Clouder Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το router που μου έχει δώσει το conn-x: Με το που το σύνδεσα,τα windows εφάρμοσαν plug-n-play πριν καν βάλω το cd για να συνδεθώ και μερικές στιγμές αργότερα ήμουν συνδεδεμένος με την τοπική σύνδεση.Δοκίμασα να δω αν λειτουργεί αλλά δεν φόρτωνε τίποτα.Ετσι,συνέχισα με το cd όπου και όταν προσπαθούσα να αποθηκεύσω τις ρυθμίσεις που εισήγαγα έλεγε πρόβλημα με το μόντεμ.Εντωμεταξύ έκλεινα και ξανάνοιγα το router γιατί μαζί με το πρόγραμμα του cd προσπαθούσαν και τα windows να το ελέγξουν(όπως εξήγησα πρίν).Τελικά μετά από δύο τρείς προσπάθειες,κατάφερα να κάνω αποθήκευση ρυθμίσεων αλλά και πάλι η σύνδεση ήταν "πλασματική" αφού ούτε σελίδες φόρτωνε,ούτε κατέβαζε τίποτα. Τι κάνω λάθος;
schumacher_ Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Καμια φορά έχω παρατηρήσει ότι τα συγκεκριμένα router παρουσιάζουν πρόβλημα όταν πας να κάνεις παραμετροποίηση με το cd. Κάνε ένα hard reset, να πάρει πάλι τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Συνδέσου στην ip 192.168.1.1 μέσω του browser που χρησιμοποιείς (firefox, internet explorer κλπ) για να μπεις στις ρυθμίσεις του router. Αρχικά ζητάει administrator username/password, όπου θα βάλεις admin/1234. Στις επιλογές πας στο Interface Setup και στο κέντρο της σελίδας βάζεις τα username/password που σου έχουν δώσει για το Conn-X (το username μπαίνει με τη μορφή [email protected]). Πατώντας το Save κάτω, θα αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις και λογικά θα παίζεις κανονικά...
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 ξεχνα το cd.μην το βαζεις καθολου και κανε ολες τις ρυθμισεις μεσα απο το μενου.επισης αν ειναι ασυρματο μην 3εχασεις να κλειδωσεις και το ασυρματο για να μην σου κλεβουν νετ.επισης στην καρτα δικτυου αυτοματες ip και dns για να μην εχει μεινει τιποτε αλλο και για αυτο εχεις θεμα
Clouder Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Λοιπόν ακολο'υθησα τις οδηγίες σου σουμάχερ,έκανα ρισέτ,ολα όπως τα πες αλλά ακόμα συνδέεται "πλασματικα".... αλλά τουλάχιστον έγινε και μια αλλαγή.Βγαίνει μήνυμα ότι έχει περιορισμένη συνδεσιμότητα....πάλι κάτι λάθος κάνω....καμιά ιδέα...;
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 με καλωδιο παιζει?β.upDATE drivers?καρφωτεςip?allo κλειδωμα?
Clouder Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 έτρεξα το setup wizard και ώ του θαύματος(!) πήρε μπροστά.τώρα ώρα για port forwarding.... Ευχαριστώ παιδιά!
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 ισως να υπαρχει και στι http://www.portforward.com
Clouder Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 επειδή κάθησα και το έψαξα,δεν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από το port forwarding για να περάσω ένα πρόγραμμα από τα μπλοκαρίσματα του router;;
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 επειδή κάθησα και το έψαξα,δεν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από το port forwarding για να περάσω ένα πρόγραμμα από τα μπλοκαρίσματα του router;; α.upnp αλλα δεν το προτεινω.β.τα p2pθα παιξουν και χωρις port forward αλλα καλυτερα κανε για πιο γρηγορα και να μπορουν να παιρνουν και πιο ευκολα απο σενα.δεν ειναι κατι.την λογικη να πιασεις ευκολο ειναι .δες και στο site που σου ειπα
Clouder Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 τα κατάφερα τελικα και έκανα port forward τα προγράμματα που ήθελα... όλα καλα....
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 ειδες δεν ηταν δυσκολο τελικα.και η λογικη ειναι ιδια στα περισσοτερα ρουτερ με ελαχιστες διαφορες.kai καλο θα ειναι να δωσεις καρφωτα ip στο pc σου για να ειναι σιγουρο οτι θα εχει παντα την ιδια ip.kai Με διαφορα προγραμματα μπορεις να κανεις τεστ τις πορτες να δεις αν ειναι ανοιχτες.πορτες= ports
Clouder Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 καλά ισχύει αυτό,εξάλλου τα περισσότερα προγράμματα που θέλουν port forwarding έχουν αυτόματο έλεγχο για port...
sculper Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 έκανε αναβάθμιση ένας φίλος και βρήκε την υγεία του! http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=110
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 έκανε αναβάθμιση ένας φίλος και βρήκε την υγεία του! http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=110 γενικως παντα και εγω ειμαι υπερ τον firmware,bios update και δεν μου εχει βγει σε κακο.και συν οτι και κατι να γινει και ναμη σου αρεσει συνηθως μπορεις να ξαναπας στο προηγουμενο,δοκιμαζεις και βλεπεις καλά ισχύει αυτό,εξάλλου τα περισσότερα προγράμματα που θέλουν port forwarding έχουν αυτόματο έλεγχο για port... ναι αυτο ειναι αληθεια.πχ emule αν και υπαρχουν και sites που κανουν τεστ,συνηθως εκανα του emule που ηταν πολυ ωραιο τεστ και σωστο παντα.και τεσταρει udp και tcp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.