Προς το περιεχόμενο

Θεωρίες/Απόψεις για την 6η(final) season του Lost (Προσοχή!! spoilers έως ΚΑΙ 5η)

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντως εννοω οτι ειναι ΤΑΙΝΙΑΡΑ.

Τωρα τι καταλαβε ο kirileman δεν γνωριζω :-)

• Απαντ. 549
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ μεγαλύτερη ένσταση θα είχα για το No country for old men. To Shawshank Redemption παίρνει πάρα πολλούς πόντους από τη μουσική του.

Δημοσ.

Βρε εκει κολλησατε?Αυτες μου ηρθαν εντελως προχειρα γι'αυτο τις εβαλα...

Δημοσ.

Θεωρώ την άφιξη τσεικομπ/κωστα καταπληκτική!!!

Συμφωνώ με την θεωρία τύπου survaivor, big brother και παρατηρητών. Με αυτόν τον τρόπο πιστεύω θα μπορέσουν να δώσουν πιο πολλές εξηγήσεις σε αναπάντητα ερωτήματα. Δεν ξέρω αν ήταν προσχεδιασμένο ή απλά είναι η πιο εύκολη λύση, αλλά την βρίσκω θεϊκή ιδέα και δένει πολύ σωστά με ότι έχουμε δει μέχρι τώρα!

Δημοσ.

Κάτι που διαπίστωσα μόλις.

Όταν πέφτει το δεύτερο αεροπλάνο με τον Λυπίδη πιλότο,ο Μπεν,η Σαν και ο Λυπίδης πάνε εκεί που ήταν τα γραφεία του Μπεν και στα σπίτια του καταυλισμού.

Και όλα ήταν έρημα.

Γιατί ?

Που πήγαν αυτοί που ζούσαν εκεί ? Οι άνθρωποι του Μπεν.

Δεν θα έπρεπε να βρουν κόσμο ?

Δημοσ.
Κάτι που διαπίστωσα μόλις.

Όταν πέφτει το δεύτερο αεροπλάνο με τον Λυπίδη πιλότο,ο Μπεν,η Σαν και ο Λυπίδης πάνε εκεί που ήταν τα γραφεία του Μπεν και στα σπίτια του καταυλισμού.

Και όλα ήταν έρημα.

Γιατί ?

Που πήγαν αυτοί που ζούσαν εκεί ? Οι άνθρωποι του Μπεν.

Δεν θα έπρεπε να βρουν κόσμο ?

Αν θυμάσαι όταν έκαναν ντου ο Κίμι και τα τσιράκια του τα μάζεψαν και έφυγαν κακήν κακώς.

Δημοσ.

Πέρα από τα ρούχα του Jacob και του Κώστα που παίζουν σε άσπρο & μαύρο χρωματισμό, πολλές είναι οι φορές που τα συγκεκριμένα χρώματα έχουν επιλεχθεί -φυσικά όχι τυχαία- σε κάποιο επεισόδιο της σειράς. Χαραστηριστικό το παρακάτω link όπου βρίσοκονται συκεντρώμενες όλες οι περιπτώσεις.

Πολύ σημαντική κατά τη γνώμη μου η εμφάνιση του Locke στο όνειρο της Claire (s01e10) με άσπρο/μαύρο μάτι. Αν τελικά "χρησιμοποιηθεί" από τον Jacob όπως χρησιμοποιήθηκε από τον Κώστα τότε θα είναι μία ακόμα απόδειξη ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα ήταν προσχεδιασμένα (σε ένα βαθμό) από την αρχή.

images%5Cscreen_captures%5CS1E10_Locke_Eyes.jpg

Δημοσ.

Καλά ναι, ούτε καν!

Για αυτό λέω να μαζευόμαστε σιγά σιγά να βλέπουμε lost :D

Δημοσ.

Πωπω, θεϊκή φωτό!!!

Την είχα ξεχάσει κι'εγώ..

Πάντως, εγώ ξαναβλέπω τον 1ο κύκλο.. Στο 1χ3, εκεί που πέφτει χαρωπή μουσικούλα

και είναι όλοι μες στη χαρά, τελειώνει το επεισόδιο με αργό ζουμ στη μούρη του Λοκ,

του οποίου το μισό πρόσωπο είναι κακιασμένο, με μια γραντζουνιά και μισόκλειστο μάτι και το άλλο μισό, φυσιολογικό.. :confused:

(Δεν είναι βέβαια το ίδιο τρομακτικό με την προηγούμενη φωτό, αλλά έχει προηγηθεί, στην αρχή του επεισοδίου, η σκηνή με το τάβλι και τα ασπρόμαυρα πούλια).

post-125947-12906300736_thumb.jpg

Δημοσ.
τελειώνει το επεισόδιο με αργό ζουμ στη μούρη του Λοκ,

του οποίου το μισό πρόσωπο είναι κακιασμένο, με μια γραντζουνιά και μισόκλειστο μάτι και το άλλο μισό, φυσιολογικό.. :confused:

υπερβάλλεις νομίζω, απλά κακιασμένος είναι και από την μία τον βαράει ο ήλιος και μισοκλείνει το μάτι ;)

Δημοσ.

Μια ερώτηση θέλω να κάνω για αυτά με το μαύρο και άσπρο που ψάχνετε σε όλους τους κύκλους να βρείτε.Αν υπάρχει μια πειστική θεωρία κάπου ή αν έχουν πει κάτι οι σεναριογράφοι - παραγωγοί ότι το το έργο θα εξελιχθεί σε αυτή την αντίθεση . Ή καθόμαστε και συζητάμε μια μπαρούφα επειδή βάλανε διαφορετικά ρούχα ο Τζέικοπ και ο Φθόνος .

Επίσης κάποτε νομίζω είχα διαβάσει ότι θα δίνανε για όλα αυτά επιστημονικές εξηγήσεις . Να συμπεράνω ότι δεν θα τις δούμε ποτέ ετσι ?. Τουλαχιστον να μην είναι επιστήμη της καθημερινότητας , αλλά και φαντασίας.Να είναι όμως επιστήμη και όχι ancient religion και τέτοια.

Δημοσ.
υπερβάλλεις νομίζω, απλά κακιασμένος είναι και από την μία τον βαράει ο ήλιος και μισοκλείνει το μάτι ;)

:P :p :P

Μια ερώτηση θέλω να κάνω για αυτά με το μαύρο και άσπρο που ψάχνετε σε όλους τους κύκλους να βρείτε.Αν υπάρχει μια πειστική θεωρία κάπου ή αν έχουν πει κάτι οι σεναριογράφοι - παραγωγοί ότι το το έργο θα εξελιχθεί σε αυτή την αντίθεση . Ή καθόμαστε και συζητάμε μια μπαρούφα επειδή βάλανε διαφορετικά ρούχα ο Τζέικοπ και ο Φθόνος .

Μπαρούφα, ξε-μπαρούφα, η αντίθεση μαύρου-άσπρου είναι έντονη και υπάρχει σε όλους τους κύκλους, πράγμα που σημαίνει ότι ξεπερνάει τα όρια του .. τυχαίου!

Όσο για τα υπόλοιπα περί επιστημονικών εξηγήσεων... τά 'χουμε χιλιοπει.......... :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...