sheik Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Εγω παντως εννοω οτι ειναι ΤΑΙΝΙΑΡΑ. Τωρα τι καταλαβε ο kirileman δεν γνωριζω
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Εγώ μεγαλύτερη ένσταση θα είχα για το No country for old men. To Shawshank Redemption παίρνει πάρα πολλούς πόντους από τη μουσική του.
sheik Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Βρε εκει κολλησατε?Αυτες μου ηρθαν εντελως προχειρα γι'αυτο τις εβαλα...
lelos Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Θεωρώ την άφιξη τσεικομπ/κωστα καταπληκτική!!! Συμφωνώ με την θεωρία τύπου survaivor, big brother και παρατηρητών. Με αυτόν τον τρόπο πιστεύω θα μπορέσουν να δώσουν πιο πολλές εξηγήσεις σε αναπάντητα ερωτήματα. Δεν ξέρω αν ήταν προσχεδιασμένο ή απλά είναι η πιο εύκολη λύση, αλλά την βρίσκω θεϊκή ιδέα και δένει πολύ σωστά με ότι έχουμε δει μέχρι τώρα!
paschalia Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Κάτι που διαπίστωσα μόλις. Όταν πέφτει το δεύτερο αεροπλάνο με τον Λυπίδη πιλότο,ο Μπεν,η Σαν και ο Λυπίδης πάνε εκεί που ήταν τα γραφεία του Μπεν και στα σπίτια του καταυλισμού. Και όλα ήταν έρημα. Γιατί ? Που πήγαν αυτοί που ζούσαν εκεί ? Οι άνθρωποι του Μπεν. Δεν θα έπρεπε να βρουν κόσμο ?
Sellers Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Με τον Ριχάρδο. Στον ναό και μετά εκεί που τους βρήκαν στο προτελευατίο επεισόδιο
asxetosmd Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Κάτι που διαπίστωσα μόλις.Όταν πέφτει το δεύτερο αεροπλάνο με τον Λυπίδη πιλότο,ο Μπεν,η Σαν και ο Λυπίδης πάνε εκεί που ήταν τα γραφεία του Μπεν και στα σπίτια του καταυλισμού. Και όλα ήταν έρημα. Γιατί ? Που πήγαν αυτοί που ζούσαν εκεί ? Οι άνθρωποι του Μπεν. Δεν θα έπρεπε να βρουν κόσμο ? Αν θυμάσαι όταν έκαναν ντου ο Κίμι και τα τσιράκια του τα μάζεψαν και έφυγαν κακήν κακώς.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Πέρα από τα ρούχα του Jacob και του Κώστα που παίζουν σε άσπρο & μαύρο χρωματισμό, πολλές είναι οι φορές που τα συγκεκριμένα χρώματα έχουν επιλεχθεί -φυσικά όχι τυχαία- σε κάποιο επεισόδιο της σειράς. Χαραστηριστικό το παρακάτω link όπου βρίσοκονται συκεντρώμενες όλες οι περιπτώσεις. http://lostpedia.wikia.com/wiki/Black_and_white Πολύ σημαντική κατά τη γνώμη μου η εμφάνιση του Locke στο όνειρο της Claire (s01e10) με άσπρο/μαύρο μάτι. Αν τελικά "χρησιμοποιηθεί" από τον Jacob όπως χρησιμοποιήθηκε από τον Κώστα τότε θα είναι μία ακόμα απόδειξη ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα ήταν προσχεδιασμένα (σε ένα βαθμό) από την αρχή.
Cue Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Καλά ναι, ούτε καν! Για αυτό λέω να μαζευόμαστε σιγά σιγά να βλέπουμε lost
συννεφάκι Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Πωπω, θεϊκή φωτό!!! Την είχα ξεχάσει κι'εγώ.. Πάντως, εγώ ξαναβλέπω τον 1ο κύκλο.. Στο 1χ3, εκεί που πέφτει χαρωπή μουσικούλα και είναι όλοι μες στη χαρά, τελειώνει το επεισόδιο με αργό ζουμ στη μούρη του Λοκ, του οποίου το μισό πρόσωπο είναι κακιασμένο, με μια γραντζουνιά και μισόκλειστο μάτι και το άλλο μισό, φυσιολογικό.. (Δεν είναι βέβαια το ίδιο τρομακτικό με την προηγούμενη φωτό, αλλά έχει προηγηθεί, στην αρχή του επεισοδίου, η σκηνή με το τάβλι και τα ασπρόμαυρα πούλια).
soturin Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 τελειώνει το επεισόδιο με αργό ζουμ στη μούρη του Λοκ,του οποίου το μισό πρόσωπο είναι κακιασμένο, με μια γραντζουνιά και μισόκλειστο μάτι και το άλλο μισό, φυσιολογικό.. υπερβάλλεις νομίζω, απλά κακιασμένος είναι και από την μία τον βαράει ο ήλιος και μισοκλείνει το μάτι
GIANNISPATRA Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μια ερώτηση θέλω να κάνω για αυτά με το μαύρο και άσπρο που ψάχνετε σε όλους τους κύκλους να βρείτε.Αν υπάρχει μια πειστική θεωρία κάπου ή αν έχουν πει κάτι οι σεναριογράφοι - παραγωγοί ότι το το έργο θα εξελιχθεί σε αυτή την αντίθεση . Ή καθόμαστε και συζητάμε μια μπαρούφα επειδή βάλανε διαφορετικά ρούχα ο Τζέικοπ και ο Φθόνος . Επίσης κάποτε νομίζω είχα διαβάσει ότι θα δίνανε για όλα αυτά επιστημονικές εξηγήσεις . Να συμπεράνω ότι δεν θα τις δούμε ποτέ ετσι ?. Τουλαχιστον να μην είναι επιστήμη της καθημερινότητας , αλλά και φαντασίας.Να είναι όμως επιστήμη και όχι ancient religion και τέτοια.
συννεφάκι Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 υπερβάλλεις νομίζω, απλά κακιασμένος είναι και από την μία τον βαράει ο ήλιος και μισοκλείνει το μάτι :p Μια ερώτηση θέλω να κάνω για αυτά με το μαύρο και άσπρο που ψάχνετε σε όλους τους κύκλους να βρείτε.Αν υπάρχει μια πειστική θεωρία κάπου ή αν έχουν πει κάτι οι σεναριογράφοι - παραγωγοί ότι το το έργο θα εξελιχθεί σε αυτή την αντίθεση . Ή καθόμαστε και συζητάμε μια μπαρούφα επειδή βάλανε διαφορετικά ρούχα ο Τζέικοπ και ο Φθόνος . Μπαρούφα, ξε-μπαρούφα, η αντίθεση μαύρου-άσπρου είναι έντονη και υπάρχει σε όλους τους κύκλους, πράγμα που σημαίνει ότι ξεπερνάει τα όρια του .. τυχαίου! Όσο για τα υπόλοιπα περί επιστημονικών εξηγήσεων... τά 'χουμε χιλιοπει..........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.