν τους ηρωες μας ,ο καθενας συμφωνα με τη φιλοσοφια του επεμβαινοντας αμεσα η' διακριτικα στις ζωες τους, ειτε "δειχνοντας" τους το δρομο ειτε "βαζοντας" τους στο δρομο για να πετυχουν τα προσωπικα τους αντικρουομενα συμφεροντα,,,
parisb Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μα την Παναγία, κι εγώ όταν άκουσα για τη μυστηριώδη εξαφάνιση, σε κάτι περίεργο τύπου Λοστ πήγε ο νους μου. Έχω αρχίσει να βλέπω και το Fringe, μου φαίνεται ότι χαζεύω σιγά-σιγά... Ειμαστε πολυ πορωμενοι με το Lost με εναν κολλητο που μολις ειδαμε την ειδηση ψαχναμε να βρουμε αν ο αριθμος πτησης ειναι 815?
revvok Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Μα την Παναγία, κι εγώ όταν άκουσα για τη μυστηριώδη εξαφάνιση, σε κάτι περίεργο τύπου Λοστ πήγε ο νους μου. Έχω αρχίσει να βλέπω και το Fringe, μου φαίνεται ότι χαζεύω σιγά-σιγά... κάτσε να δεις που σε λίγες μέρες θα βγει και βιντεάκι με μούφα αεροπλάνο στο βυθό
Thaninho Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 εγω πιστευω οτι η 6η θα ειναι σαν ενα παιχνιδι ταβλι που στο τελος θα πολεμαει ο εβιλ locke με τον walt
συννεφάκι Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Επειδή, όπως έχω ξαναπεί, βλέπω τον 1ο κύκλο, παρατήρησα κάτι για τους περιβόητους σκελετούς...... Η Κέητ ρωτάει πόσο καιρό είναι άραγε εκεί και ο Τζακ απαντάει: "40 με 50 χρόνια, αν κρίνω απο την αποσύνθεση του υφάσματος". Αν πάρουμε τα 40 χρόνια ως δεδομένο, δεν γίνεται να είναι ο Μπερνάντ και η Ρόουζ, γιατί πολύ απλά ζούνε ακόμα στο 1977 και ακόμα κι'αν γίνει κάτι και πεθάνουν, μόλις και μετά βίας θα έχουν περάσει 30 χρόνια! Άρα, παιδιά, το μυστήριο με τους σκελετούς δεν λύθηκε ακόμα............. Επίσης, ξέρω ότι ίσως με βρίσετε, αλλά θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος όλα τα σχετικά με τους αριθμούς........... Έχετε ήδη πει ότι οι αριθμοί έχουν εξηγηθεί (πράγμα που δεν παρακολούθησα, αφού έγινε εκτός Λοστ!!!!!!!!τα νεύρα μου!). Απο τον 1ο κύκλο , λοιπόν, μάθαμε ότι οι αριθμοί μεταδίδονταν απο κάπου σε κάποια συχνότητα. Αυτή τη συχνότητα έπιασε το σκάφος της Ρουσσώ και άλλαξε πορεία, για να το ερευνήσει (όπως λέει η ίδια), την ίδια συχνότητα έπιασε και ο φίλος του ψυχάκια , που ήταν στο τρελοκομείο με τον Χιούγκο (και κέρδισε κάποια λεφτά επειδή τους χρησιμοποίησε και μπλα μπλα). Μας έχουν πει κάτι γι' αυτή τη συχνότητα? Μας έχουν πει γιατί οι αριθμοί φέρνουν κακή τύχη, αν τους χρησιμοποιήσεις? Μας έχουν πει τί σχέση έχουν με το νησί? Άλλη ερώτηση: Το μέντιουμ που τελικά έστειλε την Κλερ στην 815 (και στο νησί) , τί σχέση έχει με το νησί?????????????? Έχει λέτε σχέση με Γουίντμορ, Ελοίζ και λοιπούς ή είναι τελείως άσχετος??? Το οποίο μέντιουμ, θυμίζω, είχε λυσσάξει ότι το παιδί ΠΡΕΠΕΙ να το μεγαλώσει η Κλερ και κανείς άλλος!! Και έχω την εντύπωση ότι είπε και κάτι για special παιδί (για αυτό δεν είμαι σίγουρη, θα ξαναδώ τη σκηνή και θα σας πω). Διάβασα την τρελή θεωρία ότι ο Τζέικομπ είναι ο Άαρων, λέτε να ισχύει??? Πάντως, προς το παρόν τουλάχιστον, το παιδί δεν το μεγαλώνει η Κλερ.......... Τί επιπτώσεις έχει άραγε αυτό??????????????????????? Και το άλλο, που τό χουμε ξαναπεί......... Ο σπέσιαλ Γουώλτ!!! Πού στο καλό θα εμφανιστεί και τί ρόλο θα παίξει, έχω φάει τα λυσσακά μου να σκέφτομαι! Ίσως ο Manuel (που τα εξηγεί τόσο ωραία) θα ήθελε να μου πει δυό τρεις κουβέντες για τους αριθμούς??????? Και κανα δυο λινκ αρκούν........... Και δε χρειάζομαι και πολλές εξηγήσεις, έχω όλο το Λοστ μες στο κεφάλι μου!! Αυτά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.