Προς το περιεχόμενο

PS3 RagDoll Kung Fu full game ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ευχάριστη έκπληξη θα συναντήσετε αν έχετε φτιάξει US account κι έχετε πρόσβαση στο αμερικάνικο PS store.Το παιχνίδι RagDoll Kung Fu ολόκληρο και όχι demo διατίθεται αυτή τη στιγμή δωρεάν και για λίγες ακόμη ώρες/μέρες.

Δημοσ.

σήμερα έκανα και εγώ usa account για να το κατεβάσω,μου θυμίζει πολύ smash bros ,αλλα το γεγονός οτι δεν έχει online multiplayer το κάνει άχριστο για μένα το παιχνίδι.δεν μπορούσαν να δωρήσουν κανένα που να αξίζει.....

Δημοσ.
σήμερα έκανα και εγώ usa account για να το κατεβάσω,μου θυμίζει πολύ smash bros ,αλλα το γεγονός οτι δεν έχει online multiplayer το κάνει άχριστο για μένα το παιχνίδι.δεν μπορούσαν να δωρήσουν κανένα που να αξίζει.....

κάποιον του χαρίζανε γαιδαρο και τον κοίταζε στα μάτια

Δημοσ.

Για 10χρονους fan του wii είναι ότι πρέπει. Εγώ που το αγόρασα κιόλας, κλαίω τα ευρώ μου :lol:. Δεν μου προκαλεί αίσθηση που το χαρίζουν, μεγάλη μούφα το παιχνίδι.

Δημοσ.

[offtopic] Η κατάσταση των δοντιών στα ζωντανά παλιά (δηλαδή την εποχή που ειπώθηκε) ήταν ο μοναδικός τρόπος να κρίνεις την υγεία του ζωντανού πριν το αποκτήσεις (όπως ψάχνουμε για τυχόν ανόμοιες αποστάσεις, διαφορετικές αποχρώσεις κλπ στα μεταχειρισμένα αμάξια :lol: ) [/offtopic]

Δημοσ.

πρεπει να εχει πιταρει ο σερβερ επειδη κατεβαινει πολυ αργα...παντως καλο,οτι ειναι δωρεαν ειναι καλο

μακαρι να συνεχιστουν τετοιες εκπληξεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...